Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

E ceva deosebit. Chiar e. Cat nu mi place mk6 dar a lui...a iesit ft ft bine. Vedeti maine poze:d.

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum nu ai vreo poza prin telefon cu masina lui Wiki, sa ne clatim si noi putin ochii? :)

Modificat de Sor!n
Link către comentariu

Nu pot sa stric surpriza omului. Voua va plac spoilerele? Mie nu:d. Chiar e ceva deosebit, asa incat o laud pe topicul masinii mele:))))

Link către comentariu

Singura masina pe care am mai vazut-o maro mat a fost un seria 6 GC, si am ramas placut surprins de felul in care arata, iar acum cand ma uit la Jetta lui Wiki parca nu pot sa imi desprind privirea de la poza. A facut o treaba foarte buna cu revopsirea, a facut-o din start sa fie unica printre toate celelalte Jetta., dar acum trebuie sa aiba mare grija la zgarieturi, o sa iasa greu aceeasi nunanta la revopsirea unui singur reper.

Link către comentariu

Eu am vazut un cls culoare individual cel mai probabil care m a facut la un moment dat sa vreau si eu sa mi revopsesc masina fix aceeaai culoare. Cert e ca eu n am avut cohones necesare. Live arata mult mai bine decat in poze, jantele charleston pe mk5 vin meh dar pe mk6 vin fix cum trebuie. Dupa ce termina GLI look va fi 100% ceva deosebit.

Doar 1 ca mai mult am stat de vorba.:p. Restul le pune el.

The 2mpx seting of the s4's camera sensor just can't do it justice. .

Este impecabila vopsirea.

Link către comentariu

La intoarcere pe A2 am venit cu masina plina, adica eu, trei fete si un portbagaj plin de bagaje ( ca deh..pentru 2 zile la mare iti trebuie un troler de haine...)

In fine, trecand peste asta, am avut ocazia sa analizz cu atentie modul in care se comporta arcurile. Comfort surprinzator, masina avand un balans foarte placut, progresiv, la trecerea peste celebrele "diferentele" de nivel din asfalt. Reversul medaliei este insa faptul ca imi atinge pe spate in ceva ( inca nu am descoperit in ce) de fiecare data cand "dadeam cu burta de jos". Eh..asta e, si roti cu et mare si look nu prea se poate.

Asadar am mai bifat 800 de km si maine probabil voi "implini" 160.000 km.

Link către comentariu

3 fratica ! Acum serios 3 ? :)) hai 2 ... dar nu 3 ! Haha ! Ms man pentru aprecieri ! Ce spui tu despre arcuri, pot spune si eu acelasi lucru despre kw.uri ! Ireprosabil! Si in plus exagerat de multumit de jantele 18" ! Conduita de drum, look, stabilitate, consum ! Prea bun frate ! Serios ! Ma reindragostesc de masina mea :)) ca si cum ti.ai luat nevasta dupa 20 de ani de casnicie si i.ai pune silicoane :)) ! Multam mult fratica pentru sfaturi si complimente! Apreciez mult, si inca o data dovada ca nu se poate construi doar un aer de colegialitate si suport tehnic pe acest forum, ci si o prietenie !

Link către comentariu

Off: dar ce faceai tu cu 3 fete dupa tine? :)) fara poze cu ele la mare, nu te credem :D

Link către comentariu

Si eu care credeam ca doar BMW-ul ii aspirator de femei...:)

Link către comentariu

Sa vedem macar cat de low era :D

Iti atingeau rotile in capitonajul aripii?

Eu n-am avut pb cu aceleasi specificatii si 4 fete insa cu mai putine bagaje.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Wow, ce reactie a starnit afirmatia mea:d. Eu am zis de 3 fete si nu 3 persoane doar ca sa se inteleaga ca nu am carat porci ci persoane de maxim 55 de kg :)).

Poze nu are rost sa pun pt ca erau prietene de-ale iubitei mele, so no fun there:((.

Ot: masina era low, din pacate nu am apucat sa fac poze. Probabil ca in capitonaj atingeau, o sa ma uit azi mai cu atentie.

Hai sa va povestesc. Mergean eu linistit dupa bariera de la Cernavoda cand la un moment dat....stupoare!! Coloana pe ambele benzi, mers cu 80-90. Ce sa fie ce sa fie?!?!?

Dupa ce am mers vreo 10 min asa am descoperit. Un grup de reisari, vreo 5 golane, 2 g4 si o Nfs toyota celicca wannabe filmau ei probabil filmulet de prezentare.

In inteligenta lor s au gandit ca si au luat autostrada si se comportau ca atare. Pai fu...t...va muma voastra de posesori de atelaje...lumea venea obosita ( somn+"apa plata") de la mare si voi filmati "Need for bani de benzina"!!!!

@ sebip: legat de ce spui tu, ma aflam intro seara la semafor, undeva pe la Unirii. Langa mine un e92 negru si atat. Eram 2 masini la semafor. Pe trecere o singura tipa. Se face verde la pietoni, fata inceoe sa traverseze, trece de mine dar ce sa vezi?!?!?... se opreste in dreptul tipului cu bmw, ii zambeste si apoi ii continua drumul.

Morala povestii: masinile negre sunt mai atragatoarea noaptea:))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Asta e Sebip, ce sa i faci? O chestie de genul asta te face sa zambesti involuntar. :P

Ps: pana si telefonul vedea in ceata de dimineata:)))

post-47000-0-61694700-1404112565_thumb.j

post-47000-0-59208200-1404112909_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Da da, ma duc sa iau niste sprei negru  :))  si un elefant ( ca in reclama de la peugeot 206) poate fac din  "iubi" e 92 :D

Edit: fiindca se apropie revizia, ma gandesc sa trec de la Total Quartz la Motul. Desi sunt extrem de multumit de actualul Quartz, as vrea sa incerc si altceva pentru ca asa cum am mai spus bkd-ul e ft pretentios la ulei.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Posteaza o poza facuta pe zi sa se vada de sus masina si ne jucam in photoshop.

PS: foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

post-107483-0-16085700-1404116199_thumb.

post-107483-0-37049100-1404116653_thumb.

Modificat de aurelmarius
Link către comentariu

Multumesc!

Vezi ce ascultator sunt? Imediat m am comformat:)))

post-47000-0-64867300-1404119503_thumb.j

post-47000-0-64608100-1404119727_thumb.j

Link către comentariu

Hmm...multumesc. chiar ai fost de mare ajutor pentru ca m am convins ca plafonul ca ramane alb:))

Te salut!

Link către comentariu

O mica incercare de comparatie.

post-47000-0-75694800-1404127816_thumb.j

post-47000-0-94199400-1404127992_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

arata foarte bine, urmaresc zilnic topicul.  

Apropo eleronul+antena shark = senzorii de parcare, sau cum?:))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!