Jump to content

Golf MKV Sportline

ZaShark

Postare recomandată

Va salut,

Cred ca dupa un an de zile a venit momentul sa imi prezint si eu jucaria, si anume un Golf 5  Sportline 1.9 Tdi 105 de cai din 2006, achizitionat in august 2012 . Masina a fost cadou odata intrat la facultate ( Facultatea de Trasnporturi, Politehnica Bucuresti ) si intr-un fel parca a vrut sa ajunga la mine :D . 

Ca dotari principale ar fi : 

- Cutie de viteze 6+1

- Jante Magny Cours 16" ( nu in cea mai buna stare :) )

- 10x Boxe

- 10x Airbaguri

- Dublu climatronic

- Tempomat

- Garda la sol mai mica cu 15 mm decat normal

- Volan in 3 spite

- Scaune fata sport

- Volan + schimbator + frana de mana piele

- RCD 300 ( fara mp3 :( )

- BC normal

Masina are faruri GTI pe halogen si ca sa fie treaba treaba mai are si stopuri fumuri . Dupa jumatate de an au fost adaugate si folii pe geamuri, semnale america, si Follow me home/Coming home ( merci FlorinC )

Pe viitor va tot primi modificari si upgrade-uri doar ca mai greu si mai rar so bear with me.

Voi reveni cu alte poze ceva mai tarziu dupa ce reusesc sa le micsorez.

post-110111-0-26878600-1378042529_thumb.

post-110111-0-74541900-1378042533_thumb.

post-110111-0-56668200-1378042539_thumb.

post-110111-0-27960000-1378042543_thumb.

O intrebare de prim post. Unde gasesc un parc de dezmembrari cu G5 sau G6 in Bucuresti ?

Link către comentariu
  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ZaShark

33

• cogdao

14

• georgeMKO

8

• The_Ego

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Foarte faina masina, o vedeam zilnic in fata facultatii, spor la restante (daca ai).

Link către comentariu

Multumesc de urari :)

@fiestax: Am tot cauta dar nu am gasit . Ma intereseaza spatiul de depozitare dintre scaunele fata, modelul pentru europa ca usa glisanta.

@dragos124: Nu stiu daca era chiar a mea. Foarte rar veneam la facultate cu ea ( mai mult in timpul sesiuni ). Mersi sunt deja in plin proces de studiu. Bafta si tie daca ai :)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! Farurile sunt de Gt-sport, nu Gti.

S-ar putea sa am ce cauti tu, consola centrala ,de vanzare, dar e gri. Foarte misto interiorul bej, caut si eu pentru a mea.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Mersi de urare :). Am urmarit si eu diamantul tau foarte frumos ( mai ales motorul :D ). 

Las o poza ca fie clar ce caut :)

IMG_0861.jpg

Imi lipseste usa glisanta. Culoare asta sigur nu gasesc dar o sa incerc sa o vopsesc cumva.

Link către comentariu

Merci!

Doar usa e greu de gasit, doar consola cu totul si nu cred ca merita dpdv al costurilor.

Link către comentariu

atunci intreaba pe topicul cu coduri si preturi codul pt piesa asta dar crem si o comanzi si gata problema. Demontezi cotiera, montezi acest spatiu de depozitare si gata

Link către comentariu

Ideea era ca poate rezolv problema mai ieftin daca umblu prin dezmembrari si gasesc decat usa aia, dar pana acum n-am gasit nimic, d-aia am si intrebat de parc de dezmembrari. Mersi de link, pana cum pe situl asta e cel mai ieftin si poate o sa o cumpar dar mai tarziu :)

Link către comentariu

Ideea era ca poate rezolv problema mai ieftin daca umblu prin dezmembrari si gasesc decat usa aia, dar pana acum n-am gasit nimic, d-aia am si intrebat de parc de dezmembrari. Mersi de link, pana cum pe situl asta e cel mai ieftin si poate o sa o cumpar dar mai tarziu :)

Parerea mea e ca mai bine iei altceva de banii aia (mai platesti mult si pe transport). Nu e mare defect, eu o tin mereu deschisa (deci arata ca la tine).

