Jump to content

New TOLEDO

BICOLORUL
 Share

Postare recomandată

• Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BICOLORUL

54

• Geogvn

15

• karburator

14

• X-Ecutor

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

O combinatie intre Leon si Altea,cu adevarat pe gustul meu,daca ar avea si 5 usi ca Toledo 1L ar fi perfect! :beerchug:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Imi place mult,desi partea din spate imi pare cunoscuta.

Modelul actual este din punctul meu de vedere foarte reusit, mai ales daca cauti o masina de familie. :D

Link către comentariu

Partea din spate si mie mi se pare foarte cunoscuta... alfa 159, fara stopurile alea de senzatie. Auzisem si eu ceva de un nou toledo, ramane sa vedem daca asa va arata. Modelul actual nu s-a vandut prea bine, desi mie imi place mult.

Link către comentariu

Aici alta poza putin diferita de cea pusa de SeatBLOG,as putea spune ca poate fi si urmatoarea CORDOBA :scratch: nu neaparat Toledo

toledo4es8ux3.jpg

Link către comentariu

Foarte bine facuta poza! Mie imi place cum arata f mult! In poza asta la usile din spate nu mai are manere ca in cea de pe seatblog!

Seamana f mult cu leonul. Oricum se zvonea de mai de mult ca o sa apara un nou toledo pentru ca, actualul nu a avut deloc succes la vanzari!

@alteacupra: ti-am editat linkul de la poza ca sa apara din prima fara sa mai faca lumea click :scratch:

Link către comentariu

Partea din spate si mie mi se pare foarte cunoscuta... alfa 159, fara stopurile alea de senzatie. Auzisem si eu ceva de un nou toledo, ramane sa vedem daca asa va arata. Modelul actual nu s-a vandut prea bine, desi mie imi place mult.

Salut CristiN modelul actual nu s-a vandut bine la noi sau te referi pe plan mondial,din ce vad prin Bucuresti si pe unde am mai umblat si vechiul model nu a fost un succes la noi.

Modelul actual nici nu poate fi un succes la noi,deoarece romanul, desi are nevoie de o masina de familie el isi cumpara dupa alte criterii.

Modificat de Geogvn
Link către comentariu

din pacate pt SEAT masina a fost un dezastru la capitolul vanzari....cu toate ca este la fel de bine sau rau fabricata ca si celelalte modele

Link către comentariu

• 1 month later...
Deci cei care au TOLEDO si vi murdareste repede masina luati-va aparatori de noroi, costa ~350 RON ( FATA + SPATE ) , dar merita.

Cei 350ron se refera doar la aparatori sau intra si manopera? Si daca da la ce dealer?Multumesc.

Link către comentariu

Din pacate sigla de "Toledo" de pe modelul actual nu are NICI o legatura cu modelele anterioare (ce erau sedanuri) si pe linga asta a fost eclipsat de Altea (cu modelul si mai reusit de AlteaXL) ce are forme mult mai frumoase. Poare vor regindi un nou model de sedan ce sa se inscrie in seria de succes (vezi cresterea mare a vinzarilor de Skoda Octavia2 dupa introducerea noului Toledo).

Link către comentariu

Altea XL demonstreaza faptul ca strategia de viitor inclina spre un Toledo sedan,mai ales ca in primul trimestru' al acestui an au vandut 186 de bucati fata de 2005 -1205 bucati.Se pare ca de anul viitor va aparea noul Toledo.

Link către comentariu

Mai degraba 2009 am auzit pe la Metrotehnica :).

Link către comentariu

Prin 2009 se zicea de Bolero - poate ca Toledo apare mai repede. :)

Link către comentariu

Mai degraba 2009 am auzit pe la Metrotehnica :(.

Eu tot de 2009 stiam numai ca pe la Alto Syncro se aude de 2008,oricum peste doi ani sigur apare o noua versiune :icon_thumright:

Link către comentariu

Cei 350ron se refera doar la aparatori sau intra si manopera? Si daca da la ce dealer?Multumesc.

