Jump to content

Golf 6 - Discutii revizii

YEP
 Share

Postare recomandată

A treia revizie, la 45000 km, Auto One, 644 RON: schimbat toate filtrele si ulei Castrol SLX Professional 5W30. Recomand.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce firma face filtrele pe original ?... UFI cumva?... am de ales intre mann bosch si ufi, mann nu are filtru de carburant :(

Link către comentariu

Cum adica Mann nu are filtru de carburant? La mine, filtrul original de pe masina era Mann.

Link către comentariu

Nu este doar o firma. Am avut si mann si ufi si mahle, toate cu inscriptia de piesa originala vw.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

am intrebat in 2 locuri de filtru carburant mann si mi-au spus ca nu apare... acum poate fac dar nu ajung la noi...

Link către comentariu

PBN, revizie la 7992km, aproape 1 an: Service schimb ulei 77,5 lei, Materiale mici 8lei, Castrol Edge Longlife 5w30 91,76x3,6= 330lei, Filtru ulei 69lei, Buson baie de ulei 7,69lei. Cost total 492lei.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Vai ce mult ai dat pe ulei... Banuiesc ca l-ai luat la bidon, nu vrac. Foarte foarte mult. :wacko: :blink: :(

Cautand pe Google am gasit cu 13.97 EUR litrul.

Eu am dat 50 RON pe litru (vezi primul post de pe pagina).

Schimbai si filtrele cu banii pe care ti i-au luat in plus pe ulei. Daca nu toate 3, macar 2 dintre ele.

Link către comentariu

Culmea ca scrie vrac in factura. Mai am un bidon luat doar pentru a completa daca e ceva. Pai e aproape dublu, dar de reprezentanta :( si garantia. Nici nu am vrut sa aud de garantia de 4ani tocmai pe motivele de preturi exorbitante la revizii.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Salut.Referitor la extinderea garantie, aveti idee pana cand este valabila aceasta"oferta"?Eu am intrebat la Autogrup si mi-au raspuns ca s-a terminat deja perioada cand puteam extinde garantia.

Link către comentariu

Eu am dat 50 RON pe litru (vezi primul post de pe pagina).

Schimbai si filtrele cu banii pe care ti i-au luat in plus pe ulei. Daca nu toate 3, macar 2 dintre ele.

HNS , ai dreptate .

Eu am dat in total 297.22 lei pe ulei + filtru ulei + filtru aer motor + filtru polen.

Motorul este de 1.4 80cp , la voi cu TSi probabil e ceva mai mult ... dar oricum ...

Link către comentariu

dangiurca - cu siguranta poti face asta pana la sfarsitul anului. Trebuie sa mergi la reprezentanta de unde ai cumparat masina, asa am inteles.

Link către comentariu

Revizie 2 ani(25.000 km) la Autogrup Sud Constanta.Pret 620 lei.Schimbat ulei(Mobil 5w40), filtrul de ulei, filtrul combustibil, filtrul aer si filtrul polen, plus verificarile de rigoare-cel putin asa scrie pe factura primita de la ei.Problema este ca nu am primit inapoi nici un filtru, sau macar sticlele de ulei????!!!!Si prima verificare(1 an) tot la ei am facut-o, si mi-au dat bidoanele de ulei inapoi, plus ca pusesera o eticheta pe capacul motorului cu numele uleiului plus data urmatoarei revizii.Acum nimic.Ciudat.

Link către comentariu

am o mare dilema, m-am hotarat sa merg pe 5w40 fiindca fac reviziile la 12-13 mii nu vreau sa merg pe long service. acum nu stiu ce ulei sa iau, vreau neaparat Castrol, dilema apare intre edge si magnatec. De mentionat am 1.4 mpi 80 cp. ambele indeplinesc norma 502.00. ce ma sfatuiti ?

edge se gaseste si tare tare tare greu pt benzina (5w40)

Link către comentariu

Edge este mai bun ca Magnatec, conform celor de la Castrol. Pana acum ce ai avut?

Eu mi-am facut revizia la 8000km si am primit LongLife (motor TSI e adevarat).

Uite ce recomanda pt motorul tau, 1.4 59kw

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

am o mare dilema, m-am hotarat sa merg pe 5w40 fiindca fac reviziile la 12-13 mii nu vreau sa merg pe long service. acum nu stiu ce ulei sa iau, vreau neaparat Castrol, dilema apare intre edge si magnatec. De mentionat am 1.4 mpi 80 cp. ambele indeplinesc norma 502.00. ce ma sfatuiti ?

edge se gaseste si tare tare tare greu pt benzina (5w40)

Cum sa se gaseasca "tare tare tare" greu pentru benzina .... ?

Noi , cand am facut revizia la a nostra , am gasit asa :

- Ulei Castrol Edge 5w40 - bidon de 4 litri - 185.05 lei (au intrat 3.2 litri)

Edge este mai bun ca Magnatec, conform celor de la Castrol.

Uite ce recomanda pt motorul tau, 1.4 59kw

Asta citisem si eu despre Edge .

