Jump to content

Golf 6 - Discutii revizii

YEP
 Share

Postare recomandată

Va salut

CASTROL Edge 5w30 este bun pentru masina din semnatura ? Tinand cont ca urmeaza anotimpul rece ?

(Serviceul se face la fiecare 15k km parcursi)

Modificat de dvn2007
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si inca ceva, nu gasesc filtru de ulei MANN pt masina mea, Ce filtru sa cumpar?

Link către comentariu

am un golf 1.4 80cp. vine revizia de 2 ani, am aproximativ 25.000 km. as dori sa inlocuiesc si filtrul de benzina, unde se afla situat ?... am inteles ca ar putea fi in rezervor ?

Link către comentariu

Va salut

CASTROL Edge 5w30 este bun pentru masina din semnatura ? Tinand cont ca urmeaza anotimpul rece ?

(Serviceul se face la fiecare 15k km parcursi)

Iti recomand totusi SLX Professional 5w30, e un pic mai scump, dar nu uita ca ai CR, nu PD

Daca nu mai aveti garantie, va recomand AMI Auto, din intamplare am ajuns eu la ei si am schimbat la 60k si placutele fata, au costat 140 lei cu senzor, BOSCH si doar 30 lei manopera

In rest manopera este 0 daca luati uleiul si filtrele de la ei, SLX Pro costa 53 lei/l, iar filtrele polen+aer+motorina+ulei au costat 210 lei... concluzia o trageti voi, sper sa nu fie considerata reclama

Link către comentariu

Revizia la 2 ani: 4l ulei Castrol SLX 3 + toate filtrele MAN - 375 lei + taxa de curier 18lei + manopera - 65 lei. Total 458 lei. Parca asa mai merge, tinand cont ca revizia de 1 an a costat aproape 600 lei, doar inlocuit uleiul si filtrul de ulei la reprezentanta. Filtrul de motorina din fabrica era tot MAN, chiar am vrut sa verific, doar ca avea si sigla VW pe el.

Initial am vrut sa fac revizia la reprezentanta, sa imi treaca revizia in carte, cu piesele aduse de mine, dar am renuntat pentru ca nu m-au lasat sa stau langa masina. Asa ca pe acolo n-o sa mai trec "never ever", un client l-au pierdut definitiv.

Link către comentariu

N-ar fi rau sa specifici si unde ai facut revizia, eventual si locatie... si nu au trecut nimic in carte? Cei de la AMI au facut asta si nu au avut nicio problema ca stau langa masina... Reprezentantele pierd mult datorita unor restrictii inutile, dupa parerea mea...

Modificat de gabib77
Link către comentariu

La un service no name. Cat despre stampila pe carte, pot sa o trec oricand, dar nu cred ca valoreaza ceva. Poate cineva sa spuna ca are importanta la istoricul masinii. Pe mine asta nu ma intereseaza.... ii cunosc istoricul... :)

Link către comentariu

Daca vin eu cu uleiul si filtrele pierd garantia masinii ? asa mi s-a zis la service

Link către comentariu

La ce service ai fost? Asta e o mare prostie, doar ca sa cumperi de reprezentata la preturi foarte mari aceleasi materiale.

Link către comentariu

Asa fac toate reprezentantele. Motivarea lor este ca daca vii tu cu ele din alta parte ei nu pot garanta ca sunt originale si ca nu iti strica motorul. O tampenie...

Poti sa ii ignori si sa le aduci tu, chiar daca pierzi anul ramas de garantie(care oricum e cam degeaba) sau poti sa le platesti 200 de lei in plus si sa ramai cu garantia...

Link către comentariu

Ok mersi.

SLX Professional 5w30 nu e pt service LongLife (QG1) ?

Modificat de dvn2007
Link către comentariu

Salut,

Ma poate ajuta cineva cu informatii (tip si pret) despre:

Ulei si filtru ulei

Filtru aer motor

Filtru polen

Si cat costa revizia de 15000 km la un Golf 6 1.2 TSI facuta la ei cu totul luat de acolo?

Link către comentariu

Tocmai am terminat revizia de 15.000 km(si 8 luni :( ) la PBN. Revizie completa cu tot cu filtru de aer si polen - 790 lei.

Sunt foarte multumit atat de comportamentul lor cat si de cum au lucrat. Nu inteleg ce are toata lumea cu ei.

Mi-au oferit un bon de 10 lei reducere la taxi cand am lasat masina, m-au sunat cand a fost gata, s-au purtat mai mult decat ok cu mine...

Uleiul folosit a fost Castrol Magnatec Professional 5W40.

2 lucruri nu inteleg in schimb. De ce am un buson baie ulei facturat? Se schimba cel de sub masina?

Si ce este 1K0201051K?

Este trecut pe factura decat ca filter si e 145 lei. Mi se pare cam ieftin sa fie filtrul de benzina si nici nu stiam ca se schimba...

Link către comentariu

Mda, la diesel era mai scump. Sau asa tineam minte...

Link către comentariu

M-a sfatuit un tovaras sa fac revizia de 1an la reprezentante seat/skoda (PBA, Brady) ca ar fi mai ieftin decat la PBN/PBV1. Asa este?

O sa verific si personal ce oferte au, dar sunt curios de preturi in general.

Modificat de George Mihail
Link către comentariu

Nu merita pentru 50 de lei diferenta sa bati tot Bucurestiul prin toata aglomeratia. Du-te la cea mai apropiata de tine, orice/oricare ar fi.

Link către comentariu

Atunci sunt la concurenta PBV si Brady de pe iuliu maniu, dar cum mi-a expirat rovinieta :)) brady

Link către comentariu

• 2 weeks later...

intrebare.... filtrul de carburant (benzina) la cat timp este recomandata inlocuirea?... am un 1.4 16V. am cautat in manual si nu am gasit

multumesc frumos

Link către comentariu

Depinde foarte mult de benzina folosita, respectiv de cum mentii rezervorul. Benzinele mai scumpe sunt mai curate(mai putina apa/mai putin sulf si contaminanti), insa un aspect important zic eu este mentinerea rezervorului la cel putin 1/2 mai tot timpul, astfel incat pompa sa nu traga de pe fund toate depunerile.

In conditiile astea, eu cred ca inlocuirea filtrului de benzina se poate face lejer o data la 2 ani sau chiar 3( daca mergi sa zicem 2-25000km/an). Kilometrajul de fapt e factorul de care as tine cont la schimbarea filtrelor.

Modificat de JUG
Link către comentariu

Diferenta dintre revizia normala (ulei + filtru etc) si cea "Premium" (se schimba si filtru polen + filtru benzina) este de aproximativ 200 de lei (pret cerut mie pentru masina din semnatura la PBN).

Daca faci peste 10.000 Km pe an si majoritatea in oras iti recomand sa dai banii in plus. Cu atat mai mult daca faci revizia in alta parte unde sunt preturi mai... decente.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!