Jump to content

2010 Audi A4 B8, 1.8 TFSI - new family car

Dudu

Postare recomandată

Masina super! In schimb efectele aplicate pe poze sunt bleah..

Link către comentariu
  • Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dudu

27

• cogdao

4

• ANdi B.

3

• Lucian M

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Administrator

mah, le-am pus dupa telefon si nu mi-am dat seama ca back-ul salveaza poza in loc sa discard modificarile :))

Le repun, pentru sufletelul tau :))

Link către comentariu

Frumoasa masina si sa te poarte multi km fara incidente!

De ce multa lume prefera sa foloseasca ,,dupa,, atunci cand este nevoie de ,,de pe,, ?!  :RO flag: Poate in acest caz pozele chiar erau dupa telefon!

Modificat de czsilviu
Link către comentariu
  • Administrator

done...

justa observatia lui czsilviu, mea culpa

Din ce am omis la prima descriere

- Bluetooth

- pachet lumini int.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

post-3944-13716449419067_thumb.jpg

post-3944-13716449533141_thumb.jpg

Modificat de dudu
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Si TU B8?:)

Abia astept concluziile tale dupa cateva luni / mii km si poze de calitate! 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Administrator

Cifra rotunda...

Masina merge cum ar trebui, ma declar mega multumit :)

Cochetez cu un stage 0/1, cam cat tine safe cutia pentru un raspuns mai rapid in D si pentru un consum mai mic in oras.

Vedem...

post-3944-13742467663186_thumb.jpg

Link către comentariu

De curiozitate , in 2.0 TDI nu intra in buget?  Am citit ca esti fan benzinare, dar la un family care de cauta consum MIC si putere MARE( nu zic ca 1.8 TSI nu le-ar avea  :D )  altfel "parerea mea ca" masina e o bijuterie  , sa va plimbe sanatosi

R

Link către comentariu
  • Administrator

Eu fac maxim 12.000km pe an cu masina personala dar nu am plecat chitit pe benzinar insa masina diesel cum imi doream eu - sub 75k km, istoric complet service si dotari omenoase, min 2010, nu gasesti in Germania intr-un buget rezon.

Dieselurile de 3 ani in conditiile de mai sus sunt f rare si scumpe

Sent from my iPad using Tapatalk

Link către comentariu

Cat iti consuma in oras de vrei sa o remapezi pentru consum?

Link către comentariu
  • Administrator

Ca idee, (ca stii doar) cam 1l (max 1,5) mai mult decat GTul... De la 11 (am avut zile si cu 12) dimineata cand duc copii la prima ora la gradinita, un 10 in miezul zilei, seara la plimbare cam 8... Deh, oras mic si f aglomerat

Nu sufar de chestia asta, fac putini km ca sa se simta litrii aia in plus (cam 150km/luna in oras dupa aproximarile mele) insa, daca se poate si e safe, de ce nu!? :)

Modificat de dudu
Link către comentariu

Se poate dar nu stii cat de safe e. cel mai bine o lasi asa, multitronicul este o cutie mult prea rafinata ca sa o supui la un stres suplimentar.

Link către comentariu

Sfatul meu: iti doresti masina puternica, o iei puternica. Nu o faci tu sa devina rapida! Daca iti doreai putere cautai 3.0tdi. Familist convins cum esti, las-o in mintile ei.

Link către comentariu
  • Administrator

Am zis "cochetez" :)))

Nu stiu, m-am interesat un pic, plusurile si minusurile sunt pe hartie... Insa partea subiectiva a deciziei bate spre Nu...

Mai vedem

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

Link către comentariu

si la ce drumuri sunt prin buzau , sa fim seriosi , cand mai merg la parinti prefer sa merg pe jos , la cat de proaste sunt drumurile in oras ,faina achizitia ta insa nici fosta ta masina nu e cu nimic mai prejos.

Link către comentariu

Fain Zuzu, sa aveti parte de multe drumuri impreuna!

Si eu zic ca e ok s-o lasi nesoftata, mai ales ca e family-car. ;)

Link către comentariu
  • Administrator

Pana la urma cred ca voi redirectiona fondurile pentru resoftare catre ceva mai palpabil, cum ar fi un volan S-line in 3 spite. Nu am apucat sa ma interesez, sunt destul de sigur ca va fi nevoie inclusiv de airbag.

Pana una alta, am terminat concediile, ceva consum ulei care a aparut ca o surpriza pentru unul care nu a completat in ultimii 6 ani un gram insa absolut normal din ce am citit pentru motorul asta.

Una bucata bec cu descarcare da semne de oboseala, incerc sa ma hotarasc sa vad ce aleg, daca merg pe Osram sau Philips.

@Anx, rusen sarumana !

Modificat de dudu
Link către comentariu
  • Administrator

5W 30 LL... Mi-au facut o revizie completa cand am luat-o

Link către comentariu

Eu am avut probleme cu 5w30 castrol. 

Acum merg pe Motul 5w40 fara probleme

Link către comentariu

Felicitari pt achizitie! Sa te poarte sanatos multi km! 

Consumul pe care il dai nu prea e relevant, am mers o perioada cu o Octavia DSG 1.8 TFSI si sub 12% nu lua in oras nici batuta....

Consumul pentru A4 multitronic 1.8 TFSI dat de producator este:

Fuel consumption (economy) - urban 10.3 l/100 km.spacer.gif Fuel consumption (economy) - extra urban 5.7 l/100 km.edit.png Fuel consumption (economy) - combined 7.4 l/100 km.

Prboabil ca in Buzau nu e trafic :D Cam toate masinile consuma cu 1 litru 1.5 l mai mult decat cel dat de producator...dar...na! :) 

P.S. mai baga poze, interiorul cred ca e deosebit! 

Modificat de corad0
Link către comentariu
  • Administrator

Mah, am mai spus-o...

Dimineata la prima ora cand imi duc kinderii la gradinita e 11-12, AC off. In cursul zilei, traficul e lejerut iar pe distante medii si mers normal ajunge usor la 10... Asta imi arata mie BC-ul iar pompa e p-acolo.

Am venit ieri de la munte, mers 95% legal si fara stress (eram si mai multe masini) cu 6.8 pe BC, AC on.

Acum, Dumnezeu stie, poate relationez eu bine cu masina asta sau altceva insa nu am motive sa torn baliverne, nu sunt genul.

In alta nota, unul din baietii mei s-a trezit mare Picasso si a facut cea mai costisitoare boacana de pana acum :))

post-3944-1375468114287_thumb.jpg

Link către comentariu

daca nu ai casco , fa-ti repede , dai niste poze mai vechi baiatului care vine sa-ti faca poze de pe partea dreapta si se rezolva,  cunosc pe cineva care a facut asa cu o masina dauna totala si a mers,  acum depinde si peste cine anume dai , vopsitorie buna in buzau gasesti la Hyundai si Mercedes Rolcar eu acolo am vopsit masina tot pe casco si a iesit foarte bine

Link către comentariu
  • Dudu a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!