Cand m-am uitat eu , pe unele site-uri scria 5W30 , iar pe altele 5W40 ...

Eu am luat Castrol Edge 5w40

Link către comentariu

salut,

am facut si eu prima revizie la Midocar Otopeni. Schimbat filtre + ulei Castrol Magnatec Professional A3 5W-40 ~ 450 ron

Recomand acest service.

Link către comentariu

Poti sa ne dai mai multe detalii? Toate filtrele sau doar cel de ulei? La cat te-a dus uleiul?

Link către comentariu

@ the_ego - rezultatul tau e pt long service, eu voi folosi 5w40 pt intervale scurte de service , iar primul schimb s-a facut cu Mobil, ulei de care nu am fost deloc multumit la bora precedenta fiindca imi consuma ulei, cum bagam castrol consuma mult mai putin, dar revizia s-a facut la autogrup si in acel moment nu aveau decat mobil sau valvoline, si a fost singura alegere

@dangrig in toate magazinele edge 5w40 era numai cel pt turbodiesel, singurul loc in care am gasit pt benzina a fost la autonet la depozit , si aceeasi poveste cu 5w40 si 5w30 , primul e pt service normal (1 an/ 15000) , iar 5w e pt long service (2 ani / 30k)

oki, merg pe edge, e putin mai scump, de fapt e la pret de 5w30 :)))

Link către comentariu

pe masina aveam de fabrica filtru carburant EFI, filtru polen MANN, iar pe cel de aer motor scria made in italy pe el stanta si cod VW dar nici o firma.

eu am pus castrol edge 5w40 care e la pret de edge 5w30 si filtre mann mai putin cel de aer motor pe care l-am gasit pe MAHLE, mann avand termen mare de livrare

Modificat de Aurash
Link către comentariu

Facut revizia de 30.000km la Automitric Suceava.

Ulei 4.6l - 248.42 lei

Buson baie ulei - 7.32

Filtru ulei - 45.63

Filtru aer - 91.51

Filtru polen - 87.38

Mateliale mici - 8.74

Manopera schimb ulei - 53.01

Manopera schimb filtru aer - 42.41

Manopera schimb filtru polen - 21.20

Total: 605lei cu tot cu TVA (am rotunjit)

Ma declar multumit.

Link către comentariu

Claudiu Pacearca

@Dangrig

Salut!

Dan, pretul spus de tine mi-a dat un suflu nou! :-) eu ma pregatesc de prima revizie, cu aceeasi mototrizare. la programare mi s-a preconizat un pret de 400-500 de lei. La ce service ai obtinut acel cost?

Multumesc mult!

Link către comentariu

Salut Claudiu Pacearca

Imi pare rau ca trebuie sa te dezumflu :lol:

Noi am comandat consumabilele pe net. Iar revizia am facut-o acasa , la noi in garaj.

Nu stiu cat era la reprentanta , ca nu ne-a interesat.

Cred ca ma vei intreba de garantie , asa ca iti raspund de acum ca am renuntat la ea.

Daca masina a mers perfect 11.600 km in 1 an si ceva, cu siguranta va merge bine si in continuare, in cele 10 luni ramase de gararntie (la vremea aia , in mai)

In momentul asta masina are 18.965 km si merge la fel de bine. :Driver:

Modificat de dangrig
Link către comentariu

Claudiu Pacearca

Auch! :-D Asta am intrebat si in topicul dedicat modelului nostru. De garantie. Mi-e teama sa o pierd pt ca la mine apar tot felul de hibe, minore ce-i drept... am avut probleme cu sonda lambda inca din prima zi, acum am un suierat metalic la rulaj... sper sa mi se permita sa vin cu piese si consumabile cumparate de mine sau macar sa-mi ofere ei un produs scump si unul mai ieftin(pe vremuri cand aveam Renault asa se practica in service).

Multumesc pt raspuns! Multi km in continuare!

Link către comentariu

Prima revize la Automitric Suceava la 30.000km

-service schimb ulei 58,9

-filtru aer demontat si montat 47,12

-fitrul praf si polen demontat si montat 23,56

-filtru ulei 45,63

-filtru aer 91,51

-filtru polen 87,38

-buson baie ulei 7,32

-ulei motor LL3 50400/5070 62,5 * 4,6

Total 658 lei plus o resetare a intervalului de service la 15.000km.

Link către comentariu

Salutare,

Prima revizie, Midocar Otopeni, 14.655Km facuti in 5 luni si jumatate.

- Ulei 4 litri (3.5, jumatate de litru mi-a ramas) Castrol Professional Long life.

- Filtru ulei

- Accesorii (buson baie ulei si altele)

- Manopera

Total: 347.5 lei.

Masina a mers 85% din distanta mentionata, in afara, drumuri lungi. Placutele de frana sunt fata: 10mm spate: 11mm. Curios ca nu mi-au schimbat filtru de aer. Sunt un pic in dubii, dar ma consolez cu faptul ca revizia in afara o fac la 30.000km.

Cheers.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!