Jump to content

Sonorizare Octavia 2

nemo
 Share

Postare recomandată

lol tare tare...incepem sa o dam in diverse....e un sistem audio mai mult decat suficient.intotdeauna exista loc de mai bine chiar si la un sistem de 3000 euro

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yanq

67

• gabriel

52

• andrei_221

20

• octavia 4ever

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

sunt curios la cat se ajunge pana la urma. au fost 2000 euro, acum 3000 ;) cine da mai mult?:) ideea e ca e loc si de mai bine ;) dar cat e e mai mult decat suficient.

Link către comentariu

hehe, cu asta sunt de acord: dovada e ca nici nu ma bate gandul sa ma apuc sa montez altceva :)

i-am dus insa lipsa celui dinainte, mai ales la inceput.

aaa, ca tot vehiculam sume, fiti convinsi ca se poate face ceva mai bun si cu 500 de euro - bagati in difuzoare, streamul e OK.

Modificat de adso
Link către comentariu

Si eu am cele 8 difuzoare si mi se pare mai mult decat suficient, pt mine, poate pt altcineva nu, am mers de cateva ori cu vol la maxim si se auzea forte clar fara bazait ce pot sa va spun ca vibra oglina si toate in masina. Merita sa dai bani pe ele, eu la varianta ambiente aveam doar doua standart si pt 60 E in plus pentru inca 4 merita ca obtionale.

Link către comentariu

cred ca yang e cel mai in masura sa ne zica cat de mare e diferenta intre ce si-a montat el si ce avea inainte. chiar e necesar sa bagi o suma destul de maricica zic eu in niste boxe? mai sunt curios si la cat din puterea maxima sunt folosite niste boxe. toti ne montam tub de bass, magazie, en boxe...dar... cat le folosim la excess? o data de doua ori la un gratar sau alte chestii, in rest, la drum lung eu unu cred ca-i foarte obositor sa-ti duduie bass`ul in capatana.

Link către comentariu

repet, ca sa nu fiu inteles gresit: nu discut de volum sau de basi (detest basul in exces) ci de fidelitate. dadeam exemplu melodia lui pink floyd pentru ca este o chinezarie sonora - are o varietate colosala de nuante care se pierd pe un sistem mediu.

nu am ascultat niciodata muzica fara ca eu sa fiu prezent in masina, si intotdeauna la un volum extrem de normal - niciodata nu am folosit-o ca "statie de amplificare".

Link către comentariu

da bine nici eu nu am fost destul de inteles. de obicei cand dai banii pe niste boxe, acea fidelitate se gaseste si in putere si esti tentant sa ridici volumul. vroiam sa scot in evidenta ca se aude, zic eu, destul de bine si ca fidelitate in varianta elegance cu cele 8 boxe.

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

cum sa se auda ....bine...

intre timp am mai facut un mic update..al doilea amplif pt woofer si un condensator...

..ca fapt divers..acum cateva nopti am "asigurat" fondul sonor la o petrecere pe un ...stadion...si toata lumea a fost multumita..

19082007002.jpg

19082007004.jpg

Modificat de yanq
Link către comentariu

ai statie ca a mea :D jbl`u ... numai ca eu nu am cutie, am preferat tubul. mi se pare ca se aude mai bine. oricum felicitari pentru noile imbunatatiri :)

apropo de ce am vb noi, am gasit ceva asemanator aici, ma ajunge 1000 euro cu tot cu navigatie, rama pt o2 si manopera

uite despre ce zic: http://www.booster.ro/tv-dvd-auto/dvd-auto...hid-6502gm.html

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

nu vreau sa supar pe nimeni dar sunetul e de o calitate foarte foarte proasta in skoda

referitor la boxele suplimentare ,pot sa zic ca pe cea din partea soferului am dat-o jos si sunetul se aude mult mai bine

vreau sa imi cumpar niste folie sa bag pe la usi si treptat sa schimb toate nenorocitele astea de boxe

cred ca o sa incep cu cele suplimentare care mai mult fac zgomot si pe care culmea tupeului scrie SOUND SYSTEM

o sa incep treptat...nu vreau sa ajung ca YANG dar macar putina claritate sa obtin

Link către comentariu

Cunosc pe cineva care a schimbat toata sonorizarea de pe audi ... asa ca depinde de pretentii. Asa cum s-a mai spus si la 3000 de euro mai e "loc" de fidelitate... Eu personal sunt multumit de el...

