Jump to content
taceval

Coduri de eroare Audi A3 8p

Recommended Posts

bebeadi35

Am făcut si un test cu vcds la moduluĺ abs ,output test si totul este functional invlusiv pompa abs,nu ar fi trebuit sa dea eroare pe vcds?

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n

 Nu.... Nu ai ce test relevant sa faci, din păcate. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
bebeadi35

Ok,multumesc pentru tot.o sa caut o pompa cu același cod ca a mea dar cu terminatia bj. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
bebeadi35

Ce alt cod de pompa abs as mai putea pune în locul 1k0614517bd, cele cu bj sunt foarte scumpe si rare.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Al Bundy

ce inseamna foarte scumpe, mai mult de 1000 lei ?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n

ma indoiesc. Saptamana trecuta am avut ultima de schimbat la un Golf 6. Preturile SH intre 450 si 600 lei, mai multe oferte pe piata..... mai mult decat ok. Montat pe masina, codat, totul ok.

Chiar si 1000 lei e ok, comparativ cu una noua.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bebeadi35

Un mic ajutor, inlocuit pompa abs esp cod 1K0907379AD si 1K0614517BD,dar nu am cod de log si nici de coding.

Am făcut o scanare automată la modulul cel vechi si am salvat-o ,am doar long coding acolo din cat E am văzut,se copiază în cel nou cu copy paste si se da do it si dupa se calibreaza senzorii.nu imi trebuie un log înainte de  codare si nu am unul.

Serie sașiu WAUZZZ8P19B011400

Am atasat si restul de dotări.

Un mic ajutor,Multumesc anticipat. 

O seara faina.

Pompa cea nouă are același cod ca si cea de pe auto.

Screenshot_20190912-073022_Photos.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n

Codarea se face folosind LC ul vechi. 

Login 40168 pt calibrare senzori

Share this post


Link to post
Share on other sites
Crap

buna seara,

m-am pricopsit cu un martor in bord, tin sa mentionez ca nu am senzori de ploaie/ lumina.

 

CUm pot scapa de el ? multumesc

IMG_20200103_173233.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n

Fa o scanare, sa vedem ce erori ai. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Crap

Neata @F l o r i n iti spun sigur ca singurele erori sunt glow plug pe cilindru 2, si cold diagnosis pe semnalele laterale ca sunt cu leduri.

 

Ideea este ca am umblat pe canalul 09 la long coding sa activez us' lights, le-am activat am apucat sa dau do it si a murit laptopu de la "frig".

Iti postez diseara :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Al Bundy

revii la setarile initiale.

Share this post


Link to post
Share on other sites
F l o r i n
5 hours ago, Crap said:

am umblat pe canalul 09 la long coding sa activez us' lights, le-am activat am apucat sa dau do it si a murit laptopu de la "frig"

Pai depinde ce a reușit el sa modifice când s-a stins.... Clar, a reușit ceva. Acum, întra pe 09 și vezi ce a modificat aiurea.... Corectează. Baga codarea veche, dacă o ai salvata

Share this post


Link to post
Share on other sites
bebeadi35

Am schimbat o pompă absurdă cu aceeași perioadă de cod AD și o problemă în aceeași măsură. În momentul în care BJ este electronică și DE pe hidraulică se pot acoperi în timpul acela, trebuie să se adăuga ceva pentru HHC și încă nu există mai exact. Pe cea veche nu am avut. 

Codarea de pe modulul vechi este 11422012092300FB880F04E4901900413800

Tot pe acesta îl copiez și în modul celălalt fără să mai adaugăm ceva? 

Edited by bebeadi35

Share this post


Link to post
Share on other sites
Al Bundy

Adaugi 00 si apoi faci adaptarile senzorilor. Si dupa asta codezi cu ce mai vrei tu: HHC, ESP Off, TPMS, etc

Share this post


Link to post
Share on other sites
cogdao

@bebeadi35Am inteles ca ti s-a explicat destul de clar ce ai de facut, nu transformam topicul in chat. 

Ultimile mesaje vor fi sterse, te rog sa iei legatura in privat cu cei de mai sus daca nu te pricepi sau sa mergi la un electrician daca situatia te depaseste, risti sa faci mai mult rau.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bebeadi35

Am codat pompa abs după multe încercări cu același cod de pompă 1K0907379AD / 1K0614517BD. 

Mulțumesc mult lui Al Bundy. 

Edited by bebeadi35

Share this post


Link to post
Share on other sites
Al Bundy

Cu placere.

NU am inteles de ce ai muncit sa pui aceeasi mizerie de pompa care o sa faca aceleasi probleme .

Edited by Al Bundy

Share this post


Link to post
Share on other sites
bebeadi35

Pentru ca pe aceea o mai aveam în plus, cu următoarea ocazie o sa pun cu terminația BJ. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fallen
Posted (edited)

Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine, poate reusesc sa ii dau de cap.
Prin 2017 mi-am schimbat sistemul Audi Concert cu un Aftermarket Android. Totul merge perfect, insa am niste erori de care nu pot scapa.
Am incercat sa mai scot eu din ele, debifat Radio si  Telephone din Can Gateway -> Installation List, dar tot am ramas cu 3 erori:

CAN Gateway -- Status: Malfunction 0010
1 Fault Found:
01004 - Control Module Incorrectly Coded
000---
Il tot sterg, si tot apare. Nu sunt sigur exact la ce se refera, si n-am umblat la codarea lui (3D3F0B00072102).
Singura chestie suspecta care mi-a sarit in ochi, ar fi la Bit 4-7, ca este setat Model/Chassis: Variant/Station Wagon. Banuiesc ca ar trebui sa fie 00: Shortback/Hatchback, dar nu stiu daca de aici este eroarea.

De asemenea, pe 56-Radio si pe 77-Telephone nu mai intra deoarece sunt deconectate complet, insa tot mi le vede in scanare si imi da mesaj Status: Not Registred 0011. Le-am debifat din installation list. Ce pot face sa dispara complet din lista?
 

Clipboard01.jpg Clipboard02.jpg Clipboard03.jpg Clipboard04.jpg

Edited by Fallen

Share this post


Link to post
Share on other sites
EEXCALADE

Scapi de acele erori doar daca pui inapoi o unitate radio OE.

Androidul respectiv nu e recunoscut de modulul can.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fallen

Eu nu vreau sa repar erorile, pt ca sunt constient ca nu stie " ce e cu aftermarketul ala ", dar ma gandeam ca exista varianta sa il faca sa creada ca nu mai am nimic instalat, sa ii zic ca nu am nici radio, nici telefon.
Nu cred ca o masina care vine fara telefon sau fara casetofon are erorile respective, nu?
Vreau sa-mi dispara din lista de scanare a codurilor complet. Credeam ca prin installation list se intampla asta, dar se pare ca nu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
EEXCALADE

Incearaca sa le debifezi din can ,desi nu cred ca o sa dispara ,deoarece el vede ca e conectat radio si tel ,dar nu le recunoaste

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fallen

Le-am debifat. Telefonul (Daca este cel din bord), nu mai are mufa conectata nici in el, nici in navi aftermarket.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Al Bundy

LAsa-le bifate in can.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri