Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Colantul va avea probabil una dintre urmatoarele culori:

- negru lucios

- negru mat

- gri titan ( titanium grey) pentru ca asta e culoarea jantelor.

In functie de "mester" ma gandesc serios sa renunt la crom de pe toate ornamentele si sa merg pe negru: black line all the way!

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

...going twice...

Eu ma gandesc tot la negru mat deci Sold! :)))

Insa pentru grila/grile cred ca negru lucios ( piano black) este mai potrivit.

Link către comentariu

Tot vrei sa renunti la crom si sa mergi pe black line atunci gri titan nu isi are rostul. 

La o masina neagra mergea.

Piano black ar merge si pe difuzorul spate.

http://fabulouscars.be/?p=126

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Azi am facut un drum la cabana voina si am mers de parca nu era masina mea sau am furat-o. Traseul, care are cam 19 km, este pur si simplu delicios.

Cu ace de par de tr 2 pana la combinatii de viraje de tr 4 asezonate cu un asfalt foarte bun si o lipsa totala de trafic in timpul saptamanii drumul este fix ce trebuie pentru o mica sesiune de joaca.

post-47000-0-27050900-1408359385_thumb.j

post-47000-0-58309300-1408359401_thumb.j

post-47000-0-93846800-1408359422_thumb.j

post-47000-0-40401000-1408359504_thumb.j

post-47000-0-99646900-1408362901_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Daca as putea as face in fiecare seara un traseu de genul asta ca doar nu degeaba am pus niste arcuri, niste frane mai mari, niste caluti, niste jante mai sanatoase.....Pentru distractie, iar distractia cu fwd poate sa insemne doar un drum virajat fara circulatie.  :D

Link către comentariu

Pe un drum de genu' distractia e si mai mare cu awd. Abia ce am facut si eu asta :d

Link către comentariu

Nuuuu.....clar RWD. Nu exista comparatie cand vine vorba de distractie. Dar pana la urma urmei, fiecare stie ce il "misca" cand vine vorba de distractia cu volanul. :))

Link către comentariu

Asta ma uitam si eu, nu cred ca sunt jantele originale iar in legatura cu suspenzia sper sa aiba aermatic sau cum se numeste la mert de e asa ridicata.

Link către comentariu

Neah...e chel line 1.6 de 136 de cai. Scriam eu acum vreo luna de fluence...singura diferenta intre fluence si cla-ul asta este insonorizarea. Baby cls my ass...

Link către comentariu

In conditiile in care asta a fost +35k si nici senzori de parcare acustici nu avea....

Masina are 20 si ceva de mii de km, am mers cu ea...este absolut dezamagitoare. Este la fel de rigida ca masina mea ( roti pe 17 pe mercedes), trancane plasticele prin ea si masina e mearsa fix prin pitesti. Chiar ma asteptam ca steaua aia de un m2 de pe grila sa nu fie doar marketing.

Link către comentariu

Cum spuneam, cand te plictisesti iti gasesti de lucru. Azi am facut o parte din fusta. Zilele urmatoare vor urma grilele, stalpii si ornamentele de geam.

post-47000-0-92441300-1408447873_thumb.j

post-47000-0-81671900-1408448035_thumb.j

Link către comentariu

Daca le faceam pe toate bine de la inceput nu crezi ca ma plictiseam?  :))

Acum nu mai am stare, vreau sa fie toate elementele gata.  :D

Link către comentariu

De efect :D dar vezi ca o sa se zgarie repede colantul, cel putin eu am avut pe oglinzi si dupa cateva luni era zgariat.

Link către comentariu

Tocmai de asta am mers pe varianta "colant". Usurinta inlocuirii sau a schimbului fata de vopseaua clasica este deciziva.  :D

Link către comentariu

Multumesc Laur! Aveam si eu o urma de indoiala dar nu mai e cazul. Tocmai de asta o sa continui ideea de black line.

post-47000-0-21145000-1408456768_thumb.j

post-47000-0-98629800-1408456953_thumb.j

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!