Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Da, va fi negru lucios. Afuma afuma....daca i am dat ca la hotii de cai:)))

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu ii mai da Cristi pingele,ca poate te incurci de alta turbina !

Modificat de calin.g
Link către comentariu

Asteptam de prea mult timp drumul asta plus ca daca pica, vreau sa pice cat mai repede sa nu existe comentarii la garantie:p.

post-47000-0-12568200-1408470141_thumb.j

post-47000-0-37028600-1408470305_thumb.j

Link către comentariu

Cum spuneam, cand te plictisesti iti gasesti de lucru. Azi am facut o parte din fusta. Zilele urmatoare vor urma grilele, stalpii si ornamentele de geam.

Hai ca arata bine...

Link către comentariu

Ce se mai aude de soft? 1.6 bari? Dacă o sa cada iar turbo, măcar sa aibă un motiv întemeiat. Din cauza ăsta ai făcut upgrade la vnt 18.

Link către comentariu

Nu am avut timp sa ma vad cu Adi. Si asa masina trage foarte bine dupa 3000 rpm si nomentan merg doar cu 1.45 bari.

E clar ca softul nu e gata insa sper sa gasesc timp sa l rezolv cat mai curand.

Link către comentariu

Cristinel, arata senzatie cu spoilerul negru ! Nu imi dau seama daca e lucios sau mat, dar arata intr.un mare fel! Cromurile le.ai lasat in pace momentan, din ce observ.

Link către comentariu

E negru lucios Sebi. "Croamele" sunt la rand dar nu prea am timp zilele astea. Pe rand pe rand, sa nu ma plictisesc.

Ps:multumesc!

Link către comentariu

Daca faci grila fata negru lucios ar da bine si cu buza de la prelungire negru lucios, aceea scobitura.

Link către comentariu

Voi colanta tot cromul de pe bara fata, ornamentele laterale si...cam atat. Ideea e de shadow/black line. :)))

Link către comentariu

Grila asa o voi face.

Daca tot am plecat in interes de servici pana la bv am incercat sa trag si niste poze.

Chiar daca am tras putin de masina ( pana la punctul de a ramane fara frane) turbina inca rezista. Inca :))).

Radu_Alecs: cred ca o sa fie prea mult negru cu oglinzile. Intai sa acopar cromul si pe urma ma hotarasc daca mai e ceva de facut.

post-47000-0-68961500-1408565730_thumb.j

post-47000-0-82315500-1408565762_thumb.j

post-47000-0-31510500-1408565793_thumb.j

Link către comentariu

Daca turbina trece de ziua asta fara sa baone sunt toate sansele sa reziste pe viitor. :)))

post-47000-0-61473200-1408632876_thumb.j

post-47000-0-04763100-1408632941_thumb.j

post-47000-0-57527500-1408632983_thumb.j

Link către comentariu

E off topic. Rog un moderator sa mute/stearga postul colegului de mai sus. Multumesc.

@rudi: cunosc foarte bine drumul de la si pana la brasov iar cel putin de la fundata spre bran este un deliciu. Nu m am putut abtine. :))) Ce ma bucura foarte mult este ca m au tinut franele in conditiile in care am avut portiuni de tr 4 si chiar am tras de masina. Buna investitie :d

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Sa dau sau sa nu dau finala jos? Oare o sa castig ceva la sunet? Sau o sa faca ca bufnita?

Link către comentariu

Nu face greseala,fiind si alba masina o afumi in spate. 

PS: Foarte frumoasa masina ai,jantele dau foarte bine!!

Link către comentariu

Mda...ma plictiseam..dar mi a trecut:)). Cu pd-urile nu poti sta fara fum la fundulet. Mai ales cand sunt "gadilate". :))

Ps: multumesc! Cu jantele am trait o intreaga telenovela.:d....dar nici 19 nu suna rau.

Link către comentariu

Nu e atat de fum, cat sunetul de suierat care mi se pare groaznic. Suna a raisar :)).

Link către comentariu

Se scuza bufnita daca e 3.0tdi :D. Poate intr-un viitor nu prea indepartat daca nu te duci la bavarezi

L.E.: De la 2:22 se aude bine

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Turbina cum e? Ai pus varianta finala de soft? Apare ceva fum sau masina ramane curata? :)))

Link către comentariu

@ego: 3l e alta mancare de peste. Eu tot sper la mai bine, indiferent de brand. Trebuie sa recunosc ca v6 tdi e mai vocal decat 6l de la bmw.:d

@mihai: chiar acum sunt cu Adi in masina, mai bibilim caii la coada:))). Ploaie, vant, turbina rezista. Inca...:)))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!