Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

Imi trebuie cu stema si chiar as vrea sa merg pe piese oem nu am. Dar e bun de tinut minte site-ul.

Multumesc! :icon_thumleft:

Link către comentariu

Daca alegi grila fara semn, va trebui sa "astupi" gaura de pe capota.

Link către comentariu

Tocmai de asta nu o voi alege. Nu vreau sa umblu cu tinichigerie. Bugetul meu o sa fie tare zdruncinat saptamana viitoare asa ca grila ( OEM) va trebui sa mai astepte putin.

Link către comentariu

Sa inteleg ca nu are nimeni vreo idee inedita pentru masina asta ? nu de alta dar va ramane in posesia mea mult timp de acum inainte si nu vreau sa o las nebagata in seama. :icon_bounce:

Personal inca nu am renuntat la ideea de air-ride chiar daca imi voi lua adio de la drumuri de munte parcurse cu zambetul pe buze :D

Link către comentariu

1K6 839 901 A 041 
1K6 839 902 A 041 
1K4 837 901 B 041 
1K4 837 902 B 041 

Link către comentariu

Ce bere zici ca preferi? :beer:

O singura nelamurire, stalpii usilor sunt la fel ( gti vs jetta) ?

Nu de alta, dar la mine plafonul are o cu totul alta linie decat la golf ( mai jos, stalpii A sunt mai aplecati) si s-ar putea sa nu dea masa cu casa. Daca te rog, iei o ruleta si masori dimensiunile stalpilor la tine? Ms anticipat! :icon_thumleft:

Link către comentariu

:beer: ms, o sa verific sa vad cum sta treaba la mine. Am dat deja codurile la aflat preturi :D

Link către comentariu

Morala filmuletului: si la ei sunt drumuri proaste :RO flag:

Si ca sa parafrasez un membru eminent al acestui forum....iti dai seama..o sa dau 50% in valoarea masinii pe sistem. Damn but it looks good!

Link către comentariu

:beer: ms, o sa verific sa vad cum sta treaba la mine. Am dat deja codurile la aflat preturi :D

Cand afli preturi, posteaza-le, ca pot fi de folos si altora.

Link către comentariu

Will do!

5500 $ accuair....damn but it looks good!

LE: cam 130 ron bucata pentru ornamentele de stalpi de gti.

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Jantele HRE, 1800$ bucata :)). Asta la 19".

Mult mai bine o reglabila la 800-900euro.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cum sa dau 15% din valoarea masinii pe o suspensie?!?!?!!? :))(joke ca poate imi sare lumea in cap)

O suspensie AM de calitate cred ca face toti banii ( 800-900e). Vara plug si iarna "car"  :D

Modificat de cristi511
Link către comentariu

dupa mine, in ordinea urmatoare:

1) bilstein

2) kw

3) h&r

toti au in oferta reglabile; din ce am citit pe internet, h&r sunt cam dure dar o poti lasa ceva mai mult.

americanii folosesc bilstein ca element de referinta.

ca parere personala, b14-le e foarte misto; da, o sa pierzi la capitolul confort (e subiectiv cat de mult), insa o sa castigi foarte mult la felul in care simti masina pe viraje, accelerare si franare.

Cum zice si Ego, depinde de bugetul pe care vrei sa il aloci :)

Modificat de mike.
Link către comentariu

H&R Monotube sau Eibach Pro Steet S ca reglabile sub 1000e. Cea din urma in Europa ar fi facuta de KW.

Peste evident selectia e mai larga :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

B12-ele cum se prezinta?

Oricare dintre variantele astea as alege-o, modificarea se va face la anu, fiindca "the to do list" este inca in curs de executie. :D

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Ms Rave, banuiesc ca e lesne de inteles ca sunt oarecum "pe langa" cand vine vb de suspensii.

Imagineaza ti ca mie imi place cum sta masina pe drum cu Sachs Super Touring si Eibach Prokit asa ca base-line-ul meu este destul de coborat :D

Link către comentariu

Nu te astepta la mari diferente fata de B14, amortizoare ceva mai rafinate si arcuri putin mai dure. Marele avantaj e reglajul pe inaltime, dar nici acolo nu ai spatiu de joaca atat de mare fata de KW, de ex, dar e suficient pt Ro.

Link către comentariu

Daca la nivelul de sus este cam pe unde sta masina acum cu arcuri...este suficient pt mine. Reversul medaliei este ca cu 1000e, lasand masina asa unde este acum dpdvdr al dropului, pot face o gramada de alte chestii la interior/exterior.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!