Jump to content

Seat Leon Cupra 5F

corad0
 Share

Postare recomandată

3 luni este un termen pentru o masina normala, pentru care nu exista restrictii de productie legate de optionale sau motorizari. Pentru Cupra probabil discutam de 6-9 luni.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gandeste-te ca Leon Cupra reprezinta maxim 1% din totalul productiei de Leon, iar cererea e foarte mare. Romania, nefiind o piata traditionala pentru asa ceva, are o cota redusa pentru Cupra, de aici si termenul mare de livrare. Oricum, poti obtine informatii exacte de la dealer despre termenul de livrare si eventuale restrictii la dotari optionale.

Link către comentariu

Cum s-a zis mai sus, este o cota mica alocata Romaniei, iar asta cuplata cu un termen si asa mare de livrare nu face decat sa il prelungeasca.

L.E.: What Cristian said :))

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Daca vrei sa iei masina in leasing, atunci nu ai alta solutie decat sa astepti.

In schimbi daca o cumperi cash, poti sa o comanzi in alta tara. In Elvetia de exemplu, unde se vand cele mai multe modele Cupra. Scoti cateva mii in plus, insa ai masina in 3 luni.

Link către comentariu

Pt cateva mii in plus as astepta si 6 luni. De venit tot vine :))

Link către comentariu

Eu pentru cateva mii m-as duce pe jos pana la Martorell si as ridica-o personal :) Doar ziceam si eu ca daca banii nu sunt o problema, solutii pt. o livrare (mai) rapida exista.

Link către comentariu

De exemplu merita sa-ti cumperi Audi s3 din DE care e mai ieftin decat la noi.

Link către comentariu

In configuratorul din Spania, de pe seat.es, Leon Cupra 280 e 32.750 Eur, eu nu vad unde e pretul mai mic. La fel si in Germania, 32.730 Eur.

Link către comentariu

Ăia nu au reduceri? Desigur nu-i musai să fie absolut nou. Asta pentru cine se uită la bani.

Link către comentariu

Am pus o intrebare, nu am zis nimic de cine are bani sau nu....

De ce trebuie sa se ajunga mereu la discutii de genul ? :sly:

Pot sa astept si 6 luni de zile pentru masina pe care mi-o doresc atat timp cat o iau mai ieftin.

Astept sa imi raspunda dealer-ul pentru a-mi spune cat dureaza livrarea.

Modificat de alecsutzyu
Link către comentariu

Pentru că despre asta se discută. 1300 euro la genul ăsta de mașină... Pur și simplu pare o abordare românească. Chiar de nu este, așa ne-am obișnuit să se întâmple. Absolut că orice ban contează și fiecare are dreptul să vrea ceva, numai că la noi problema are o anumită conotație. Când întrebi, ți-o cam asumi. Sau explici mai clar de ce. Altfel decât că 1300 ;)

E fără supărare și fără vreo intenție.

Link către comentariu

C6t9, imi cer scuze, dar am sa te rog sa fii mai clar deoarece nu am înțeles ce dorești sa spui.

Link către comentariu

Nu trebuie să explice nimeni nimic până la urmă. Discuția a fost că se dorește 265 pentru că este mai ieftin. Și problema termenului de livrare lung, care se reduce tot la bani.

Este totuși o mașină de nișă, de plăcere, nu prea au loc discuții despre bani în contextul unei achiziții la prima mână.

Link către comentariu

Cred ca sunteti offtopic, ba chiar mai mult decat atat. Revenim la subiectul topicului, Leon Cupra?

Link către comentariu

Se doreste cupra 265 si din pricina jantelor pe 18" !!

Link către comentariu

Nu cred ca cele de 19 sunt la limita. Mereu vw a lasat o marime mai mica care o poti pune la jante.

Link către comentariu

8-10 săptămâni mi-au spus cei de la metrotehnica ca durează comanda pentru cupra.

Link către comentariu

Chiar mai putin decat un golf normal care are 10-11 sapt.

Tot mai stai pe ganduri?:D

Link către comentariu

Nu:))

Trebuie sa pun masina la vanzare si vedem dupa.

Link către comentariu

Cred ca merge si la buy-back. Probabil ca suma oferita este destul de mica dar o  intrebare nu strica.

Link către comentariu

La buy back primesti foarte putin. Din start daca e luata pe persoana fizica s-a dus valoarea TVA-ului din masina.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!