Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vreau sa-mi spuneți va rog după părerea voastra care din cele 3 e cea mai "bună" variantă!

post-85953-14349510475983_thumb.jpg

post-85953-14349510523369_thumb.jpg

post-85953-14349510652346_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sigur nu prima....  :winter:

as alege ultima varianta, deoarece este cea de fabrica.... aia cu sticker-ul, pare un pic kitch.. poate cu altceva, dar tot o sa fie dubios, pentru cunoscatori

Link către comentariu

@F l o r i n

Dar la varianta 3 nu este nevoie si de modul-ul bluetooth de sub scaunul pasagerului ?

Link către comentariu

Le am pe toate, sunt poze făcute pe mașina mea, pana la urma le-am lasat stock, ca in poza 3! Mersi.

Link către comentariu

sigur nu prima....  :winter:

as alege ultima varianta, deoarece este cea de fabrica.... aia cu sticker-ul, pare un pic kitch.. poate cu altceva, dar tot o sa fie dubios, pentru cunoscatori

@F l o r i n

Dar la varianta 3 nu este nevoie si de modul-ul bluetooth de sub scaunul pasagerului ?

ba da.... dar nu cred ca ne intreba degeaba....

Le am pe toate, sunt poze făcute pe mașina mea, pana la urma le-am lasat stock, ca in poza 3! Mersi.

am banuit, avand in vedere ca se vedea ca sunt facute pe aceeasi masina....

Link către comentariu

http://data.motor-talk.de/data/galleries/0/110/2546/18719100/dsc00321-r36-42919.jpg

Se poate pune spoilerul spate + cele 2 evacuari de pe R36 pe 1.9 sau 2.0TDI ? Daca da, cat ar costa ? O sa arate urat din lateral daca nu are si pragurile laterale + spoilerul fata ? ms.

Modificat de Scorpyon
Link către comentariu

o sa arate urat - ca o sa fie diferente la buza de la aripi - unde au acele over fender-e ... si fara praguri - ca nuca-n perete.

cel mai frumos, ii pui kit de R line complet, cu masca de R line.. si este ceva frumos.

Link către comentariu

Da mai bine e sa puna pachetul R-Line .

Doar ca e cam greu de gasit la dezmembari, iar nou costa cat nu face .

Link către comentariu

se gaseste si la SH... rabdare si bani sa fie - si eu am stat mai bine de un an, pana am gasit... dar pana la urma, am gasit.

Link către comentariu

Inca nu am pe ce sa pun kit-ul R-line :)

Problema este ca nu-mi place din fata, fiindca nu are proiectoarele de ceata. Am eu ideile mele...

Link către comentariu

• 3 months later...

Astazi , plimbandu-ma , am observat urmatoarea chestie care mi-a captat atentia .Stie cineva ce reprezinta chestia rosie care se pare ca acopera discul de frana si poate da mai multe detalii? Parerea mea e ca este cel putin interesant.

post-156994-0-44210900-1445726381_thumb.post-156994-0-96442400-1445726381_thumb.

Modificat de Alexxdam
Link către comentariu

Daca o sa te uiti la tine la masina o sa vezi ce este "chestia"!!

Link către comentariu

D@ny ai avut dreptate. La o "inspectie mai atenta" am constatat ca si masina mea are acea tabla ,dar din cauza ca erau negre si janta are mai multe spite se pare ca mi-au scapat prima data. Urmeaza vopsirea:))

Link către comentariu

Sincer mi se pare foarte urata vopsirea protectiei de tabla. Ca nu mai spun ca masina din poza e un mare chici cu banda aia cromata lipita la jumatatea barei spate

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut.

Am dat un search in topicul asta pt bara de R36 pt Passat si am gasit ceva informatii mai vechi (gen anul 2009-2010). De-atunci au aparut multe posibilitati, si nu am gasit raspuns la ceea ce ar interesa pe cineva, si anume:

Bara AM de R36 se potriveste fara alte modificari pe un Passat obisnuit? Citisem un post din 2009 sau 2010, cum ca trebuie adaugat 2 cm la aripa, sau ceva de genu (imi scapa). Am zis ca intreb pt ca de atunci au aparut mai multi producatori de bari R36 si poate acum nu mai e nevoie nici o modificare.

Exemple:

http://www.pieseauto.ro/body-kit/vw/passat/bara-fata-volkswagen-passat-3c-2005-2010-r36-look-1815510770.html

http://www.oemplus.ro/Pagina-oem.aspx?pag=produse&level=5&id=159&denumire=Bara-fata---R36&tip=Exterior

Merci. 

