Jump to content

bord audi a 4 o nelamurire

DUCU STROE
 Share

Postare recomandată

de cand am masina in partea de sus a computerului de bord nu a aparut niciodata nimic.

Ar trebui sa apara ceva aici ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Informatiile furnizate de computerul de bord (consum, viteza medie; consum instantaneu - l/h sau l/100km; cronometru pt atentionare cand depasesti un anumit timp de sofat).

Link către comentariu

Informatiile furnizate de computerul de bord (consum, viteza medie; consum instantaneu - l/h sau l/100km; cronometru pt atentionare cand depasesti un anumit timp de sofat).

daca te uiti mai atent se vede ca functioneaza b.c. deci are, ceea ce stii tu este intradevar ca unele audi au b.c. dar nu sunt activate(maneta de la stergator nu este pt b.c., adica butoanele pt reset, etc)

a zis deasupra computerului de bord

din cate stiu acolo ar trebui sa fie niste martori care ar trebui sa se aprinda in cazul in care sa zicem ai ceva defectiuni(ex placute uzate)

Modificat de cipos
Link către comentariu

se poate monta ?

sau poate sa fie vreo functie prin care se activeaza ?

placutele de frana uleiul apa le arata pe ecranul de mai jos deci cel care este luminat

acolo imi arata si temperatura de afara pe mine ma interesa ecranul mai de sus putin

Link către comentariu

deci in partea de jos e b.c. asa ca numai ai ce sa activezi asa ca banuiesc ,k , dac la tine afiseaza chestiile ale cu placute, presiuneulei, usi deschise=> ca in partea de sus nu ar trebui sa afiseze nimic

daca gresesc sa ma corecteze cineve :)

Bine cipos, cum le stii tu pe toate (nu mai lua mot a mot ce scrie omu' :P )!

ducu, uite-te la ce a scris alex rosiu: http://vwforum.ro/index.php?showtopic=9949

daca nu ai observat el are b.c. cu diplay mic nu din ala mare cum e in topicul ala :P

Link către comentariu

Bordul din poza este cu "mini-dot" (jumatate de ecran). Nu poti obtine de la el mai mult decat semnele de avertizare (ulei, apa, benzina...), simbolul de usa deschisa si temp. exterioara.

Nu poti afisa consum, post de radio si alte info specifice BC si nici nu poti adauga "jumatatea lipsa" (decat cel mult daca schimbi tot bordul plus alte modificari semnificative - s-a mai discutat asta).

Ce a postat alexrosiu se refera la A4 8E (B6) si nu 8D (B5 - 5.5), cum e cazul aici.

Sorry.

Modificat de s_c
Link către comentariu

:) Nu stiam ca era o competitie ... anyway, s_c won !

Link către comentariu

:) pai cum naiba sa nu castige un fost moderator :P si inca unul care mi-a dat 2 warninguri(nu te-am uitat inca)

Link către comentariu

ok deci pana la urma spatiul ala de deasupra care arata ca un ecran sa inteleg ca e pus de forma ?

Link către comentariu

cam asa ceva

la mine nu am b.c si in zona indicata de tine am martorii spusi mai sus

Link către comentariu

Daca te uiti cu atentie, vezi ca spatiul acela este un plastic "chior" si nu un afisaj dezactivat.

Modificat de s_c
Link către comentariu

@Ducu

Daca ai pune o poza mai mare decat un timbru, poate ne-am da seama daca este un display sau un plastic.

Oricum, sunt convins ca este vorba exact despre ceea ce spune s_c.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!