Jump to content

Golf 6 - Discutii revizii

YEP
 Share

Postare recomandată

Claudiu Pacearca

Salut!

Am fost. Am schimbat uleiul, filtrul de ulei, busonul si putin antigel completat+manopera. 450 de lei

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Am o intrebare catre domniile voastre: La care service in afara de porche te inregistreaza in baza de date a servisului cu km masini?

Link către comentariu

revizie 30 000k (a doua)

790 ron (catrol LL3, filtre ulei, aer, polen si benzina, completare antigel, verif tren rulare si caroserie)

Modificat de sorinz
Link către comentariu

Eu am facut prima revizie de un an pe la 9000km si pe foaia service scria ca s-a resetat si intervalul service. Cu toate astea, cand pun contactul pe bord apare SERVICE 6000km. Eu am stat langa mecanic care mi-a spus ca a resetat CB din butoanele laterale de pe bord, nu cu VAG COM. Mai am vreo posibilitate de a-l reseta fara sa ma mai duc la ei?

Link către comentariu

Da, dar atunci iti va arata sa faci service in 15k km, chiar daca tu ai mai putin.

Link către comentariu

Am impresia ca se poate direct din cb+. Am vazut ca are optiunea de reset cand te duci la meniul cu km respectiv zile pana la urm revizie. Trebuie sa apesi OK sa iti apara optiunea de reset. Asa am descoperit ca este la mine, desi eu de abia am 1100km. Ce nu stiu este daca se poate reseta in felul asta si cand ajunge la 0

M-am citat pe mine :)) , dar a functionat la un coleg forumist deci este buna metoda :icon_thumright:

Link către comentariu

Acelasi lucru intreb si eu .

Cum se face resetarea intervalului de service la cei cu CB simplu ?

Eu am 1.4 80cp Trendline

Link către comentariu

Nu mai tine figura aia cu tii apasat butonul de reset kilometraj in timp ce pui contactul, dupa care ai acces la niste functii de reset?

Link către comentariu

Multumesc danb1974, a mers solutia ta! Am facut urmatoarele manevre:

- apasat butonul de reset kilometraj (cel din dreapta) in timp ce pun contactul

- cu el apasat am apasat butonul din stanga (cel ce regleaza ora).

Si gata, s-a resetat.

Link către comentariu

Ar trebui sa fie mai multe intervale de resetat, dupa ce pui contact lasi reset si te plimbi cu celelalte printre intervale, cind ajungi la cel dorit apesi reset. Cel putin ceva de genul asta faceam pe fabia cind n-aveam acces la o interfata vagcom.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

ma pregatesc de revizia de 3 ani(38000k)si se prea poate sa fiu nevoit sa schimb placutele de frana caci se aud niste fluiere din discuri.Senzorul de pe placute nu mi s a aprins insa cred ca pana aici le a fost.pareri pe ce firma de placute sa aleg?

ps revin sapt viitoare cu costul reviziei.momentan oscilez intre augsburg si brandy caci sunt mai aproape de mine.

Craciun fericit tuturor

Link către comentariu

am sunat la brady(skoda)si mi au dat un pret set placute fata 450ron pt golfulika meu

Link către comentariu

Ferodo DS2500 pentru masina mea sunt circa 550 RON, asadar cred ca pentru a ta ar trebui sa fie pana-n 450 sau chiar atat. Sunt net superioare totusi oricarei echipari OEM.

Daca vrei sa iei ceva mai de buget, iti recomand Pagid, Textar sau ATE Ceramic.

Link către comentariu

Eu am facut singura revizie la AMI Auto, au preturi mai mult decat decente, iar o perecge de placute Bosch m-au costat 160 lei cu tot cu montaj

Link către comentariu

nu mai stiu exact, acum depinde de motorizare, la tine vad ca nu ai specificat in semnatura sau avatar, oricum in jur de 450 lei avand in vedere ca am luat 5 litri de ulei si pentru motorul meu costa 60 lei/litru, manopera e gratis, iar preturile la consumabile sunt cam cu 10 lei in plus fata de ce gasesti pe piata (consumabile MANN)

Eu zic sa-i suni sa-ti faca o oferta si poti compara exact ;)

Modificat de gabib77
Link către comentariu

revizia la amiauto TOATE FILTRELE SCHIMBATE 377 ,placute frana fata ate 220ron+40manopera.'

brady(dealer skoda)TOATE FILTRELE SCHIMBATE 790,placute frana fata ate 450ron

sa speram ca va fi o experienta placuta.maine mi am facut programare la ami.

ulei castrol 5w40l (4-5litri)

Modificat de golfmk6
Link către comentariu

ma bucur ca am fost de folos... nu sunt contra, dar evitati reprezentantele, au preturi duble si nu se justifica, o stampila pe carte o poate pune orice service care se respecta si gasesti orice cam la jumatate de pret fata de o reprezentanta... Am facut o vizita la Midocar pentru o revenire, dupa cum am spus in topicul meu si am ramas "masca" cand am vazut ca o simpla diagnoza costa 180 lei fara TVA !!! Restul ... fara comentarii

Placute ai gasit ATE, probabil asta aveau pe stoc, eu am gasit acxolo Bosch si au costat numai 130 lei... intre timp am gasit si eu factura, la tine costa cu vreo 80 lei mai putin ca e uleiul mai ieftin... dar ce motorizare ai? sau e secret? ;)

Modificat de gabib77
Link către comentariu

revizie la amiauto

preturi

ulei castrol 5w40 4l(restul 0,5 AVEAM EU PTR COMPLETARE)122RON

FILTRU ULEI 30 RON

FILTRU COMBUSTIBIL 105RON

FILTRU AER 70RON

FILTRU POLEN 50RON

ANTIGEL (MI A MAI RAMAS 0.5L) 25RON

PLACUTE FRANA ATE 215RON

MANOPERA LA PLACUTE 40RON

TOTAL DISTRACTIE 657

DC MA DUCEAM LA BRADY 790REVIZIA+450PLACUTELE

AM ECONOMISIT 583RON..

SPER CA SCORURILE CARE LE AM URCAT PE SITE SA VA FIE DE AJUTOR PE VIITOR ASA CUM MI AU FOST SI MIE CAND A FOST SA CAUT UN SERVICE PTR BUBURUZA MEA

Link către comentariu

PRIMA REVIZIE PBN 780

A DOUA REVIZIE 719

service 2 ani pbn,mk6,1.6mpi nr km 24.000

buson ulei 7,69

filtru ulei 43,88

service schimb ulei 77,50

cartus filtru aer dem -montat 15,50

ulei castrol 48,21x5=241,05

filtru benzina 141,27

filtru aer 103,52

filtru polen 89,19

total 719.06

A TREIA REVIZIE 402 (36500KM-3ANI) AMIAUTO ( LA CARE AM MAI ADAUGAT PLACUTELE CU MONTAJUL 215+40MONTAJ)

Modificat de golfmk6
Link către comentariu

am uitat sa specific mai sus,toate filtrele marca mann

Link către comentariu

ulei castrol 5w40

ce motorizare ai? nu ai dpf ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!