Jump to content

Sonorizare Octavia 2

nemo
 Share

Postare recomandată

...costul total a ajuns la 1150 dolari (la pretul de pe Site se adauga taxe shipping pe teritoriul USA, taxe de shipping catre Romania, taxe vamale, TVA si 58 dolari-suma inclusa in costul total- a costat ordinul de plata extern - n-au acceptat cardul international ca modalitate de plata desi initial au verificat si indisponibilizat banii, comisionul celui care m-a ajutat, etc.)....si un drum Buzau-Ct sa merg sa-l iau...ca parca n-as vrea sa mai circule si cu posta romana...

...daca totul o sa fie ok pana la sfarsit...te pun in legatura cu persoana respectiva...

Modificat de yanq
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 502
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yanq

67

• gabriel

52

• andrei_221

20

• octavia 4ever

19

Top Posters In This Topic

Posted Images

.."jucaria" a sosit...instalarea undeva la sfarsitul saptamanii viitoare la ElcarGid....pana atuncui ceva poze...

Aparatul e dreptunghiular si mult mai ingust decat Streamul (care e si rotunjit la extreme...ma refer la rama exterioara)....stie cineva pe unde gasesc un adaptor de masca.....

28042007007.jpg

28042007005.jpg

28042007.jpg

Modificat de yanq
Link către comentariu

...costul total a ajuns la 1150 dolari (la pretul de pe Site se adauga taxe shipping pe teritoriul USA, taxe de shipping catre Romania, taxe vamale, TVA si 58 dolari-suma inclusa in costul total- a costat ordinul de plata extern - n-au acceptat cardul international ca modalitate de plata desi initial au verificat si indisponibilizat banii, comisionul celui care m-a ajutat, etc.)....si un drum Buzau-Ct sa merg sa-l iau...ca parca n-as vrea sa mai circule si cu posta romana...

...daca totul o sa fie ok pana la sfarsit...te pun in legatura cu persoana respectiva...

vrei sa spui ca sunt site-uri in USA care au shipping in Romania? :icon_thumright:

daca da, care? trebuie card special sau ?

merci

Link către comentariu

..adresa de shipping trebuie sa fie obligatoriu in SUA...

..e o persoana in Constanta care face cumparaturi din State (cu asta se ocupa...contra unui comision..2-3% din val)....are o adresa intermediara in MIAMI..si de acolo sunt reexpediate catre Romania...plata se face de obicei cu un card international....(dar unele siteuri nu accepta plata atunci cand adresa de shipping difera de adresa titularului de card....in aceasta situatie se foloseste ordinul de pata extern)...transportul din SUA e ultra-rapid..prin DHL...(SUA-Romania 3zile)....

..de obicei de la comanda si pana la primirea produsului dureaza maxim 3 saptamani...eu am intampinat ceva dificultati pt ca au indisponibilizat banii de pe card si pe urma au spus ca nu accepta plata pt ca difera adresa..si a mai durat vreo 5 zile pana au deblocat banii si apoi inca vreo 5 pana au primit banii prin OP extern..

Modificat de yanq
Link către comentariu

sal' am si eu o rugaminte!!!!!!!! imi zice cineva de unde sa cumpar acea chestie (alimenteaza amplificatorul montat in antena) care se pune pe cablul de la antena. mi-am luat un sony cdx-gt616u si am inteles k tre montat acea minune .

eventual imi recomanda cineva niste boxe (fata/ spate). octavia II combi.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

In sfarsit am instalat "jucaria"..baietii de la ElcarGid au facut treaba foarte buna...aparatul este peste asteptari..imaginea de pe DVD si CD (capturi digitale de pe tv-uri satelit cu SkyStar2) e superba....radioul e ok (practic cu 2-3 clase peste Stream), bluetooth-ul foarte util...se conecteaza singur chiar si cu mobilul in portbagaj), sunetul pe 6 canale ok...

..doar tv tunerul se pare ca e NTSC only (desi in meniu are si AUTO/PAL/NTSC)...imaginea e perfecta dar alb-negru si fara sunet(le-am scris celor de la suport tehnic Valor..astept raspuns)...oricum e analogic....iar DVB-T e viitorul...asa ca o sa-mi iau probabil un receptior TV digital pe care sa-l folosesc pe Aux-in...

..ramane sa testez SD-cardul cand voi gasi unul..la fel si rear -camera..

..merita toti banii (chiar daca au fost la jumatate decat pretul la care se va comercializa - probabil- in Romania... :icon_thumright:

..scuzati calitatea pozei..e facuta cu telefonul mobil...si nu reflecta realitatea...

post-7632-1178968522_thumb.jpg

Link către comentariu

cat a costat montajul?

ai montat o antena suplimentara pt tv?

Modificat de dylly
Link către comentariu

..montajul aprox. 400 lei cu tot cu suport 2DIN si grila fata schimbata + adaptor pt antena radio....antena TV este inclusa in pachetul aparatului...

Modificat de yanq
Link către comentariu

maina mea are 12 difuzoare cate 3 buc in fiecare usa si pot spune ca se aud superb .... pana la un anumit volum

casetofonul este standard magazie 6 cd + mp3 model audience

Link către comentariu

off ...si eu am tot 12 boxe

marea problema e ca boxele suplimentare platite in plus cu o caruta de bani is prinse foarte naspa,direct pe fata de usa(din ce am aflat eu) si antreneaza vibratia acesteia (a fetei du usa)...

