Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Mike, eu tot sper sa vina cu tot cu masina la pachet. Am vazut ca am bifa in configurator;)))

If you check 19" luxor wheels you need to select one of the following: golf mk7/passat b8.

Modificat de cristi511
Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

I-am trimis lui tata un mail cu brosura azi si acum la masa a venit mama si mi-a prezentat oferta ei: 50% eu - 50% ei si jetta ca avans. Astept sa o aduca la etg la pitesti in showroom si sa merg la testdrive. De fapt, de cand a aparut topicul passat b8 il urmaresc. Imi place...ori asta ori a3 sedan.

Daca nu ies calculele o sa ma limitez la ceva sh de pana in 15k si gata.

Link către comentariu

E prea scump robi. Am stat bine si m am gandit, e prea mare palaria. Poate peste 2 3 ani....momentan incerc sa o readuc pe jetta la starea initiala. Maine ajung la bucuresti pt ceva tratament elctronic.

Link către comentariu

Cred ca i-a alunecat degetul pe tastatura, iar A e langa S :))

La Passat b8 ar merge 2.0tdi 190cp. La cat de mult a evoluat B8-ul, atat de scumpe sunt gadgeturile. Full led, bord digital (trebuie neaparat cuplat cu navi Discover Pro) si alte maruntisuri si ajungi la o suma maricica. Ce-i drept cu dotari de top, nou introduse pe acest segment.

Cred ca eu astept G8 cu full led si bord digital :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Buna asta George. Ma tot uit pe net...avem un a3 sline 1.8 tsi la noi..care e 37.000 euro...pai la banii aia iau passatu 2.0 dsg 190cp cu led si navy pro si dcc. Pai se compara?

Ps: g8 nu iese in 2015?

Ps2: stiu ca poate unii zic ca la banii astia servesc a6 cu putini km sau seria 7 sau a8 sau mai stiu eu ce sofisticaciuni...doar ca nu ma reprezinta. Consider ca at cand iti permiti un seria 7 ( nou) ai un anumit nivel de trai. Altfel esti...

(A nu se intelege gresit..normal ca imi curg balele dupa oricare dintre ele)

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Aparent prin 2017! Cum G6 este un 5S asa astept 7S :)).

Pe langa ce primesti ca dotari, motorizare pt aceeasi suma mai este si prestanta chiar daca e vorba de un VW vs Audi. N-as avea o problema sa pun badge de Phaeton pe B8, insa A3 sedan privit din orice unghi pare ca se chinuie sa arate ca A4 de buget. Arata si el bine, placut ochiului, dar sta in umbra A4.

Link către comentariu

Imi place foarte mult Passat-ul, vorbind despre orice generatie.

Seria 7 / A8 sunt masini pentru venituri consistente; nu trebuie luat in calcul doar costul de achizitie, trebuie sa te gandesti la costurile de intretinere - si lasam la o parte reviziile si impozitul, insa cauciucurile, piesele de schimb sunt la preturi direct proportionale cu pretul de nou al masinii.

In fine, discutia nu isi are locul aici.

Sper sa vedem un/o Iubi v2.0 care sa te satisfaca pe deplin :D.

Spor la configurat si bafta la obtinerea finantarii :)).

LE: Sunt de acord cu Bogdan, Lugano sunt dementiale :D

Modificat de mike.
Link către comentariu

@rave: stii ca e o chestiune de gusturi. Arata bine intradevar, dar cred ca sunt altele si mai si.

@mike: stii ca la pretul de care vb pentru passat b8 poti lua usor exemplarele de mai sus sh asa ca nu e chiar off topic.

Iubi v2.0, daca va fi sa fie noua, o sa fie greu sa satisfaca toate dorintele mele..dar cateodata o iei p aia care stie cum se asorteaza o pereche de ciorapi cu cravata, nu pe aia care se pricepe tare bine doar la un sg lucru. :))

Partea cu configuratul e usoara...finantarea e mai greu de obtinut. Dar lucrez intens.:d

Link către comentariu

Tocmai in ideea in care se pare ca voi da jetta urmeaza ca in perioada urmatoare sa bag niste banuti in ea ca sa o aduc la o stare generala cat mai buna. Plus caas vrea sa ramana oarecum in familie si nu vreau sa mi se bata obrazul.

Asa ca maine sunt la bucuresti pt reparatii de ordin electric.

Ps: multi ar spune ca e pt oameni batrani..ciudat dar pe mine ma misca!:d

post-47000-0-89112000-1412705284_thumb.j

Link către comentariu

To do list (in viitorul foarte apropiat):

- partea electrica ( incercam azi sa rezolvam mare parte din probleme)

- volant+ambreiaj ( am cerut oferta de pret)

- downgrade soft probabil 1.45 bari ( tinand cont ca vreau sa vand masina nu vreau sa am discutii cu viitorul proprietar)

- ma gandesc sa trec la arcuri sportline oem si jante pe 17. 

Parca vad ca dupa ce rezolv toate chichitele ma apuca remuscarile :D .

Link către comentariu

E interesant B8-ul R-line dar daca tot esti dispus sa faci pasul asta mai bine astepti noul CC. Pe noua generatie ar trebui sa dispara 3.6-le si sa apara ceva mai uman ca si cilindree.

My two cents...

Link către comentariu

Daca e sa fie sa schimb masina cu una noua nu mai stau sa astept. Plus ca 2.0 tdi cu 190cp mi se pare best buy.

Cu ocazia asta ii multumesc colegului Al Bundy pentru ca a avut rabdare ( traiasca traficul de Bucuresti) si m a rezolvat cu problemele electrice.+1. Recomand!.

Deci pot sa ma folosesc din nou de optiunea numita inchidere centralizata. Plus cateva mici chestii cum ar fi cruise control. :)))

Link către comentariu

Eh, pai atunci, revin-o mataluta si fa-i pe plac publicului spectator: ce avu de nu merse? Si cum ii dadurati de cap?

Link către comentariu

Am avut un fir intrerupt in manunchiul de legatura cu cabina= usa stanga fata decedata. Am scapat ieftin:)))

Link către comentariu

Din pacate s4 pus pe 2.4 mpx nu stie steady shot. In traducere libera am trecut de 166666 km. Si toti de Romania.

post-47000-0-12736000-1412884871_thumb.j

Link către comentariu

La Sibiu. Am ceva treaba acolo

@Dun: scrie in fisa postului, nu pot sa nu ma conformez.:)))

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!