Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

in partea din spate , parerea mea e ca ii lipseste un eleron finut...

roata din fata arata ciudat ... are camber?

post-81002-0-93525100-1413532334_thumb.j

Modificat de bls luci
Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mda ... mi-ar placea si mie sa o fisa din asta de post care sa ma oblige sa calatoresc in permanenta. Sau cel putin asa sunt tentant sa gandesc acum, din fata monitorului.

Drumuri bune si sa iti fie mereu rezervorul plin :) !

Link către comentariu

@luci: cred ca e defect optic. Legat de eleron...nu ma pasioneaza. Nu mi se pare ca s-ar potrivi cu linia masinii.

@dun: e frumos asa, nu pot sa ma plang. Sa stii ca am fost si eu in postura ta, de a sta 8 9 ore in fata calculatorului si era...funny, dar datorita colectivului.

Multumesc de urari si iti urez la fel.

Ps: am ajuns la Sb cu 4.5% consum, mers cuminte dar nu incet.

post-47000-0-48964000-1413535215_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Daca tot e in interes de serviciu poate se deconteaza si combustibilul, asa ca nu ar fi rau sa te uiti dupa un 1.8TSI :D

Link către comentariu

Am inteles golfix. Stai sa vad ce si cum dar o sa te anunt.

@Ego: pai dar cum altfel..doar nu faceam acte de caritate. Eh...e greu la deal cu boii mici.

Link către comentariu

Ma poate ajuta cineva cu un part no. sau cu o sursa/pret pentru grilajul(altfel nu pot sa i spun) care vine pe bord, deasupra unitatii audio, acolo unde masinile cu aer climatic au o tavita?

Ma dispera pur si simplu pt ca trosneste si chitaie si scartaie la fiecare denivelare:(.

Azi,la intoarcere am reusit un 4.2% la 62kmh viteza medie. Asta pana la Valcea ca apoi...deh..Dealul Negru:d.

Colantul pe care l am aplicat pe fusta nu este o solutie foarte trainica. Deja a inceput sa se cojeasca. Ma bucur ca nu m-am apucat sa fac si grilele.

Link către comentariu

Raman dator. Daca sunteti atenti, pe fundal se aud "greierii turbo" de care ziceam mai acum ceva vreme.

Link către comentariu

De seara...la oras.

Ma cam incearca un sentiment de plictiseala. Si parca n as mai ingropa banii in masina asta....

post-47000-0-66180000-1413918876_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Offf.. plictiseala asta. Na.. cred ca asa e cand nu prea mai ai ce face la masina, nu voi afla prea curand :))

Link către comentariu

Insa in acelasi timp inca nu poti sa pleci de langa ea fara sa te uiti in urma, eventual o poza :D. 

Stiu sentimentul :))

Link către comentariu

@ rudi: 19" si air ride= not so good pt drumurile noastre. Iar pt mine obiectul asta e in primul rand o masina, adica trebuie sa ma duca din A in B, si asta in relativ comfort.

@george: mda...e aiurea ca nah, tinzi spre ceva mai bun, mai nou dar nu poti sterge cu buretele munca si energia si resursele consumate pana acum....

@rave: mi-a trecut cu turbine si alte alea. M-am lecuit, mai ales la un diesel de 2l. Daca e sa fie periculoasa ori e ceva de 3l ori e benzinar turbo.

Link către comentariu

Mda, dar cu conditia sa mi mai iau un job, sa nu mai ramana prea mult timp de plimbare:))).

Mike, e o palarie mult prea mare. Chiar si 2l turbo, ca deh..sa sar de la o medie de 6l/100km la ceva aproape de 10l/100km...ar insemna 1 plin in plus pe luna...minim. sau in jur de 5000 ron in plus pe an. Mai bine concediu exotic...sincer.

Link către comentariu

eu spun sa mai adaugi inca minim 2 litrii la media aia pt benzinara :)) deja ajungem la un concediu in Republica Dominicana :))

Link către comentariu

Wtf...doar nu o sa mi ingrop salariu in...rezervor. Sincer ma indoiesc de ideea de benzinar ft tare in momentul asta.

Link către comentariu

Brusc realizezi ca nu prea ai ce cumpara mai decent... Exceptand poate un 320d ED sau un B8 3.0 TDI Quattro...

Link către comentariu

Brusc realizez ca imi surade mai bine ideea unei afaceri decat sa blochez 20-30k euro intrun bun cu o rata puternica de devalorizare....dar parca totusi as schimba masina...m-am plictisit..

post-47000-0-74745500-1413957879_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Buna ideea unei afaceri. Iar dupa ce scoti profit, pastrezi dragostea si iti iei si distractia. :d

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!