Jump to content

New TOLEDO

BICOLORUL
 Share

Postare recomandată

Eu am vazut unul, cel de la SIAB de anul trecut, cel BICOLOR, avea interior piele, si arata foarte bine.

Nu stiu ce alte infouri sa-ti dau despre interiorul din piele.

Dar ce nu-ti place la interior-ul noului TOLEDO?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...
  • Replies 217
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• BICOLORUL

54

• Geogvn

15

• karburator

14

• X-Ecutor

12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutari!

Azi in sfarsit m-am hotarat si am lansat comanda: Toledo Stylance, 2.0 TDi / 140 CP, piele, bixenoane adaptive, iarna 1 si 2, geamuri fumurii si bluetooth -masinuta neagra. Din pacate am ceva de asteptat si nu sunt acasa cand vine. Sper ca totul sa fie o.k. O intrebare, incalzirea aia prin montanti este eficace? Altfel iarna pe ninsoare...

Link către comentariu

Nu este deloc eficienta, iar pe ninsoare vei intampina probleme din cauza aparatorilor de la stergatoare; se aduna zapada acolo, se face gheata si iti va obtura vizibilitatea.

Link către comentariu

Multumesc de informatie, banuiam eu, dar nu cred ca o sa ninga in fiecare zi. O chestie de dragul design-ului. Am citit tot pe aici prin forum ca daca inversezi stergatoarele situatia se mai imbunatateste (experimentat cica prin Ungaria, parca).

Link către comentariu

In ce sesn sa se schimbe situatia. Eu am 45.000 KM si nu am nici o problema cu stergatoarele.

Link către comentariu

Corect, am citit si eu pe forumul SEAT Altea de pe www.index.hu, ca daca inversezi stergatoarele, nu mai lasa dara cand se duc la loc. Problema e ca eu nu am reusit sa fac manevra....

Link către comentariu

Mi-am scos masina de la vopsit, a iesit impecabil. Multumiri lui mETROTEHNICA pentru calitate, promptitudine si incredere.

Link către comentariu

• 1 month later...

Am dus masina in Service la ALTO SYNCRO, pentru schimbarea bucsilor fata (le-a venit vremea si mor). Aveti idee cat poate sa dureze aceasta modificare? CIneva de acolo mi-a zis ca ma costa 3mil manopera, si ca dureaza 3 ore sa le schimbi. Nu sunt mecanic, dar mi se pare cam mult, de asemenea mi s-a zis ca schimbatul de ulei dureaza 2 ore jumate :), asta am intrebat asa de curiozitate.

Link către comentariu

cred ca e vorba de timpul normat nu de cel real. orice operatiune are un timp standard stabilit prin norme, si de obicei manopera e taxata in functie de nr de ore din aceste norme.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

C-am in afara a ceea ce s-a discutat pana acum, dar cu legatura la titlul topicului; au aparut noi dotari pe TOLEDO. Acum varianta Reference contine airbag-uri cortina, cruisecontrol, bord computer in aceeasi bani. Si cu reducerea de 7% merita investitia; daca esti familist.

Am o nelamurire: Cum se comporta motorul de 1.6 / 102CP raportat la greutatea masinii? Nu vreau sa fuga ca un Ferrari dar nici sa nu depasesc un TIR mai greu decat cu DACIA 1300 proprietate!

Link către comentariu

MOtorizarea asta am condus-o pe noul Leon, si mi s-a parut cam slabuta, comparat cu ceea ce conduc, dar nu cred ca am turat-o cum trebuie, am cam uitat cum se conduce o benzinara, insa atentie toledo are si cateva sute de kg in plus fata de leon

De ce nu 1.9 TDI de 105CP, cuplu mai bun, consum mai OK, posibilitate tuning motor, il faci de 140cp si atunci nu mai nici o problema, insa nu stiu care este diferenta de bani intre 1.6 si 1.9 tdi.

Masina in schimb este super ok, eu as zice ca merita investitia ca masina de familie

Bafta!

Link către comentariu

Diferenta este ceva, si oricum am cam depasit bugetul. La Km parcursi cu ea, prevad undeva sub 10.000 pe an, nu cred ca se justifica un diesel. Mai ales ca jumatate de an e condusa de sotie de la serviciu acasa si retur.

Link către comentariu

M-am dus si eu pe configurator la seat sa vad dotarile de serie la reference.

Cred ca e o greseala acolo. Are in standard pana si esp si driver steering recomandation.