@yang antena tv unde ai montat-o?

Link către comentariu

Am gasit acest valor sau na... e asemanator pe be loud care e diferenta e vreuna sau nu?

Ma gandesc sa imi iau si eu.Ai gasit sa il dai pe al ei sau nu?

PS: cat a mai fost rama aia adaptoare si de unde?

Link către comentariu

AntenaTv e montata pe geamul spate (conform instructiunilor de montaj)...

..Valor-ul DTS 660WT este acelasi de la be-loud...doar ca ei nu il au(il aduc probabil la comanda)...l-au pus pe site dupa ce i-am intrebat eu daca pot sa-l aduca...dar cand am aflat pretul am decis sa-l iau din State...oricum restul echipamentelor de la ei le am - sunt baieti de treaba :icon_thumright:

..Stream-ul inca nu stiu ce sa fac cu el.. :censur:

...rama impreuna cu adaptorul 2DIN (de fapt 1DIN modificat)..+ adaptorul de antena radio si manopera 420 lei la ElcarGID..(ei mi le-au adus la comanda)...

Link către comentariu

• 3 weeks later...

@gabriel

..parerea mea...nu merita..pretul final va fi de aprox. 1000-1050 dolari daca-l comanzi din State...e cu doar 100 dolari mai ieftin decat Valor-ul si nu are nici macar jumatate din "dotarile" pe care le are "jucaria" mea...

Link către comentariu

o sa imi aduca cineva probabil jucaria treaba este ca eu tre sa caut ceva care sa poata lua repede si site-ul ala mi l-a indicat si eu stiam ca un clarion e destul de bun dar ma uitasem si dupa 7'' ca e mai mare si deaia.Gasesc ceva pe site-ul dat de mine convenabil?

Link către comentariu

sper sa pot sa fac rost de un valor dts 660wt si sper ca e bun de ceva ca pe be loud e o caruta de bani

Link către comentariu

Nu ne mai zici nimica eu inca astept o parere despre 660 wt care pe be loud este 38 de mil si chiar vreau sa stiu daca merita , valor nu mi se pare o firma peste kenwood sau jvc sper sa nu fie asa prost.O poza sau cateva mai in detaliu

Link către comentariu

..ce sa va spun....imaginea e de-a dreptul uimitoare mai ales de pe DVD-uri originale, sunetul e foarte clar...fara niciun fel de distorsiuni...astept sa-mi montez un al doilea amplif JBL 75.4 pt subwoofer si difuzorull central ....(nu stiu unde o sa-l mai pun si pe asta)..si un condensator......deh, sunet dolby 5.1 surround sound ...radio-ul e ok..bluetooth ok..se conecteaza automat chiar si cu mobilul in portbagaj).citeste bine si de pe SD-CARD...mica dezamagire e TV-ul care e NTSC only(sistemul american)...si nu se poate rezolva prin update de firmware...dar oricum probabil o sa conectez un tv tuner digital la intrarea aux....si la comenzile touch raspunde bine....una peste alta sunt foarte multumit...merita toti banii... (la pretul din State)...

Daca citesti "impresiile" de pe net...(site-uri americane)...pe cele mai multe dintre ele se spune ca Valorul are cel mai bun display cu touch-screen de 6.5 de pe piata..la ora actuala..de asemenea chip-ul e Zoran LSI...folosit la produsele de lux home theater...si este produs intr-o fabrica americana sub licenta chinezeasca...deci nu e o "chinezarie"...

Modificat de yanq
Link către comentariu

• 2 weeks later...

..tocmai am descoperit ca "jucaria" stie sa redea muzica de pe telefonul mobil prin bluetooth..si eu care credeam ca mobilul il pot folosi in masina doar pt a vorbi (bine'nteles tot prin Valor)..... :D

Link către comentariu

Ca sa nu mai deschid alt topic ca si asa sunt 500 deschise aiurea zi-mi si mie cum pot aduce asta din america mai exact canada daca am omul care deja il poate cumpara de acolo oricand.Prin ce il trimite repede si fara prea multi bani in plus.

Link către comentariu

....trebuie sa ai o persoana de contact in State (o adresa) care sa primeasca produsul si sa ti-l reexpedieze in Romania...(shopurile americane nu onoreaza comenzi decat pe continentul Nord-American)...plata fie o face persona din State..fie o faci tu prin OP extern....nu e acceptat cardul international(cel putin site-ul de unde am cumparat eu nu a acceptat)..prin DHL Express ajunge din Sua in Romania cam in 3 zile...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am gasit situl intamplator: http://www.chinavasion.com/index.php/cName...ndash-monitors/

Nu stiu cat sunt costurile de livrare dar cu 100 de euro iti poti lua un DVD auto cu tuner TV si touch-screen. Unele arata binishor.

Ce credeti, poti avea incredere? Ma gandesc ca majoritatea electronicelor de la noi sunt produse in China: Sony, Pioneer. Merita sa dai de 4 ori mai mult prntru marca?

Link către comentariu

Ce specificatii trebuie sa aiba difuzoarele aftermarket fata/spate pe O2? Aici ma refer la dimensiuni, adancime, impedanta.

Link către comentariu

• vdragos locked şi unlocked this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!