Jump to content

Achizitii (de laudat!)

armando
 Share

Postare recomandată

offtopic: initial am vrut ca masina sa aibe un look de old skool, dar avand in vedere geamurile din spate (Happich) m-am hotarat sa ii dau un look mai modernist, si de aici a inceput toata distractia :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• eugen_zim

75

• Razak

71

• 88BLR

70

• armando

60

Top Posters In This Topic

Posted Images

@iZOTOPE : daca nu e mare deranj.. te-as ruga sa deschizi un topic la tehnic in care sa prezinti conversia ( cu cat mai multe imagini :) ) .. Ceea ce lipseste forate mult pe forumul nostru sunt DIY-urile. Toata lumea isi face modificari la masina dar nimeni nu arata pasii :D.. Si fiind ceva atat de unic pe masina ta sunt sigur ca sunt foarte multi curiosi de cum se face.. posibil chiar sa le usurezi munca celor care pe viitor vor dori conversia prezentand problemele de care te-ai lovit.. Numa bine.. si spor la mesterit :D

Link către comentariu

@faty, am avut un topic deschis la rubrica tuning, dar am cerut inchiderea lui, poze si explicatii detaliate cu converisa le poti gasi pe 2 forumuri :lol: da-mi PM daca vrei link-uri nu de alta dar am primit warn pt postarea de linkuri spre alte forumuri care va mai deschid ochii

Link către comentariu

Ok.Fiecare cu parerea lui.Mie personal imi place bordu.Si acuma sa lasam discutiile OFFTopic.

Ontopic: sub-woofer Blaupunkt GTT 300

High performance 300mm bass-reflex subwoofer tube

Punchy bass thanks to high quality spun paper membrane and aluminium voice coil

600 watt max power rating. 200 watt nominal power handling capacity

Impedance 4 ohms

Approx. dimensions: Overall length 484mm, overall diameter 328mm

Max. acoustic pressure (SPL @ 100Hz) 91dB

Frequency response 35 - 500 Hz

subwooferautoblaupunktgre1.th.jpg

Revin cu o poza "reala" next week.Cand dau de cablul de date :)

Link către comentariu

f faine !! sa iti traiasca fara lovituri si julituri!!!! cind vii in zona sa ma anunti !!

:mellow:

Link către comentariu

ms mult sebi, iti dai seama cati dau de veste, trebuie sa ma laud si eu cuiva ...:lol:

Link către comentariu

post-20993-1208524672_thumb.jpgpost-20993-1208524692_thumb.jpgpoze cu noile ,,buturugi,, pe car

sa le stapanesti cu placere ;)

Link către comentariu

sa le stapanesti cu placere :icon_thumright:

ms, de cand leam pus ma duc mult mai prudent, invatat cu alea pe 13 cu balon de 70 care indurau mult mai mult

Link către comentariu

ohohooo , deci pana la urma le-ai cumparat.Arata ffffff.bine.Ma bucur pt ele.Sa le "arzi" sanatos cu rinichii distrusi :icon_thumright: ... eu de cand am talon mic nu mai am rinichi :ceuameni:

L.e.: O sa fii si tu la fel :censur: ...

Link către comentariu

baga coilovers sa vezi cum iti scuipi si plamanii din tine

Link către comentariu

baga coilovers sa vezi cum iti scuipi si plamanii din tine

as baga da eu consider ca nu merita, daca era alta conditia soselelor noastre puneam, da asa, oricum eu mai ies si pe munte cu ea.... in alta ordine de idei, am o mica hiba cu ele, se aude pe spate pare ca pe dreapta ,,vajaie,, intre 30-40 la ora numai, si din ce mia zis cei dela vulcanizare e din cauza ca sa ovalizat putin cauciucu (mentionez ca rulmentii sunt schimbati), si intreb e o problema des intalnita cu ele, se deformeaza usor? apropo gumele sunt toyo proxes (in magazine sunt o caruta de bani :icon_thumright: )

Link către comentariu

din cate stiu eu, unu din defectele des intalnite la golf 2 este acela de a se uza fuzetele pe spate si rulmentul incepe sa se invarta pe aceasta (cu totul). deci daca spui ca rulmenti sunt schimbati si ai verificat inca odata... ar putea fi o cauza

Link către comentariu

ms mult sebi, iti dai seama cati dau de veste, trebuie sa ma laud si eu cuiva ...:))

asa jante merita niste semnalizari pe masura!!! :)

ce zici? :rolleyes:

Link către comentariu

din cate stiu eu, unu din defectele des intalnite la golf 2 este acela de a se uza fuzetele pe spate si rulmentul incepe sa se invarta pe aceasta (cu totul). deci daca spui ca rulmenti sunt schimbati si ai verificat inca odata... ar putea fi o cauza
o chestie care nam spuso da nas crede ca e (da sper sama insel) , e ca atunci cand mam dus sa le schimb, mam trezit ca pe roata aia juca janta pe tambur, prezoanele se slabisera, si se slabise si piulita de strangere a tamburului, deci juca cu totu, da odata ce lam strans, am ascultat rulmentu si parea ca na fost afectat , nu stiu ce sa zic, as vrea sa fie rulmentu de vina, ca cumpar altu cas ieftine, decat sa fie problema la guma... asa ca ce ziceti, se poate sa se fi bulit rulmentu? e ciudat ca nu vajaie doar la 30-40 la ora in rest se aude ceva da f incet, banuiesc ca e rulaju la toate gumele, fiind mai late
asa jante merita niste semnalizari pe masura!!! :lol: ce zici? :rolleyes:
normal domnu sebi, vorbim cand ajung in zona, mai intra pe mess sa schimbam niste vorbe , team salutat
Link către comentariu

sa ma laud si eu cu ceva nou.... VDO uri... la colectie

Modificat de plimbaursu
Link către comentariu

sa ma laud si eu cu ceva nou.... VDO uri... la colectie

sa le porti sanatos, arata f bine

Link către comentariu

acum depinde si de profilul cauciucului, sunt mai zgomotoase si mai silentioase. dar daca ai spus ca sunt de firma si ai dat o groaza de bani pe ele, nu prea ash crede. totusi schimba rotile intre ele (cele de pe spate). daca se muta zgomotul pe partea stanga e clar ca e caucicul.

Link către comentariu

acum depinde si de profilul cauciucului, sunt mai zgomotoase si mai silentioase. dar daca ai spus ca sunt de firma si ai dat o groaza de bani pe ele, nu prea ash crede. totusi schimba rotile intre ele (cele de pe spate). daca se muta zgomotul pe partea stanga e clar ca e caucicul.

rotile depe osie nu se pot intoare, ar insemna sa ruleze cu spatele fata de cum au fost construite... am descoperit ca de fapt se aude pe fata.... gumele alea sunt scumpe, da eu leam luat second, la bani putini zic eu... o sa-mi schimb discurile si placutele pa fata, ca si alea sunt duse sau ovalizat, si poate poate nu se mai aude zgomotu...

Link către comentariu

nu stiu pe cine laud de fapt: pe colegul meu care si-a luat azi un golf 1 GTi,sau pe mine,care i-am gasit masina. oricum,o sa-l aduc pe forum daca o sa vrea,si poate o sa se laude si el:D poze cat de curand.

Link către comentariu

pai hai poate vedem si ceva poze :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!