Uitati linkul: Dotari standard Seat Toledo Referance, reloaded prima data era linkul gresit.

Link către comentariu

Nu e o greseala. A fost confirmat de dealerul din Cta. Cel putin din cauza dotarilor astea, am renuntat la a lua o masina de pe stoc si astept sa-mi vina una noua din fabrica. Se pare ca optiunile s-au schimbat pe data de 14 Nov, cel putin asa sutin cei de aici.

Link către comentariu

Am verificat si eu intre timp :D . Are ESP in standard. Nu e nici o greseala. Daca ar face treaba asta si la leon.... S-ar schimba vanzarile un pic. Ar fi una dintre putinile masini care are tot in standard in afara de xenon.

Link către comentariu

Da. Daca mi se aproba finantarea saptamana asta, dau comanda. Din cauza asta ma interesa cum se comporta motorul. Cei de la Seat au zis ca este cam "puturos". Sper, dupa cum am zis, sa fie ceva mai nervos decat cel de la Dacia actuala!

Link către comentariu

Pe seat.com, la motorizarea de 1.6 Toledo - la greutate apare 1344kg; Leon-ul meu are 1337kg (cf. talon) - probabil ca in final nu o sa fie mare diferenta intre ele. De motor as zice ca e decent ca si performante. Pe autostrada merg pe la ~130 km/h, de la 120 la 140km urca relativ usor, in depasiri il duc si in 5000-5500 de ture - cum ziceam, se descurca onorabil. Insa - "bigger is better". :blink:

Link către comentariu

m-am uitat si eu ieri de curiozitate pe dotarile standard de la toledo reference, pot zice ca nu-i lipsesc decat xenon, scaune incalzite si jante de aliaj...

cred ca tot la 1,6 benzina m-as gandi si eu... asta peste vreo 2-3 ani, cand o sa am familie. deocamdata imi ajunge mezinul de la seat, ibiza.

Link către comentariu

Pe seat.com, la motorizarea de 1.6 Toledo - la greutate apare 1344kg; Leon-ul meu are 1337kg (cf. talon) - probabil ca in final nu o sa fie mare diferenta intre ele.

Am citit si eu, pe site la metrotehnica

Greutate min-max Toledo 1.6 1344-1422kg; iar la Leon 1.6 este trecut 1205-1320; deci intre min si max la Toledo 1.6 si Leon 1.6 este de ~100kg;

Am observat ceva dubios, si anume la TOLEDO 2.0TDI M6 greutatea min - max este 1454-1527, iar a mea in talon scrie 1565kg. :blink:, why, ma gandesc ca min si max se refera si la nivelul de dotare cu care poate veni masina, dar la mine este mai mare decat maximul care este trecut pe site.

Link către comentariu

Asa e si la mine - greutatea din talon e ceva mai mare decat greutatea maxima de pe site. Si nici macar nu am toate dotarile.. Er, un cantar pe undeva? :blink:

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut este prima oara cand scriu, desi de cand am facut comanda la Porsche Aviatiei pe 13/dec/2006 am citit aproape toate topicurile importante unde apare numele Seat.Mai am de asteptat aprx o luna si imi vine masina:un Seat Toledo Reference 1,6/102CP la care am adaugat senzor parcare,ploaie si lumina,geamuri fumurii,alarma,vm,comenzi volan.Pana acum am avut Renault Clio multumit,dar din martie voi fi tata a doi copii ,deci se impunea urgent o schimbare.Sper ca am facut alegerea potrivita ,din ce sa scris si se scrie cred ca da ,voi stiti mai bine.Pe viitor sper sa am timp sa va scriu despre comportamentul masinii mele pe drumurile noastre f bune si intreb la ce trebuie sa fiu atent in ziua cand voi lua masina de la deader.

Link către comentariu

Pai..felicitari si asteptare usoara! :) Cand vine - nu ai decat sa o examinezi cu atentie (zgarieturi, etc.), sa verifici daca ai toate optionalele comandate (roata de rezerva ai comandat?) - cam atat.

Link către comentariu

Bine ai venit pe forum si felicitari pentru viitorii mostenitori :) !

Ca sfat la ridicarea masinii: sa verifici ca este exact cum ai comandat-o tu si sa ti se faca trainning de catre agentul de vanzari la cum sa folosesti masina. Chestia asta e in job description-ul lor. Daca ai alarma sa-ti explice functiile ei ca sa stii ce sa faci cu daca suna aiurea.

Si cam atat imi vine in minte acum.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!