Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

am mers cu mk6 cu suspensie sport OEM + arcuri VWR -30mm si e diferenta destul de mare fata de B14..

nu am testat, dar din aproximarile mele, daca o ridic maxim (stai, ce!?:D) sta cam ca un PDG :)

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mikey mike...ce spui tu acolo? Ridicat? Ce ridici tu? Be more specific please! :))))

Link către comentariu

Pe site-ul lor ei declara:

Lowering of approx. 30-50 mm at front and rear

Asa ca cel mai inalt punct al suspensiei este -30 fata de masina normala, -15 fata de suspensia sport OEM. Ex de pret (pt masina mea)

Link către comentariu

Mda, ma gandeam eu ca asa vine treaba. Daca o gandesti la rece, cu plusuri si minusuri, cel putin in cazul meu este un moft. Adica la fel de usor as putea sa schimb arcurile un cele rosii de la eibach si as mai cobori 15 mm fata de situatia actuala, obtinand dropul dorit.

Nu contest ca nu are nici o legatura perechea amortizoare stock+arcuri eibach cu o suspensie dedicata, in sensul ca au comportamente total diferite cu un mare plus pentru suspensia dedicata, dar in acelasi timp exista si o mare diferenta de pret.  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Daca o iei la rece tot iesi mai bine cu o reglabila.

Arcuri mai  joase - 200 euro

Schimb de arcuri de 2 ori pe an (ca sa pui unele OEM sa poti sa mergi iarna cu masina) - 100 euro

Materialee mici (unele surruburi trebuie schimbate la fiecare schimb) - 200 lei

Sau poti sa adugi cotul cu taxiurile, daca nu vrei sa schimbi arcurile, pentru ca vor fi zile in care nu poti sa misti masina la -45/50mm si tot acolo iesi.

Si daca repeti asta cativa ani la rand nu iese foarte bine la pret. Mai ales ca dupa cativa ani poti sa vinzi reglabila, daca e una de calitate, foarte repede la jumatate din pret.

Asa ca... Tine de preferinte si de cum preferi sa dai banii. Toti odata sau cu taraita, ca tot la suma aia ajungi...

Link către comentariu

Trebuie sa recunosc ca ai ft mare dreptate. Nu am gandit-o asa, cu montat/demontat arcuri la fiecare schimbare de sezon, insa intradevar asa cum spui tu iesi mai bine. In primul rand prin prisma timpului pierdut prin service-uri.

Ramane sa imi fac temele mai bine, sa mai cer pareri despre nou/sh si probabil cand voi iesi din iarna voi lua decizia.

Pana atunci, vorba aia, motorina talpa si zambet pe buze.

Ms Rave :icon_thumleft:

Link către comentariu

Intotdeauna ma bucur cand pot sa ajut pe cineva sa-si cheltuiasca banii! :))

Link către comentariu

Satisfactia personala nu are pret, nu? :))) 

Pentru toate celelalte exista VwForum :beer:

Tu ce mi-ai recomanda sa fac in continuare? Sebip are primul 6pack pentru ornamentele de stalpi la usi.

@ sebip: poate in felul asta ajutam pe cineva.

in poza este inaltimea stalpilor la jetta si mai sus pe pagina postat de colegul sebip, la golf.

Totul in legatura cu ornamentele de stalpi de gt (glossy black).

post-47000-0-55047700-1403200381_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

pretul de pe eBay + shipping da ~ 1000€ (transport minim 50€) :D.

eu am reglat B14-le cam la jumatate, putin mai jos si dropul fata de -15 OEM este de cca 10mm.

daca mai tii masina 3ani+, ia o reglabila cand poti :)

Link către comentariu

Cel mai probabil o tin. Ambitie personala sa o tin 10 ani iar in 2017 implineste varsta.

La anu pentru ca anul asta am destule in desfasurare si nu e bine sa incepi 10 lucruri si sa nu termini nici unul din ele.

Cum se comporta masina (comfort vs agilitate) si mai ales, au venit jantele?  :D

Link către comentariu

Dpmdv? Apa, paie si bataie! :D

Dar daca vrei sa dai banii pe ceva, eu as lua, in nicio ordine anume:

- climatronic Golf 6 - pentru afisajul de pe ecranul RCD-ului 510 si pentru ca arata mai curat (dpmdv)

- volan G6 GTI - este senzational, nu l-as mai schimba pentru nimic in lume. Cel de G5 GTI e 99% la fel la covrig dar  din cauza ca nu are ornamentele "cromate" nu arata la fel de bine.

- scaune, dar aici sunt subiectiv, nici pe astea nu le-as schimba pentru nimic :)

Link către comentariu

La un interior de gti ma gandeam si eu....si la um dynaudio de eos:d

Link către comentariu

omu' meu e in concediu; astept sa vina sa vorbesc cu el iar daca nu rezolv nimic, am gasit alternativa in .DE; nu imi place sa ma stiu dator si nu imi place sa fiu dus de nas.

confort..nu e departe de OEM, dar pe serpentine masini cu pretentii la distribuirea maselor pe punti si agilitate in viraje imi lumineaza numarul patrat :)).

Modificat de mike.
Link către comentariu

He he, buna treaba. :)))

Asteptam rezultatul final, indiferent de provenienta.:d

Link către comentariu

Acum sunt la aplicat folie solara pe geamuri . De vreo 2 ani tot ma pacalesc ca pun si n am mai pus.

O poza de inainte...si o sa pun mai tarziu cu rezultatul.

post-47000-0-44444400-1403279822_thumb.j

Link către comentariu

Nu aveai privacy glass?
Din poze asa pare. Arata foarte ok cu 65%, finut, oem. Eu sunt de parere ca strici daca pui folie peste.

14196771267_96106c0341_b.jpg

Frumusetea masinii nu sta in opacitatea geamurilor. Plus ca nu se da omologare pt folie pusa peste geamuri deja tratate, dar asta e alta discutie.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Toata masina cu 50%.

Motivele sunt:

1. In caz ca incearca cineva sa sparga geamul pica mai greu cu folia;

2. Simteam nevoia de ceva mai multa protectie solara dat fiind faptul ca nu am garaj sau macar o acoperitoare in curte.

In progress:

Si cam asa arata folia out of the car:

post-47000-0-48859900-1403280736_thumb.j

post-47000-0-47507600-1403281216_thumb.j

Link către comentariu

In conditiile in care le-am avut, testat sa stii ca KW este cu mult peste Bilstein , in alta oridine de ideei H&R este fabricata de Bilstein .... si discutia poate continua la nesfarsit !

Link către comentariu

Quattro, multumesc pentru parere. O sa studiez intensiv subiectul inainte sa iau o decizie.

Cam asa o sa vina ( geamul mic nu are folie):

post-47000-0-45417700-1403282915_thumb.j

post-47000-0-12343400-1403282937_thumb.j

Link către comentariu

sunt curios cum o sa arate, dat fiind ca aveai deja privacy glass. 50% all around e cel mai misto, dpmdv. :)

Link către comentariu

De acord cu tine. Si eu abia astept, am mai vazut masini facute de prietenul asta al meu si au iesit ft bine. A mea, alba fiind...eh...abia astept. Mai sunt 2 geamuri. :))

Link către comentariu

Multumesc Emilian. :d

Spectaculos it's an over statement dar intradevar a iesit bine. Uite si cateva poze facute acum.

post-47000-0-64268700-1403334388_thumb.j

post-47000-0-92641200-1403334428_thumb.j

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!