Nu mai tin minte, oricum, ti le poti monta usor si tu, nu e mare inginerie.

Link către comentariu

• 3 months later...

Salutare tuturor ... de azi sunt fericitul posesor al unui toledo din 2005 echipare sport up ... stiti de unde pot face rost de un manual pentru aceasta masina ? ... orice alt sfat este binevenit ... de exemplu ce ulei folositi si cati litri trebuie sa cumpar pentru un schimb ? ... Va multumesc anticipat

Link către comentariu

Nu are nimeni un manual de utilizare ??? ... chiar am nevoie de unul (al meu este in germana) ... o sa plec in concediu saptamana asta si desi m-am prins cum functioneaza majoritatea gadgeturilor parca simt ca ar trebui sa mai fie ceva de invatat ... daca il puteti trimite pe mail (aurelian2k5@yahoo.com) v-as fi recunoscator ... Va multumesc anticipat

Modificat de Pretender
Link către comentariu

Rog un posesor de new leon/altea/toledo sa-mi scaneze si mie manualul (car+radio) ... il rasplatesc pentru efortul depus material ... nu stiu cum se activeaza de exemplu pilotul automat ... stiu, rusine mie dar masina anterioara n-a avut asa ceva si acum mi-am cam prins urechile in functiile date de cele doua manete de pe langa volan.

Cu stima

Link către comentariu

Gata, s-a rezolvat ... acum revin cu o problema ... "nuca" shimbatorului de viteze are un joc lateral ... stie cineva cum pot remedia problema ???

Multumesc anticipat

Link către comentariu

Numai nuca pe teava sau se misca nuca cu tot cu teava?

Link către comentariu

"Numai nuca pe teava"

Modificat de Pretender
Link către comentariu

Si la mine se misca dar foarte putin,1-2mm in jurul tevii;daca te deranjeaza desfaci sacul de la schimbator(e prins in 3 clame de plastic pe care le simti pe marginea interioara a lui) tragand de cele 3 clame inspre teava schimbatorului si in acelasi timp tragi si de rama de plastic in sus.Odata ridicat sacul in sus,strangi mai tare inelul de la nuca cu ajutorul unui patent cu cioc subtire.Uite cum arata inelul de la nuca VW(sistemul de prindere e identic cu cel de la Seat)post-5905-1190997059_thumb.jpg

Aici sunt insemnate cele 3 clamepost-5905-1190998261_thumb.jpg

Link către comentariu

@alteacupra ... esti tare ... am reusit sa-l strang fara probleme ... numai bine

Link către comentariu

• 1 month later...
post-5905-1194090541_thumb.jpgAsa va arata noul Toledo din 2009(ca si noul Audi A4,parerea mea...)
Link către comentariu

Parerea ta, ai zis bine. Ce ai pus tu in poza aia e un mule, adica caroserie de A4 modelul vechi, pentru a testa viitorul sasiu si platforma tehnica pentru Toledo. Acesta va fi intradevar bazat pe vechiul A4, dar in nici un caz nu va arata asa.

Amanunte in linkul urmator:

http://www.worldcarfans.com/9071002.006/fi...loon-spy-photos

"Seat has been testing an early mule for their upcoming range-topping sedan under the cover of darkness and a small army of security guards. Our spy photographers still managed to catch this test mule in the Swiss Alps undergoing road-testing only days after catching Seat's brand new Ibiza.

The new Seat model is based on the old, outgoing Audi A4 and even though Audi has no more use for the platform, it is still a very modern, safe and agile foundation to work from. The test mule, with Seat's new front design securely taped up, still mostly resembles the A4, but the wider and lower radiator will be accompanied by more Seat particular styling cues when the project progresses.

From Seat's statement in May 2007: “SEAT will have two versions: a saloon and an estate car....whose market launch is planned for 2009”. Stay tuned for more on the topic when it becomes available."

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!