Jump to content

Golf 6 - Discutii revizii

YEP
 Share

Postare recomandată

Nu stiu la ce te referi prin criteriul ani. Eu am facut reviziile la 15-30-45k, nu m-am luat dupa ani (din cate stiu nici in cartea masinii nu se specifica in mod direct anii, ci doar intervalele de service). Bine, daca mergi 5k pe an, aici este o alta discutie, dar la mine s-a cam respectat regula: 15k km- 1 an.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, e specificat in carte: 15k sau un an, depinde pe care o atingi prima. 

Link către comentariu

eu zic ca se putea mai binisor un pic..dar e ok asa...eu in afara de ce ai scris tu am schimbat si distributie placute frana.. plus manopera am dat 20 mil...

parerea mea  si  cum fac eu..eu  filtrele uleiul   le schimb la 10 mi..nu stau mai mult..tot spre binele masinii este...

Link către comentariu

Pana la urma au gasit la diagnosticare generala (costa 150 lei dar se verifica tot) ca radiatorul este bulit si trebuie schimbat (6 bulioane). S-a rezolvat si cu climatronicul si acum e ca in prima zi. Sunt curios la PBN cat este o revizie clasica la 45k km-stie cineva? 

Link către comentariu

45k sau 3 ani variaza de la 5-6 mil la 10mil (revizie simpla: filtre + ulei). Eu am facut in august la Avia Motors

Link către comentariu

Si eu am facut acum cateva zile revizia de 3 ani la Avia in Constanta. Filtre, lichid de frana + verificarea tehnica, aproape 600 ron cu 10% discount din partea lor.

Link către comentariu

Buna ziua. In primul rand imi cer scuze daca sunt offtopic insa nu am gasit pentru cateva din intrebarile mele topic iar problemele erau mai multe. Daca cineva ma poate ajuta apreciez.

Am cumparat de cateva zile un Golf 6 din 2010. Km din ce am aflat eu are 200 de mii. La 190 de mii pe reprezentanta am inteles ca a fost inlocuit ambreiajul insa nu am inteles daca tot kitul. Nu ma pricep foarte bine la cum ar trebui sa se manifeste volant insa un prieten mi-a artat zgomotul produs si mi-a spus ca ala e semn ca volata ar trebui schimbata. Dupa cumpararea masinii am sunat vanzatorul sa imi spuna ce mai stie el la masina, si sa imi spuna adevarul. El a spus ca si el si-a pus acea intrebare referitoare la volant insa mi-a confirmat schimbarea ambreiajului si totodata faptul ca lui i s-a spus ca G6 mai face asa...nu stiu cat e de adevarat.

Totodata exista parca un zgomot si cand accelerez,,,ar putea fi o rola ceva? e un zgomot care nu e la locului.

Ca si pret imi puteti spune ca idee cat ar fi o volant? Nu sunt interesat sa merg la reprezentanta dar daca ar trebui sa o schimb asi vrea sa pun ceva bun. Si mai important...cam cat timp o duc asa...daca e volant avand in vedere ca nu se aude sa spunem tare.

Ultima intrebare e referitoare la o navigatie, inca odata imi cer scuze insa nu am gasit topic cu asa ceva. Omul cumparase o navigatie care nu este originala, eu am mai vazut modelul acela pe multe masini, are sigla cu VW arata foarte bine insa nu e cea originala. Nu stiu daca el a facut instalarea insa navigatia nu e pusa bine, ramanand 3 leduri aprinse dintre care unu cu SRC care papa bateria. Cineva mi-a spus ca nu se vede cu softul masinii si ca nu se pot face prea multe, altcineva ca ar trebui o rescriere de soft sau un alt modul si altcineva mi-a spus ca ar fi posibla instalarea ei daca gasesc o persoana care sa se priceapa mai bine.

Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri si pentru parcurgerea acestui post.

Link către comentariu

spunemi si mie te rog..ce probleme ai avut pana acum cu ea la km astia? eu zilele astea tre sa ai schimb EGR UL...si la ea a mai fost schimbata si injectoarele....inainte sa o cumpar eu... ms

Imi cer scuze pentru raspunsul intarziat, nu am mai intrat pe forum de atunci. Eu o am de pe la vreo 186K de km si nu am schimbat nimic la ea. Ambreiajul ce are un mic joc, dar este asa de peste 2 ani de cand o am si nu s-a agravat. In rest doar consumabile si motorina. Din pacate nu cunosc istoricul de service sa vad ce s-a mai schimbat la ea pe parcurs.

