Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Nu prea aveam unde sa i dau. Am mers in trafic plus ca au fost 252726282 de radare pe traseu:)):d

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dealul Negru este preferatul meu.

Mi-ai facut o pofta nebuna. Am si eu in plan un circuit de placere Bucale-Brasov-Balea si retur prin Sibiu - Vilcea - Bucale inclusi Dealu' Negru valea Oltului.

Link către comentariu

Eu zic sa stati linistiti sau sa nu faceti traseul in timpul saptamanii. Este foarte foarte aglomerat.

Cu ocazia asta ii multumesc colegului cu skoda fabia albastra de bucuresti( nu dam numere ca e masina de firma:))) ) care mi a deschis calea.

Rezumatul returului: 5.9% consum, viteza medie 71 km/h.

@dun: este foarte tare traseul, dar sa il faci noaptea sau ziua in weeknd. Si obligatoriu sa ai statie si detector. La fel de frumoasa e coborarea de la Mateias spre Brasov si apoi Fundata. Si aduc aminte de drumul spre cabana Voina( la iesire din Clung). E delicios.

Modificat de cristi511
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Nu am mai scris aici de pe 19 asa ca hai sa vin cu un mic update:

- masina merge relativ bine. Nu am rezolvat problema cu turbina din lipsa de timp si prea multi nervi.

- nu am colantat elementele cromate pt simplu motiv ca nu mai vreau sa bag bani in look. Este un sac fara fund si nu ii mai vad rostul. Cred ca e ok asa cum e acum, ca doar nu ma duc la vreo competitie.

- usa din stanga fata a decedat. Nu mai am lumini, nu mai functioneaza nici un buton, bc-ul o vede ca deschisa tot timpul. Astfel nici inchiderea centralizata nu mai functioneaza. Ciudat e ca nici yala nu vrea sa functioneze. O sa merg zilele astea la bucuresti sa incerc o rezolvare.

- incepe sa ma lase si yala de pe dreapta fata. Pur si simplu se deschide la 1 sec dupa restul usilor.

- am crapat semnalizatorul de pe stanga si trebuie schimbat.

- ledurile de la numar dau eroare de bec ars mai nou. Dar nu tot timpul..doar atunci cand nu functioneaza. Traiasca china si colegii de pe forum care se aprovizioneaza de acolo.

- nu am scapat de chitaitul de la turbina. O sa schimb actuatorul, daca nici asta nu e ma las pagubas.

- in ritmul asta, la primavara trebuie sa ii scbimb iar distributia dar si kitul de ambreiaj( am o volant foarte zgomotasa).

- o sa trebuiasca sa i iau cauciucuri de vara pt sezonul urmator.

Concluzia e simpla...masina a devenit o mare bataie de cap si mai grav e ca pur si simplu nu mai am timp sa ma ocup de probleme. Dar asta este, mergem mai departe ca $$$ pt una noua nu se arata momentan.

Edit: am trecut de 166166 km. Oare de aici sa mi se traga norocul asta? :)))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Cristi, caii multi duc la cheltuiala pe masura, trebuia sa iei in calcul din prima turbina,volantul la aceasta putere si cei 166 166km ca vor ceda. Obrazul subtire cu cheltuiala se tine.Eu am schimbat led-uri de mi s-a urat si pana la urma am trecut inapoi la becurile originale.Sunt frumoase scumpe dar de calitate slaba.

Link către comentariu

Bineinteles ca am luat in calcul toate astea, dar am ales calea usoara care in final s a dovedit a fi cea lunga. Asta este. Iar cu volantul, tinand cont de modul de condus...inca rezista eroic. Singura problema e ca zornaie. In rest 0 simptome.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Cristi..in legatura cu diferenta de timp la usa, la mine avea o intarziere de 5 sec usa de la sofer. A pun un amic vag pe ea, a sters o eroare si totul a revenit la normal.

Link către comentariu

Nu e vb ca sta mai mult si apoi clanck...pur si simplu miscarea de deblocare dureaza mai mult.

post-47000-0-88152000-1412527724_thumb.j

post-47000-0-52418400-1412527752_thumb.j

Link către comentariu

Verifica cablajul dintre portiera si stalp. Am patit la golf si la audi sa fie un fir intrerupt.

La turbina am si eu lag chiar daca am incercat multe ajustari de soft.Pur si simplu nu vrea sa incarce de jos.

volant se aude de un an la mine , trag de ea si tot nu pica

Culmea e ca acum 2 zile am schimbat ledurile la nr :)

post-88462-0-92393200-1412531295_thumb.j

Link către comentariu

Sunt convins ca se rezolva problema cu usa dar pur si simplu nu am avut timp sa merg cu ea la cineva mai priceput.

Cu turbina am renuntat sa ma mai stresez. Trage de 165-170 de caluti de pe la 2500( daca are chef) si asa o las. Nu mi mai bat capul.

Iar ledurile..nu prea isi justifica pretul pe care l am platit..plus ca ma fac prea.."vizibil".

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Ma plictiseam asa ca m-am gandit sa fac o retrospectiva cu jantele pe care le-am avut pe masina de a lungul timpului:

post-47000-0-17275100-1412693349_thumb.j

post-47000-0-29132200-1412693364_thumb.j

post-47000-0-40688900-1412693375_thumb.j

post-47000-0-11846800-1412693397_thumb.j

post-47000-0-50732100-1412693417_thumb.j

post-47000-0-24173000-1412693434_thumb.j

post-47000-0-28458200-1412693451_thumb.j

post-47000-0-05994900-1412693579_thumb.j

post-47000-0-81214500-1412693698_thumb.j

Link către comentariu

Ce nu ti-a placut la penultimele ? Arata bestial, daca nu ma insel sunt cele de CC ?

Link către comentariu

Mie unul mi se par ca jantele care dau cel mai bine pe masina sunt cele de Audi din poza nr. 5

Link către comentariu

@calin: Tinand cont ca interlagosurile originale au et 41...veneau mult prea iesite.

@golfmk1vr6: erau replici de r8 cu care am avut mari probleme. Pur si simplu nu reuseam sa le centrez pe butuc( cu tot cu inele de centrare). Ce i drept si mie mi au placut tinand cont ca le am indreptat si vopsit.

@bvlgari: frumoase dar nu pe masina mea. Erau din alt film. Trebuiau aripile roluite asa ca nu mi am batut capul.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Cred ca la astea se referea :   (Si astea dau foarte bine pe masina, dar cred ca tot replici sunt si probabil iarasi ai avut probleme cu ele)

post-47000-0-24173000-1412693434.jpg

Modificat de GolfMk1Vr6
Link către comentariu

Ma refeream Budapest.

Deja ai avut jante de 18" cat sa fie top 5 :)).

Luxor 19", oem de G7.

205614079-w788.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Mai ai 2 incercari. Ai nimerit modelul..dar nu si masina:))):d

Parca anul asta (2015) e soarele la activitate maxima nu? Ca deh, e nevoie de interventia lui Ra :))))

Link către comentariu

Vezi ca am atasat si poza, de acelea vorbeam  :P. Daca tot iei acel model macar 19" sa fie.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu prea merg 19 pe golf, fie el chiar mk7. E cam mult...:d

Modificat de cristi511
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!