Jump to content

semering cutie

althomas
 Share

Postare recomandată

Este vorba de semeringul din fata, de pe axul care intra in discul de ambreiaj.

Am vrut sa pun un semering nou la cutia pe care urmeaza sa o pun la oval, fiindca nu aveam deloc.

Cand am bagat lanterna sa vad in cutie, am vazut semeringul vechi intepenit intre ax si peretele cutiei.-a fost impins inauntru.

Am incercat sa-l scot, dar nu se lasa agatat.

Intrebarea este:

Daca las semeringul in cutie, si pun noul semering ptr etansare, se poate bloca cutia- adica intra pe undeva semeringul?

Momentan se plimba de-a lungul axului.

post-10814-0-65423900-1383116113_thumb.j

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oare sa ii dai 2 gaurele cu un burghiu mai lung si sa incerci sa il pescuiesti cu ceva sarme oteloase?

Link către comentariu

Cu sarme otelite indoite ca un carlig am incercat aseara vreo ora.

Incerc dupa amiaza din nou, poate mai prind lumina zilei.

Link către comentariu

teoretic, imediat nu are ce sa strice/bloca . doar, cu timpul si ore de functionare, o sa se macine si "toata guma aia o sa se depuna pe rulmenti si o sa ii faca mai silentiosi  :D " .

Link către comentariu

Probabil ca nu are ce sa strice daca ramane acolo insa trebuie sa traiesti cu obsesia ca ai un semering care sta degeaba si se plimba pe acolo. Daca nu poti trai cu asta, cred ca poti sa folosesti un ac de unditza mai mare,  indreptat sau chiar doua pe care sa le infigi in semering si sa incerci sa le scoti. Sau poate niste suruburi lungi infipte in gauricele facute in prealabil in semering ? De exemplu dintr-o bara filetata subtire.

Modificat de tipatescu
Link către comentariu

Asta as vrea sa stiu de la cineva care a desfacut o cutie -adica daca semeringul ala nu atinge nimic, nu ma deranjeaza sa-l las acolo daca nu-l pot scoate pana la primavara, cand am de gand sa montez motorul pe cutie si pe sasiu..

Oricum nu stiu nimic de cum a mers cutia asta, asa ca nu-i mare pierdere Am sa -i fac proba pana sa-i montez caroseria pe sasiu.

Multumesc pentru  raspunsuri .

Link către comentariu

Probabil ca nu are ce sa strice daca ramane acolo insa trebuie sa traiesti cu obsesia ca ai un semering care sta degeaba si se plimba pe acolo. Daca nu poti trai cu asta, cred ca poti sa folosesti un ac de unditza mai mare,  indreptat sau chiar doua pe care sa le infigi in semering si sa incerci sa le scoti. Sau poate niste suruburi lungi infipte in gauricele facute in prealabil in semering ? De exemplu dintr-o bara filetata subtire.

Am rezolvat "obsesia" -am scos semeringul cu o ancora mica facuta dintr-un fier de 5.

Am pus semeringul nou, ulei  si acum montez cutia pe sasiu,motorul si sa-i fac probe.

post-10814-0-14683000-1383737036_thumb.j

post-10814-0-24786800-1383737044_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!