Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

E mermelu' naibii ca e incapatanata tare turbina asta si nu vrea sa incarce de jos...work in progress...

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tu parca aveai evacuare nu?

Ce ai zice de un clip inspirational cu "zgomotul" facut de masina? :)))

Link către comentariu

vezi in topicul meu ultimul clip de pe transfgarasan ca prinzi un moment in care se aude evacuarea si vezi cat fum da a mea fara cataliztor, fara toba intermediara, fara toba finala...mai am unul (nu pe forum )intr-un tunel, dar nu prea e calitativ caci scosesem telefonul pe geam

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

Nu am reusit sa "inteleg" mare lucru pentru ca se auzea curentul foarte tare. E o idee de tema pentru acasa, in lipsa de activitate:p.

Link către comentariu

De ajuns pe seara asta. Am reusit sa aducem mai aproape de adevar turbina asta, dar inca e work in progress.

1.45 bari, fara fum si fara stres :))).

Link către comentariu

Vrei sa o aduci sa plece de la 1900-2200?

Uite evacuare pe diesel. Turbo-back 70mm.

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Ceva de genul asta...problema e ca e incapatanata rau turbina asta...insa o scoatem noi la capat. Mai e si maine o zi.

Am inceput cu softul stock si efectiv senzatia a fost de stupid diesel. Acum e bine. Dar se poate si mai bine. Important e ca avem ambitie:)))).

Link către comentariu

Cam asa e si la mine, are putin lag si nu am ce sa ii fac. Oricum cand intra uiti de lag , de tot ...

Link către comentariu

Wow. Asa scurt? Se rezolva, sunt sigur. Te-a influentat vre-un pic filmuletul? Eu am vazut un asemenea filmulet inainte sa imi fac eu... iar primul lucru facut la masina a fost evacuarea, datorita acelui filmulet :))

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

O sa ramana fix asa cum e acum, adica stock. La evacuare ma refer.:))

@radu_alecs: nu cred ca o sa umflu prea tare turbina pt simplu fapt ca nu am incredere in ea. 1.5-1.55. Frumos ar suna 1.8 dar nu e cazul...

Link către comentariu

Decupeaza zona pt cercuri ca sa fie cum trebuie.

IMG_0700.jpg

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cristi, unde ai polishat farurile si stopurile ca vreau si eu sa le foliez ca s-au cam zgariat,cam cat costa toata lucrarea.?

Imi place rau cum a iesit modificarea pe negru ! Ma bate gandu........

Modificat de calin.g
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!