Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cristi de ce te amarasti frate, mergi cu ea de unde ai luat-o sa ti-o regleze pe masina sa vada pe viu cum lucreaza poate sunt si alti factori care influenteaza intarzierea cu care intra in sarcina.Nu mereu reglajul la banc da aceleasi rezultat si pe motor. 

Link către comentariu

Robi, cateodata e bine sa starpesti raul de la radacina:))).

@ calin: nu e chiar asa simplu. Implica consum prea mare de timp/energie/bani. Si dupa daca pica raman cu buza umflata. Asa macar ma mai agat de o garantie.

Link către comentariu

Il prefer pe Adi lui Ciprian. Caractere incomparabile.

Si, dat fiind faptul ca ma gandesc ft serios sa mi "achizitionez" o noua iubi, ma gandeam cum ar fi sa traiesc cu air-ride.

Link către comentariu

Vorba aia, una pentru strada si alta pentru...:d.

Mda, e o idee. Stau de cateva zile sa ma gandesc si desi as avea cumparator pentru jetta, pur si simplu nu ma lasa sufletul sa o dau. Si nici mare lucru nu mai primesc pe ea oricat m as tocmi.

Link către comentariu

Dorinta de nou, de mai bine nu cred ca e "putreda". Masina e din 2007 in familie si din 2010 doar a mea. E timpul pentru ceva nou, a intervenit plictiseala. Plus ca au trecut niste ani peste ea si exista pe piata variante mult mai atractive. :icon_bounce:

Pe langa asta, mi s-au schimbat prioritatile. E cam greu sa ai tot de iti doresti de la singura masina, mai ales una de clasa compacta. :D

Link către comentariu

ar fi megapacat sa o dai pe 2 lei, mai ales la cat ai bagat in ea si cat de mult stiu eu ca tii la ea. In legatura cu air-ride, mai stai si tu cuminte pana la primavara si facem un group buy:) poate scoatem ceva discount la air-ride custom:)

Link către comentariu

Intai sa vad daca se materializeaza schimbarea. Dar oricum din primavara discutam! am inteles ideea, il corupem si pe Cogdao :D

Link către comentariu

Eh, nu stiu ce va fii...tfsi, twinscroll, bi-tdi, tsi...naiba stie.  :))

Important e sa fie, ca detaliile le pun eu la punct ulterior!

Link către comentariu

Ahahahah, word @Golfix :))).

Stii ca si quadscroll sa fie, masinile alea nu sunt facute sa rupa gura targului la cum trag, ci la dinamica pe viraje :p. In schimb, iti poti face toti prietenii sa se urce cu picioarele pe ele cu un 2.0T :)...in linie dreapta, cel putin; cu o suma modica, si in viraje*.

* = vezi ARB, coilover, 18", race-spec lightweight battery etc :D

Link către comentariu

Stiu foarte bine specificul fiecareia dintre ele. In aceeasi nota, capacitatile mele de Driver pot fi foarte bine sustinute de un fwd pentru ca nu ma intitulez vreun Loeb :Driver: . E ideea de a incerca ceva nou, de a schimba putin ambianta.  :D

Cum spuneam, intai sa primesc acordul de principiu, sa gasesc finantarea si apoi ma voi orienta mai bine. Pana atunci ma joc cu ce am. Nu cred ca e vreunu dintre noi care nu si-ar dori altceva, mai mult. Plus ca deja ma atrage mai mult partea de confort, de utilizare in 99% din situatiile zilnice, fara sa ma doara capul de vreo bordura, groapa, denivelare samd. 

Link către comentariu

Tu treci prin aceeasi pasa ca si mine de acum 2 sapt cand am dat jos reglabila si am facut-o tancheta cu eibachurile pro kit   :D  SA vezi ce pluteste acum cu 200 la ora e cruise pentru ea =)))

Cand e joasa te oboseste ca mergi foarte atent cu ea,viteza mica pe denivelari sau drumuri proaste,cu grija sa nu atingi pe sub ea etc

Modificat de golfix
Link către comentariu

Pai eibachuri am si eu acum si sincer nu prea ma doare capul de gropi si alte alea...dar...tot am stres si mai strang din sfincter la anumite obstacole :))

Imi curg mucii dupa un s3 sedan....pfooaaaiiiiii :wub:

Link către comentariu

Greu la deal cu boii mici. Pana una alta am urcat azi masina pe elevator sa o verific de "greieri". Cum spuneam, in full boost am un sunet ft ciudat( cine a cantat vreodata la frunza stie sunetul) pe care nu am reusit sa il localizez. Nu am scapari de gaze, turbina nu are joc in ax, nu are scapari de ulei, cautarea continua.

Intre timp am urcat la 1.6 bari cu mai putina motorina si totul e ok.

Link către comentariu

tot ce se face, se face din pasiune. Banii investiti niciodata nu o sa ii scoti la vanzare.

Ma bucur sa aud vesti bune dupa atata chin.

Link către comentariu

Nici nu ma astept la asa ceva. Daca am facut ceva am facut pentru mine, dupa gustul si bugetul meu.

Bune si nebune...bune ca merge baraca, nebune ca vreau sa o schimb! :)))

Link către comentariu

dupa 3 saptamani i am facut baie. ( se asternuse praful pe aici si am zis sa pun cateva poze) :)))

post-47000-0-76633200-1410012982_thumb.j

post-47000-0-70389700-1410013012_thumb.j

post-47000-0-38460000-1410013031_thumb.j

Link către comentariu

Intradevar arata foarte foarte bine masina, nu ii lipseste nimic, foliile pe stopuri arata perfect asa, daca erau mai inchise nu imi placeau. Exista o jetta  in fata blocului exact ca si a ta doar ca e gri deschis (tot la fel arata, fuste, faruri cu lupa, jante 17, crom, senzori parcare etc) am incercat sa-i fac odata poze dar era seara si nu au iesit bine, am sa mai incerc si revin cu pozele).  Difera doar culoarea , dar masina arata mult mai bine pe alb! cred ca e cea mai buna culoare pentru proiectul asta.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!