Ai putea pune banii la saltea pentru o noua pereche de jante 17-18, si astea pe 16 sa le pastrezi pt iarna. De facut sunt multe daca esti infectat cu acest virus :))

Link către comentariu

Sau daca vrei comanda pe ahw-shop eu si inca un coleg vom da una in curand...am imparti transportul de 22euro la cati suntem si e rezonabil

Link către comentariu
@redeye: Intr-un timp ma gandeam sa imi vand jantele si sa trec pe ceva mai mare dar nu sunt incredibile de zgariate ( vechiul proprietar :) ). Virusul e de mult in instalatie :))

@catalinmiti: Acum clar nu o cumpar. Mai tarziu poate :)

Asa cum am promis, niste poze mai recente :)

rsz_img_7296.jpg

rsz_img_7317.jpg

rsz_img_7325.jpg

rsz_img_7380.jpg

rsz_img_7406.jpg
Link către comentariu

@redeye: Intr-un timp ma gandeam sa imi vand jantele si sa trec pe ceva mai mare dar nu sunt incredibile de zgariate ( vechiul proprietar :) ). Virusul e de mult in instalatie :))

Oricum arata bine masinuta si cu cele pe 16.

Daca vrei o schimbare mica (de la 16 la 17) si de efect, ti-as sugera sa incerci modelul de jante originale VW Avignon, care dupa parerea mea vin perfect pe g5 !

golf1-60015.jpg

sau daca vrei tot pe 16", Atlanta la fel vin super

imgp2302-35660.JPG

Modificat de redeye
Link către comentariu

In legatura cu jantele... vor fi schimbate sigur dar nu stiu daca cu ceva oem. In afara de modelul Detroit, nu prea am vazut nimic interesant. Oricum pana sa schimb jantele mai e drum lung :)

Link către comentariu

Frumoasa masina. Lasa acum jantele actuale, sunt de aliaj originale si 16".

Bucura-te de ea si motorina sa fie.

Un upgrade foarte util ar fi RCD 510. Ai loc de SD, 6 cd-uri cu mp3 (desi nu cred ca mai foloseste cineva), touchscreen color. Pentru asta cred totusi ca trebuie sa schimbi si CAN-ul.

Link către comentariu

@The_Ego: Am in plan si un RCD sau chiar un RNS . Din ce stiu CAN-ul meu este F.

@cogdao: Da

Link către comentariu

Sa poata fi compatibil cu Rcd sau Rns 510, can-ul trebuie sa aiba minim L terminatia. Te costa 250 lei un can nou.

Link către comentariu

Asa va fi si la mine. Asa a venit masina din fabrica, cu plastice bej, sau mai e un nebun ca mine pe lumea asta?

Can-ul poate fi upgradat, pe mine m-a costat 150 ron, aveam F, acum am K.

Modificat de cogdao
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Si uite ca am mai scapat de o problema si anume muzica ( momentan ).Fiind satul de atatea CD audio, ieri am cumparat un RCD 300 mp3 ( ce deja urla " cand ma fac mare vreau sa fiu un RNS " ) de la niste colegi de pe forum ( multumesc pentru sfaturile date :D  ) pe care binenteles l-am si montat. Personal sunt foarte incantat, arata mult mai bine ca cel vechi si cel mai important avem mp3  :beerchug:

post-110111-0-00636300-1379319411_thumb.

Link către comentariu

Sa-l folosesti cu placere. Ma bucur ca a ajuns pe maini bune intr-o masina asa frumos echipata.

Legat de viteza afisata pe aparat, citeste aici: http://vwforum.ro/topic/39848-viteza-pe-display-ul-de-la-cd-player/page-3#entry839516 codarea e deja facuta, trebuie doar combinatia de taste: il opresti cu contactul pus, apoi pui contactul, iei contactul si apesi simultan pe butonul menu +butonul de on/off. La fel se si dezactiveaza.

Link către comentariu
  • 1 month later...

@WVWZZZ Multumesc mult :). Am reusit sa folosesc si viteza afisata pe aparat dar nu prea imi place. Cel mai incantat sunt de cantitatea de muzica pe care pot sa o pun acum. Chiar ma gandeam zilele astea poate imi iau si un cablu de auxiliar dar nu stiu ce calitate ofera.

Ca tot nu am mai postat nimic in ultimul timp, ieri am primit niste insertii pentru scaune de la un prieten ce are aparat de gravura. Modelul este facut de mine, prietenul meu doar le-a pus pe aparat de gravura si asa au prins viata. Ca un bonus ca am asteptat cam 2 saptamani mi-a facut 3 modele. Acum vine intrebarea: Care credeti ca ar arata cel mai bine pe masina mea ? :D

post-110111-0-64005600-1382868143_thumb.

Modificat de ZaShark
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!