Revenin la pareri dupa trecerea la Motul, dupa cateva sute de km pot sa spun ca este mai zgomotos, mai ales la turatii mai mari, acolo unde eu schimb de obicei treptele, 2500 - 3000 de turatii. Nu prea verificam inainte, dar cu uleiul acesta este prima oara cand am vazut ca a urcat uleiul la 100 de grade. Nu mai sunt asa de incantat de noul ulei.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

Uleiul urca frecvent peste 100 grade, mai ales in regim de autostrada.

Poate ajunge si la 115-120 grade cand fortezi foarte tare.

Link către comentariu

Multumesc de info. Ideea este ca aceasta temperatura am vazut-o circuland prin traficul infernal din Buc. In aceleasi conditii, dar era si vara, cand aveam Castrol, nu am vazut sa treaca de 90-92 de grade. Acum pe seara fiind mai liber, am condus cum o faceam eu inainte, la dus mi s-a parut cam zgomots, in ultimul timp am cam mers la consum si cred ca nu prea ii place, aseara a fost prima oara cand am vazut sa scoata fum. La intors torcea mult mai fin. Stiu ca se va spune ca toate scot fum, dar la cum am condus asta seara, nu am avut vreodata emisii de fum, era teava curata. La fel faceam si la Octavia si la ITP se mira tipul de la Avia ca nu a scos pic de fum cand a accelerat-o.

Modificat de azreil24
Link către comentariu

pai cum este normal sa stea uleiul, la cate grade? eu am in ea  castrol 5w30 long life

Link către comentariu

Sincer nu stiu care este temperatura normala de lucru, doar faceam o obs legata de temperatura de lucru intre cele 2 uleiuri :)

Link către comentariu

In genere sta pe la 95, dar daca mergi mai tare ajunge si pe la 105 grade, am tot castrol  5w30.

Totodata exista parca un zgomot si cand accelerez,,,ar putea fi o rola ceva? e un zgomot care nu e la locului.

Ca si pret imi puteti spune ca idee cat ar fi o volant? Nu sunt interesat sa merg la reprezentanta dar daca ar trebui sa o schimb asi vrea sa pun ceva bun. Si mai important...cam cat timp o duc asa...daca e volant avand in vedere ca nu se 

volant e vro 1200 + manopera + ulei.

Kitu cu totu la service mi sa spus ca e 2300, insa vad ca pe net e si la 1650, ambreiaj +volant, unii recomanda sa le schimbi pe amandoua.

Vezi aici discutii despre http://vwforum.ro/topic/99893-problema-cutie-volant-jetta-2011-5c-16-tdi/page-4

Pt navigatie vorbeste cu cienva care vinde sau monteaza navigatii...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut, stie cineva cat lichid de frana intra in instalatie la masina din semnatura ? si ce marca recomandati .Multumesc

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare,

Am o intrebare poate stie careva sa raspunda, apreciez gestul. Posed din luna iulie un G6 Variant 1.6 TDI, Bluemotion CR, 09.2010, achizitionat din Germanica la 187.000 Km, si acum sunt la 201.000 Km. Stiu ca se apropie distributia completa + filtre + ulei la 210K, asadar ce mai trebuie schimbat ? N-am erori dupa scan, in schimb de cand am luat-o mi-a aparut de 2 ori pictograma cu filtru de particole si i-am facut regenerarea in mers, si 1 data la reprezentanra (fortat) - vina mi-o asum, ca e din cauza stilului de condus. Am citit pe forum pe la ce turatii sa schimb treptele la cald si la rece, mi le-am insusit. 

Multumesc anticipat

Link către comentariu

eu am schimbat distributia imediat cand am cumparato si avea180 mi km! si o am la fel ca tine g6 din 2011!!!  bluemotion....am mai schimbat EGR.ul ca am avut probleme cu el....antigelul... placute frana....s i c.am atat...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare tuturor, revin pentru cei interesati cu un update la preturi piese&accesorii necesare revizie / filtru ulei+aer+polen+motorina toate mann + ulei catstrol edge 5w30-5 litri / cost total 335 ron de la autokarma splaiul unirii / ,masina g6 90cp, bafta tuturor!

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut. Mai este de actualitate ce zici tu aici?

Link către comentariu

Salutari....vin si eu cu ceva ce am mai intrebat pe topicul dedicat dar fara raspuns.

La Webasto ce service se face, ce trebuie verificat(in afara de scanare)? La mine scoate cam mult fum, parca mai mult decat in trecut si ma gandesc ca poate pe undeva are un filtru, un ceva ce trebuie schimbat periodic.

Multumesc!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Filtrul de motorina la ce interval se schimba?

Link către comentariu

Parca la 60.000 sau 90.000. In orice caz, eu il schimb la fiecare revizie si mereu arata deplorabil dupa numai 10-12.000 km. Este atat de ieftin incat numerita sa nu il schimbi. Sa ai grija cu amorsarea instalatiei daca il schimbi tu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!