Jump to content

Sfaturi achizitie golf II


ionutfg
 Share

Postare recomandată

Salutare! In primul rand vreau sa va multumesc pentru primirea de pe forum.O sa incalc putin regulamentu cred dar incep asa.Vreau sa imi cumpar un golf II diesel.Banuiesc ca este MK2 din ce poze am vazut pe wikipedia.Masina inca nu am fost sa o vad dar stiu despre ea:geam dreapta fata spart,instalatie electrica varza(doar mai porneste si are un scurt pe undeva ca ii mananca bateria ori nu ii incarca bine),amortizoare varza toate,putin o aripa indoita,probabil distruse manere portiere,cremaliere si celelalte...La bucsaraie cred ca e varza pentru ca stiu strada pe care sta tipu si de vreun an-2 nu a bagat nimica in el.De ruginit nu prea este si motorul cica merge foarte bine.merita sa il iau ?? Ce sa verific la el ?? Am ceva notiuni de mecanica nu`s asa habarnist...Cum este intretinerea la golf II ?? se mai gasesc piese? este scumpa ?? dar asigurarea??

Si nu in ultimul rand invatati-ma cum sa fac in asa fel incat sa ramana pe numele pe care este inmatriculat dar fara sa am probleme in trafic sau sa trebuiasca sa-l inmatriculez dupa 30 de zile.

Pretu s-ar invarti undeva la 1000-1500 de lei

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!