Modificat de wlad_cu_w
Link către comentariu

Vlad, dar la proiectoare te-ai gandit ce faci cu ele (asta daca pasatul tau este dotat cu proiectoare), bara de r36 stiu ca nu are proiectoare. daca le vei scoate becul si izola mufa banuiesc ca vei avea bec aprins in bord. Mai este o varianta si anume anularea proiectoarelor din soft, dar sa ne gandim ca acestea sunt de foarte mare folos pe timp de ceata. 

Link către comentariu

Inca nu am Passat. Probabil am sa-mi iau numai daca pot monta o bara de R36 pe un 2.0TDI sau 2.0FSI.

Se poate monta bara din linkurile de mai sus fara nici o modificare? ca si cum am facut la Golf 5 cu bara GTI aftermarket.

Lipsa proiectoarelor nu ma deranjeaza, nici pe Golf nu am proiectoare si sincer nu m-a deranjat asta.

Link către comentariu

Tu iti alegi viitoarea masina doar pe baza modificarilor estetice pe care le accepta/suporta? :)

This is new..

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

Normal ca se poate monta bara pe care ai postat-o tu, dar vei avea o disfunctie estetica. Bara de r36 are o nervura in partile laterale, ca sa fie frumos din punct de vedere estetic acea nervura trebuie sa se imbine cu nervura de pe aripi tot de r36. nervura se va vedea mai pronuntat si in functie culoarea masini.

Modificat de viktor25
Link către comentariu

Sa zicem ca da. Si cu Golful 5 tot asa am facut. Nu-mi place sa am o masina care arata ca alte 1000. E placuta senzatia aceea sa fii oprit la semafor sau in parcare la mall sa te intrebe X si Y despre masina si modificarile aduse ei.

Offtopic si scuzele de rigoare:

Acum optez intre Passat B6 sau Skoda Superb (prima generatie).

Oricum, la ambele variante, primul criteriu si cel obligatoriu va fi interiorul crem :D . Initial am zis ca nu vreau Passat pentru ca vreau sa elimin orice tentatie de a mai baga bani in modificari de masini (si la Passat e mare tentatia asta pentru ca sunt o multime de posibilitati) - vreau sa-mi iau apartament, si de-aia am ales Superb 1 pentru ca nu sunt prea multe modificari pe care i le poti aduce.

On topic: Zilele astea m-am gandit mai bine si daca intr-adevar se poate monta o bara AM de R36 fara alte modificari pe un Passat TDI sau FSI, eu zic ca Passat-ul iese castigator pentru ca oricat as vrea Pasiunea pentru masini nu dispare, doar lipsa ei ma dezgusta.

Astept inca raspuns referitor la cele 2 linkuri, daca se poate monta bara de R36 fara alta modificari aduse masinii.

http://www.pieseauto.ro/body-kit/vw/passat/bara-fata-volkswagen-passat-3c-2005-2010-r36-look-1815510770.html

http://www.oemplus.ro/Pagina-oem.aspx?pag=produse&level=5&id=159&denumire=Bara-fata---R36&tip=Exterior

Numai bine.

Link către comentariu

Ok merci.

Da intr-adevar, va fi o mica diferenta, bara va avea o mica evazare ce nu va aparea si pe aripa. Am postat diferenta. De asta ziceai Viktor25?

post-125207-0-35046200-1453109933_thumb.post-125207-0-95711500-1453109951_thumb.

Merci.

Modificat de wlad_cu_w
Link către comentariu

Da, de acea nervura este vorba, si mai sunt si senzori de parcare, iti trebuie senzori de parcare ca sa astupi alcele gaurele. Si eu am vrut sa imi cumpar bara de r36 dar am renuntat si imi voi lua extensie R''

Link către comentariu

Cred ca un tinichigiu priceput ar putea sa continue nervura aia cativa cm in sus pe aripa si dupa aia aripa revopsita.

Cat despre senzorii de parcare, daca masina are din fabrica senzori si pe fata, banuiesc ca sunt buni aia, asa-i? Daca nu are si pe fata, comanzi doar senzorii de la VW care banuiesc ca nu sunt scumpi (in cel mai rau din dezmembrari).

Am sa va tin la 220 cu ce am ales sa-mi cumpar dupa ce vand Golful.

Merci de informatii.

Link către comentariu

in jurul la 450-500 lei una bucata senzor original, nou, la VW....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!