Jump to content

Achizitii (de laudat!)

armando
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eugen_zim

75

• Razak

71

• 88BLR

70

• armando

60

Top Posters In This Topic

Posted Images

gigi ti-au ajuns bordurile de la BBS-uri?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si..pentru ca pana acum nu m-am laudat...incep acum...ATS Classic 13 " 8j :D si arcuri sport -60 fata -40 spatele (jom germany)

Arata f. bine jantele! :D

Link către comentariu

Ramanem tot la jante....oficial de azi am al 3 lea set de BBS....de data aceasta is RS 001 :Driver: pe seara o sa pun poze...

Link către comentariu

Ramanem tot la jante....oficial de azi am al 3 lea set de BBS....de data aceasta is RS 001 :Driver: pe seara o sa pun poze...

la mai mult , dar ce naiba faci cu atatea seturi? set de iarna, set de vara si set de allseason? :lol:

Link către comentariu

Nu stiu...ce e clar, ca sunt in discutii si pentru un al 4-lea set... :Driver:

Probabil o sa incep sa mai si dau din ele..da nu stiu sigur...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

nice shit you have there :icon_thumright: sa te vad acum ce scoti din ea :icon_cool:

Link către comentariu

Is disponibilu, dar eu nu-mi mai stiu parola de la cont, si , stiind detaliile lui Cornel am intrat pe contul lui.

Daca-mi aduc aminte parola, intru cu al meu (oricum le-am dus la el)

Cam 550 ron tot ce e in poze.

Link către comentariu

eh, se mai intampla :offtopic: oricum, mishto jucarii dar trebuie sa si stii sa te joci cu ele

Modificat de Razak
Link către comentariu

iti dai seama ca daca le-am luat ma mai descurc si eu umpic cu ele acum poate ma mai perfectionez si eu acum ca ma joc zilnic cu ele oricum deja ma terosonat habitaclu mototr azi si sa comportat destul de bine si pistolul de teroson si compresorul ifi face toti bani

Link către comentariu

la sf saptamanii mai pun si eu poze cu ce am cumparat :huh: numa sa ajunga in tara

In schimb aproape am terminat dracia asta, singura problema e ca nu are motor si nu incap in ea :P

post-8608-1222165616_thumb.jpg

Link către comentariu

la sf saptamanii mai pun si eu poze cu ce am cumparat :huh: numa sa ajunga in tara

In schimb aproape am terminat dracia asta, singura problema e ca nu are motor si nu incap in ea :P

nu pot sa zic asta: "sa`o stapanesti sanatos" . Deci , sa o prafuiesti sanatos ;)

ale mele: dsc00788gb3.th.jpgthpix.gif

Modificat de zib3r NOR
Link către comentariu

Care aveti prieteni in UK? Este un Golf 2 GTI super tare premiu la emisiunea fifth gear de saptamana asta. Cautati emisiunea sa vedeti un test drive cu el...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!