Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Te-ai gandit sa inchizi putin stopurile? In stil R32.

Era interesant daca VW punea senzorii pe acea bareta aflata deasupra difuzorului :D

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daaa...si pit90 ( parca) m a sfatuit sa nu o fac. Ma gandeam la spray, sa le fac cherry red. Inca culeg informatii si pareri.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Chiar ma bucuram ca nu mai am motive sa scriu pe aici...si uite ca s a intamplat intamplarea:))

Acum se pune intrebarea:

1.FALKEN Ziex ZE914 Ecorun 225/40 R18 92 W XL

2.FULDA SportControl 225/40 R18 92 Y XL

3.SEMPERIT Speed-Life FR 225/40 R18 92 Y XL

4. VREDESTEIN Ultrac Cento 225/40 R18 92 Y XL

5.COOPER Zeon CS6 225/40 R18 92 W XL

6.PIRELLI PZero Nero GT 225/40 R18 92 Y XL

7.GOODYEAR Eagle F1 Asymmetric 2 FP 225/40 R18 92 Y XL

8.NOKIAN ZLine 225/40 R18 92 Y XL

9.BRIDGESTONE Turanza T001 225/40 R18 92 Y XL.

2 sau 4 bucati ( cel mai probabil 4).

Le: am descoperit ca jantele au senzori de presiune oem pe ele :))). Pacat ca nu am si restul sistemului.

post-47000-0-97993400-1404228441_thumb.j

post-47000-0-07355700-1404229540_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Valoreaza destul de mult acei senzori. Daca nu faci retrofit la tot sistemul, poti sa ii dai bine.

GY Asymm 2 no doubt.

Link către comentariu

Bine bine, stiu ca sunt valorosi.:d. Dar ce ar implica retrofit pt mine? Si mai ales, pot face?

Spre alea tind si eu. Am vazut numai reviewuri bune despre ele.

Link către comentariu

Azi, la 159.920 km inevitabilul s a produs. Dupa ce a servit timp de 7 ani, cu bune si rele, turbina s a pensionat.

Asadar, maine una noua (reconditionata), un gt 1749vb isi va face aparitia in peisaj. Totodata voi schimba si intercoolerul pentru ca Cipos mi a spus clar sa nu cumva sa plece vreun corp strain in turbo nou.

Cel mai probabil in a doua jumatate a lui August voi ajunge sa schimb si ambreiajul+volant, lasand softul pe locul 2.

Consider ca asta e cea mai buna maniera de actiune in situatia de fata.

O sa revin maine cu impresii despre noua configuratie si sper din tot sufletul sa fie cu noroc, sa nu am probleme macar 50k km.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Da da, RIP. problema e ca avea ft putin joc dar incepuse sa manance din pale. Poate reusesc sa fac niste poze mai tarziu.

Link către comentariu

Cu intarziere, dar arata mult mai bine masina cu noile jante. Ar da bine si partea de jos a fustei in negru. Si mie-mi place sigla VW din exemplul din US. Si eu as recomanda GY, iese f bine in teste plus zgomot destul de redus (68dB - eu am 72dB la Conti).

Drumuri intinse!

Link către comentariu

Multumesc mult Tudor. Momentan daca tot a picat turbina cred ca o sa pun pe hold "gumele".

I-am dat prima cheie cu turbina noua, merge ok. Turbina+ic nou+revizie= lipsa de probleme( sper). O sa revin mai tarziu cu ceva impresii despre cum se comporta masina cu 1749VB + softul vechi.

Link către comentariu

Asa cum am zis, am revenit cu impresii.

Dupa prima suta de km, masina se comporta foarte bine in noua configuratie.

Am turbo reconditionat 1749VB fata de fosta turbina care era VA, intercooler oem nou, ulei total quartz 5w 40 si filtrele schimbate. Spre surprinderea mea softul vechi se "pupa" foarte bine cu turbo. Masina trage liniar de la 1800 pana la 4500 rpm, fara ruperi de ritm, fara "praguri" de cuplu.

Exista o crestere evidenta de putere, evidentiata cu ajutorul unui 320d softat. In configuratia veche era o diferenta de 2 masini in favoarea lui. Acum, un far in fata pentru mine.

Si, lucrul care ma incanta cel mai mult este ca incep sa regasesc "linistea" din habitaclu, fara acel sunet de sirena specific.

Link către comentariu

Bravo tatutzu ! Hai ca nu mai ai mult si o faci noua :)) ce mai ai pe lista de asteptare ? 

Link către comentariu

@laur: la cum se misca acum masina sincer nu ma grabesc sa fac softul. Intai sa ma obisnuiesc cu ea asa, sa o "cunosc" si ulterior vad cum si ce fac.:)).

@wiki: ambreiaj si...cam atat. In rest, e noua:)))). Ah, cauciucuri si mici modificari la exterior/interior. :d

Link către comentariu

niste jante ceva nu ai pe lista?sunt sigur ca ti-a trecut prin cap sa pui un set de 19' :D  :))

Modificat de blacka
Link către comentariu

Doar ce s-a hotarat la astea :)) nu cred ca le mai schimba asa curand

Link către comentariu

Sper sa mai reziste macar jumatate din ce a fost pana acum. :)))

Edit: sa zicem ca...ma bate un gand...de duca:))). Chiar ma gandeam la niste helyosuri :d...asa..ca idee, peste o perioada de timp.

post-47000-0-40178800-1404468599_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Unde?Cat? :p

Modificat de pr_cata
Link către comentariu

Eh...nici eu nu stiu. Oricand se poate intampla:))

post-47000-0-35035800-1404473404_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Poza era pentru kilometrii:d.

Da, am schimbat ledurile atat la ceasuri cat si la climatronic.

Link către comentariu

Multumesc pentru aprecieri..eu vreau sa o tin cat mai clean.

Initial au avut 288 dar am simtit nevoia de ceva mai bun:d

Frumoasa masina. Sa stii ca si mie mi se par slabute franele asa cum sunt ele stock. La un condus mai rapid incep sa 'oboseasca'..cred ca si eu voi intreprinde ceva asemanator in curand. Cred ca ai facut o treaba buna ca ai schimbat discurile.

Link către comentariu

Tu pe 1.4 de 170 ai tot 288/256 frane?

Sa stii ca nu e o cheltuiala foarte mare dar e utila dupa mine. Portetrierii ii poti lua de la dezmembrari dar discurile si placutele nu reprezinta o suma prea mare.

Eu am schimbat discurile si fata si spate, dar sincer inca nu sunt 100% multumit. Ar merge niste frane fata de s3-r32, doar ca implica prea multi bani si nu ma duc la vtm sa am reala nevoie de asa ceva:))

Link către comentariu

@ pr_cata: am schimbat ledurile la un tip in bucuresti, si parca a fost vreo 200 de ron pt ca au fost si cele de la climatronic. Dar nu mai stiu exact ca au trecut vreo 3 ani de atunci.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!