Jump to content

Premiul "Auto 1".


black_shadow
 Share

Postare recomandată

SEAT Leon a castigat Premiul Auto 1 in Spania

Seria succeselor si a premiilor castigate continua pentru SEAT Leon. O noua distinctie, venita din partea editiei iberice a revistei Auto Bild, a fost adaugata la cele deja intrate in palmaresul modelului spaniol in cursul anului trecut.

Cititorii primei editii au votat modelul Leon ca fiind masina care a cucerit Premiul Auto 1. Cu 21% din totalul voturilor, Leon a reusit sa ocupe primul loc intr-o competitie in care printre invinse s-au numarat BMW Serie 3, cu 13,3%, si Honda Civic, cu 9,9%.

Jose Ma s Teixidor, director SEAT Spain, s-a aflat la Madrid in cursul acestei saptamani pentru a primi trofeul si o placheta aniversara din partea lui Tito Klein, director Auto Bild in Spania.

Acest premiu este un pas important catre competitia "Auto 1" la nivel european, concurs in care Leon va fi alaturi de masinile ce vor fi declarate castigatoare de catre cititorii editiilor nationale Auto Bild in Austria, Bulgaria, Croatia, Republica Ceha, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Letonia, Lituania, Macedonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Republica Slovacia, Suedia, Elvetia, Turcia, Ucraina si Marea Britanie.

Cea mai buna masina din Europa va fi aleasa de un juriu care, inainte de a lua decizia finala, va testa toate masinile pe circuitul german Lausitzring, iar ceremonia de acordare a trofeului va avea loc la proxima editie a Salonului Auto de la Geneva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

la fel cum dacia logan va lua locul 1 in Romania. :emthup: Nu-i nimic spectaculos in asta....Sa vedem pe plan international sefu` :angry:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cum vrei tu sefu' apoi mancam....:)

Ce zici de astea??

" Galerie de premii 2005 pentru SEAT

UN AN ABUNDENT

Modificat de black_shadow
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ca sa nu fi cumva suparat si skoda octavia 2 a obtinut in 2005 ceva premii, parca "What a car?" din Anglia . Anul acesta i-a suflat premiul noul Passat.

Modificat de black_shadow
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!