Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

sa vdm daca se poate comanda rpd la noi :P ca nu se stie cum apelez la casco :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

e el tunat dar n-are xenoane...ce pacat :angry:

arata super oricum si nu numai datorita plasticului dar si datorita grilei care e "dunkel crom" nu? asa mi se pare.

Modificat de pantagruel
Link către comentariu

Ba are xenon, nu are Bi-xenon adaptive, aia e alta mancare de peste. :rolleyes:

Link către comentariu

Ala nu cred ca e xenon, sunt doar becuri halogene cu lupa. La Passat-ul B6 nici nu stiam ca ar exista xenon obisnuit, ci doar bi-xenon adaptiv. Poate ma insel eu ...

Link către comentariu

Eu nu stiam asa, in fine un detaliu nesemnificativ :rolleyes:

Link către comentariu

si eu tot la fel stiam ca la passat, xenonu nu se vinde decat Bi-xenon adaptiv.

sunt sigur ca in poza nu sunt xenoane, se poate observa clar ca in prima poza in dreapta lupei cu halogen, la sistemul xenon arata complet altfel luminile de pozitie.

oricum, eu am zis asa ca chestie, ca daca tot au avut bani de tunat, mi se pare aiurea ca n-au avut de xenon :rolleyes: la o masina tunata arata mai bine un xenon decat un far normal...deh..acea tenta albastruie.

ceea ce e interesant e noua tendinta cu cromul acesta inchis la culoare, vad din ce in ce mai multe masini asa.

Modificat de pantagruel
Link către comentariu

S-a mai discutat despre kitul asta aici pe acest topic. Cu siguranta atat costa numai piesele, fara vopsit si montaj.

Si la partea de vopsit intervine neplacerea la noi.

Link către comentariu

Ala nu cred ca e xenon, sunt doar becuri halogene cu lupa. La Passat-ul B6 nici nu stiam ca ar exista xenon obisnuit, ci doar bi-xenon adaptiv. Poate ma insel eu ...

exista .. la mine :vaidecapulmeu:

oricum, ziua nu realizezi diferenta.

Link către comentariu

Eu am zis ce am zis pentru ca asa mi-a spus agentul de vanzari de la Midocar. Daca m-o fi mintit ... va mint si eu.

Dar, pe bune, din ce m-am mai uitat si la alte Passat-uri, cele cu halogen au o lupa in fata becului de faza scurta care iti creeaza senzatia ca ar fi un xenon. Poate aici se mai pacaleste lumea ... daca poti pune si tu o poza cu becurile tale, poate ne lamurim mai bine.

Link către comentariu

Si eu stiu ca nu exista xenon simplu. De altfel incercati sa va faceti vreo configuratie pe net la B6 si sa puneti Xenon simplu. Veti vedea ca nu se poate.

Link către comentariu

Nu se poate comanda decat bixenon adaptiv. Am eu si se vede misto cand e aprins. E diferenta la far doar in zona pentru faza lunga. Acolo, farul cu xenon are pozitia. Lupele arata la fel. Cand sunt aprinse, parerea mea e ca nu poti sa confunzi xenonul cu halogenul nici chiar ziua. Eu am pus pe proiectoare becuri blue vision de la philips si tot nu se vad ca si xenonul.

Link către comentariu

Inca un pachet V-line montat in SUA :) Si niste jante care sunt sexy rau pe B6 :D

passat001ea6.th.jpgpassat002ae1.th.jpgpassat003bb5.th.jpgpassat005ky8.th.jpg

post-1756-1174824063_thumb.jpg

post-1756-1174824067_thumb.jpg

post-1756-1174824071_thumb.jpg

post-1756-1174824075_thumb.jpg

post-1756-1174824079_thumb.jpg

post-1756-1174824083_thumb.jpg

Link către comentariu

sincer, nu prea imi place plasticul ala gri...prea arata nefinisat.

la o masina neagra metalizata, o sa arate ca naiba.

Ok, se pare ca genul ala de tuning nu va place, iata un alt Passat cu pachetul V-line :offtopic:
Link către comentariu

OK, am nevoie de un feedback pe jantele astea, care s-ar preta mai mult la un passat B6 negru ca noaptea :)

th_OZUltraleggeraMattGraphiteMattGraph.jpg

th_OZUltraleggeraMattBlackF1LimitedEdi.jpg

th_OZUltraleggeraCrystalTitaniumCrysta.jpg

th_OZHydraMetalSilver.jpg

th_ATPNidoDApeForgedRimSuperPolished.jpg

th_ATPForgedRim20SuperPolished.jpg

th_ATPDelcarEleganceSilverFatadaInox.jpg

th_AlessioTurboBrightMetal.jpg

Imaginati-va de 18 inch ! ;)

Modificat de nae
Link către comentariu

Am observat ca se potrivesc de minune jantele negre la Passat-uri de culoare inchisa.

In locul tau as alege jantele din poza 2.

Si daca vrei sa te si distrezi cand te duci la spalatorie si-i vezi pe aia cum se chinuie sa le curete, poti alege linistit 6.

Link către comentariu

Da, si eu m-as cam duce dupa alea negre... insa si jantele de la ATP ( nr 6 ) sin super misto, arata bestial cu spitele alea super subtiri, se vede mult din discul de frina...frumos.

:)

Link către comentariu

Eu as merge pe modelul din poza 4 sau 7. Am vazut un B5 negru si geamuri si tot cu niste jante in genul asta si dadea super bine.

In ceea ce priveste pachetul ala V-Line, cand am fost la revizie la Midocar i-am intrebat pe baieti la ce pret ajunge. Mi-au zis ca au mai

facut doar una asa si ca a dus cu tot cu manopera si vopsitorie peste 100 milioane...cred ca ma las pagubas :)

Modificat de Ten2
Link către comentariu

Eu am montat de vreo luna pe B6-le meu gri inchis jantele din poza 3 (OZ Ultrallegera) de 16 inch. Parearea mea dar si a altora este ca jantele silver sunt scoase mai bine in evidenta de culoarea inchisa a masinii si invers.

Dar nici cele black nu sunt de colo, daca vrei sa mergi pe aceeasi culoare la masina, jante, geamuri.

Referitor la tuning exterior, am vazut ieri la reprezentanta VW de la noi, noua oferta de accesorii unde era disponibil si un kit de tuning chiar reusit as spune. Mi sa spus ca pretul cu manopera cu tot se invarte undeva la 8000 Ron.

Modificat de jedrus
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Vor veni si pozele in cateva zile.

Link către comentariu

si eu sunt suuuper curios cum arata OZ Ultrallegera pe passat.

jedrus nu ne uita :scratch: vrem poze. cine stie poate chiar imi iau si eu, dupa ce vad cum arata la tine :Driver:

Link către comentariu

In sfarsit am dat 0-400m cu passat de 170 cp. La 400 m aveam cam 1-2 masini in fata, dar la viteza ma depaseste. Si din mers ma cam bate, dar la 0-400 sunt mai tare

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!