PS Tinand cont de faptul ca in masina datorita zgmotului motorului plus celelalte zgomote care mai apar nu se poate efectiv sa poti avea un inalt grad de fidelitate , dupa parerea mea, ce ofera skoda este suficient din punct de vedere al fiabilitatii pentru auditie in masina.

@Adso: e normal ca orice melodie sa se auda mai bine pe un sistem de inalta fidelitate, dar aceste sisteme dupa mine nu se instaleaza in masini, ci acasa pentru intr-adevar a "beneficia" de fidelitate. :lol:

Modificat de ovidius
Link către comentariu

ok, m-ati convins: sistemul de pe octavia e minunat, nimeni nu are nevoie de mai mult, iar cei care baga bani in alte scule o fac degeaba, intrucat fidelitatea e apanajul locuintei proprii.

case closed :)

mancasem o litera :D

Modificat de adso
Link către comentariu

Are cineva informatii despre Mufa input audio in consola centrala?ce stie sa faca,cum se foloseste,ce dispozitive audio suporta,etc

multumesc pentru informatii!

Link către comentariu

Orice dispozitiv de tip mp3 de ex. care are iesirea audio pe jack 3.5 mm.

Link către comentariu

puteau sa puna mufa usb mai bine :icon_thumright: era mai practic dar e bine si asa

Link către comentariu

Din aproape orice dispozitiv audio pot sa scot jack de 3.5 mm, dar USB nu vad ce ai scoate?

Link către comentariu

• 1 month later...

Pana la urma, exista vreo diferenta de calitate a sunetului generata difuzoare mai bune, putere mai mare etc., intre streamul stock si top radioul audience care este oferit optional de skoda, sau diferenta de pret este justificata doar de existenta magaziei incorporate cu 6 cd si cele 2 tunere(care nu inteleg de ce trebuie sa fie 2 !?).

Am pus aceasta intrebare,pentru ca eu voi primi banalul stream cu 8 dif.,vreau sa stiu daca am ce sa regret.Cele 6 discuri nu ma incanta, pe un cd mp3 incap un numar suficient de melodii.

In viitor m-ar interesa o unitate incastrata in bord dvd-tv-navigatie,insa nu stiu ce fac cu senzorii de parcare,am inteles ca informatiile apar pe display-ul streamului. :unsure: :unsure: :icon_confused: :icon_confused:

Link către comentariu

Informatia sensorilor de parcare apare SI pe Stream. De baza este piuitul, care iti va ramane "activ". Ma indoiesc ca foloseste cineva cu adevarat indicatiile de pe stream...adica sa dea cu spatele uitandu-se la stream... e destul de periculos!

Daca vrei sa bagi unitate DVD in bord alege un model misto si hai cu poze, de abia astept sa vad o solutie misto (DVD sau CarPC, orice) :unsure:

Modificat de rvacaru
Link către comentariu

...la sistemele multimedia se poate monta camera de mers inapoi...

@rvacaru

"deruleaza" cateva pagini inapoi si o sa vezi... :Driver:

Modificat de yanq
Link către comentariu

ma tot uit pe siturile de intermediere intre businessuri chineze si restul lumii la niste car PC-uri 2 din cu touchscreen si tot ce le trebuie. ceva de genul asta: http://carav.en.alibaba.com/product/503595...din_Car_PC.html dar mai sunt modele, unele au proc intel M si WiFi.

Am gasit asa ceva la baietii destepti din italia pe ebay la 1200 de euro, ceea ce ma face sa cred ca pretul lor la producator e cam de 600-700 de dolari :P

problema este ca trebuie comandate minim 5-10, toate in aceeasi configuratie.

pe mine unul asa ceva m-ar coafa cel mai bine, recunosc :Driver:

Link către comentariu

...buuun, si vrei sa ne strangem 5-10 persoane sa luam asa ceva??

Link către comentariu

no... ce sa zic si eu... :Driver:

eu unul m-as baga la asa ceva. insa nu ma simt in stare sa ma ocup de problemele administrative. ma pot ocupa de corespondenta cu domnii respectivi si pot face extrem de usor transferuri bancare de orice fel, insa la stransul banilor si la alte zone de people engineering... nu ma pot angaja.

Link către comentariu

..de ce sa va complicati cu 5-10 bucati..cand puteti lua doar 1 bucata...din State (exista "intermediari"...care se ocupa chiar cu asa ceva..le zici ce vrei ,le dai site-ul , le dai avans..si ei iti aduc)....si pretul de vanzare e de aprox 700 dolari ajunge cu totul in Romania la aprox. 1150-1200 dolari..

Modificat de yanq
Link către comentariu

• vdragos locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!