Jump to content

Vw Jetta aka Iubi'

cristi511

Postare recomandată

Imi plac jante , bravo vin f bine pe masina :D  , 

Ai prokit pe masina ?? sau altceva ?

Link către comentariu
  • Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cristi511

920

• The_Ego

130

• sebip

54

• Rave

52

Top Posters In This Topic

Posted Images

In soare...

post-47000-0-58631800-1402130785_thumb.j

post-47000-0-85722000-1402131779_thumb.j

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Ii sta super bine. Felicitari! Esti in sfarsit multumit? Sunt ce trebuie? :))

Link către comentariu

Arata foarte bine jantele de tabla cu capace de pe Toyota Corolla cea albastra  :icon_thumleft:

PS: Glumesc! Felicitari pentru achizitia noului set de jante. Se integreaza foarte bine in peisaj!

Link către comentariu

@rudi: multumesc, de data asta le-am nimerit: frumoase, exclusive..ce sa mai, cred ca astea vor ramane:)))). Cred:))))

@emilut: multumesc mult. Sa sti ca am primit si feedback negativ, dar este foarte bine ca nu trebuie sa avem toti aceeasi parere.

Link către comentariu

Poti sa incerci eventual si o folie pe geamuri ceva cu tenta mai inchisa fara sa exagerezi ! Masina fiind alba si cu jante mari o sa arate super. Daca iti place poti face si plafonul negru lucios.

Link către comentariu

Deja am privacy glass, cred ca e suficient chit ca nu vreau sa am probleme cu legea. Cu plafonul negru sincer o dau in extrema cealalta ca doar nu am vreo sportiva in 2 usi.

Link către comentariu

Privacy glass au transparenta in jurul valorii de 35%, valabil pentru luneta si geamurile laterale spate,pe care poti pune folie cu orice transparenta, atata timp cat este omologata. Geamurile fata vin din fabrica undeva la 75%. Apicarea foliei pe aceste geamuri nu este legala. In legatura cu plafonul, eu nu vad de ce crezi ca o sa dai in extreme cealalta. E vorba strict de aspect, nu de o aluzie la o masina super sport.

Link către comentariu

35% transparenta pe spate in combinatie cu tapiseria neagra dau efectul dorit. Iar in legatura cu plafonul negru nu sunt de acord pt ca nu e cc sa am plafon panoramic ( din pacate).

In schimb m am gandit intradevar la folie cu 80% transparenta ( doar de protectie uv si antiefractie).

Link către comentariu

Sunt de exceptie. Putin polishate ca sa luceasca, 5 spite groase si scobite pe centru.

Daca nu erau astea, iti ziceam si de Samarkand :D

Link către comentariu

Jantele sunt 98% perfecte, fara zgarieturi.

Mi au spus niste prieteni ca se vad demential in mers...am tot cautat niste fatade de sticla...:d

@sebip: cum se comporta franele cu furtunasele metalice? Ma poti ajuta cu un cod/pret ceva? Ms

@ego: la ce bani le am luat pastea...luam 1 bucata de samarkand:d

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Next mod ( cu tot cu finala pt un look 100% oem) ?

post-47000-0-06258300-1402136962_thumb.j

Link către comentariu

Strici look-ul clean si arata urat un tdi cu 4 tevi.

Asta cu cautatul geamurilor o practic si eu. Inclusiv la semafor ma uit cum se reflecta din alte masini jantele :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu i problema, fac swap la 2.0t :)))))))

Glumesc, e doar o idee. Intai sa montez fusta de gli, fac o pauza de respiro...si ma gandesc ce e de facut mai departe.

Edit: pun tipsuri de octavia 3 rs, mari si patratoase:)))

Modificat de cristi511
Link către comentariu

Intradevar ii sta bine si cu jantele astea dar si precedentele arata bine :d

Link către comentariu

Laur trebuie sa recunosc ca astea sunt altceva:d. La cele vechi le am facut topic de "maritat":))

Link către comentariu

Cine ma poate ajuta cu un sticker vwforum? In buc? O sa fiu in zona pana luni dimineata.

Ca idee, pe a1 la 140 kmh uleiul sta la 87 de grade. ( 2400 rpm/tr6).

Modificat de cristi511
Link către comentariu
CustomPerformance

Doamne cat imi plac jantele tale. Trebuie sa recunosc ca nu le-am mai vazut pana acum dar deja imi plac mult.

Link către comentariu

Ms ms! :D

Ce i drept, daca ai avut curiozitatea sa citesti topicul cred ca ai aflat cate seturi am schimbat ca sa ajung aici. :)))

Modelul este foarte rar ( revin in a spune ca nu am vazut in romania pana acum modelul) si nu impresioneaza la prima vedere ( vazute separat de masina) insa odata pus pe masina duce la un rezultat care imi pune zambetul pe buze. ( aseara aveam un zambet tamp pe fata si nu intelegeam de ce). :icon_thumleft:

Modificat de cristi511
Link către comentariu
CustomPerformance

Am vazut prin ce ai trecut, am vazut ca The_Ego ti-a dat ideea. Intradevar nici eu nu le-am vazut pana acum, dar acum le vreauu !!! :)))

Link către comentariu

Nu pot decat sa ma bucur ca spui chestia asta, pana la urma urmei eu sunt un amator, pt mine e o modalitate de  a scapa de bani, in timp ce tu si baietii tai de la valcea va ocupati cu asa ceva si e normal ca rezultatul muncii voastre sa fie superior dpdvdr calitativ.  :beer:

ps: sper sa ai noroc si sa ti gasesti un set!

edit: Ego mi-a adus aminte, eu urmaresc jantele astea de vreo 3 4 luni pe net  :D.

Modificat de cristi511
Link către comentariu
CustomPerformance

Si cam unde ai gasit jantele? Cod ceva?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!