Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Nu intra trebuie tăiate post-114028-13831297094391_thumb.jpg

Inviato da mio iPhone usando Tapatalk

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Asa ma gandeam si eu..cu toate ca diametrul e ok, 7 cm, dar curbura aia strica totul. o sa tai din ele 1-2 cm.

Link către comentariu

Am pus la mine trebuie tăiat sudura

Link către comentariu

Adica toata galma aia care se vede umflata? Exact d-acolo?

Link către comentariu

Da are 2 puncte de sudurapost-114028-13832522113154_thumb.jpg

Daca te uiti la toba vezi exact

Modificat de geoland87
Link către comentariu

sper ca postez bine daca nu imi cer scuze.acum cateva zile mi-am montat xenon after(pe faza scurta) pe passatul din semnatura si cand dau flash se stinge faza scurta si uneori se mai aprinde numai un bec si alteori nici unul dupa daca mai dau flash se reaprind si tot asa,am senzori de lumini si cand intru in tunel ba se aprind amandoua ba numai unul.in general cel din stanga face figuri.

intrebari-ce e defect balastul sau becul?

se poate din vagcom sau altfel sa ramana aprinsa faza scurta cand aprind faza lunga?

sa nu se pupe kitul xenon cu masina(am platit 130 euro pe el,sunt facute in spania dar nu stiu daca pot da numele marcii asa ca ma abtin)

inainte le aveam pe mondeo si nu mi-au facut probleme niciodata,au functionat impecabil un an si...

Multumesc.

Link către comentariu

Kit-ul are problemele lui... o sa il lasi pe masina, pana o sa iti arda ceva.... te-am sfatuit acum ceva timp, sa iti cumperi un kit can bus pro, etc... care merg mai bine la B6 - ca sa nu iti arda ceva.

asa, te cam joci cu piesele.... scumpe.

Link către comentariu

am luat kitul de aici,al meu e h7:  http://pro.sumex.it/HOME.cfm?cfid=2568985&cftoken=806a7f0f7358aa56-2288B2F4-D601-5291-68253E885BB2F921&dt=20131104105728&CKS=6E423C3223D1F521B3A944EA882B532E&lan=1&state=paginaPRODOTTI&schedaProdotto=1&codart=KH4BX55&fam=7&sfam=03&currentpage=%20%203

sa fie atat de prost?

Florin stiu ca mi-ai spus sa pun ceva de calitate si asta am si facut,se pare ca nu sunt compatibile cu masina mea sau nu stiu ce mai zic pentru ca costa o groaza de bani si ma asteptam sa nu fie probleme,cred ca o sa ma orientez spre osram sau alte halogene pentru ca cele de pe masina nu lumineaza deloc chiar daca am polisat farurile.

Link către comentariu

problema nu este de unde l-ai cumparat - toate kit-urile astea, sunt facute in China.

Ideea este ca nu e potrivit pentru B6 - trebuie un kit asa zis - can bus pro, terminator, etc.... care sunt mai bune.

da, iti poti pune ceva halogene mai bune - chiar daca nu se vor compara ca putere(luminozitate) cu ce ai acum, dar vei scapa de probleme.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

de astea spun ca sunt facute in spania dar banuiesc ca e mangleala pentru ca nu cred ca exista kit xenon AM omologat in EU implicit nu au voie sa le fabrice.sa mai dau bani pe alt kit nu stiu daca are rost,imi pare rau ca nu merg astea care le am si sa le vand e greu pentru ca e plin netul de ele.o sa ma orientez spre niste halogene plus(sau cum se numesc ele) si sper sa lumineze macar satisfacator.'ditamai" masina si in loc de faruri are lumanari,aici au cam zbarcito astia de la vw.multumesc de sfaturi si o sa dau jos kitul pana una in alta sa nu mai arda si altceva.

Link către comentariu

Da are 2 puncte de suduraattachicon.gifImageUploadedByTapatalk1383252206.685972.jpg

Daca te uiti la toba vezi exact

Au intrat foarte bine la mine fara sa tai nimic, chiar perfect. Le-am impins bine pana au facut click pe dupa galma aici si asa au ramas, tepene. Erau special pt cum este evacuarea.

de astea spun ca sunt facute in spania dar banuiesc ca e mangleala pentru ca nu cred ca exista kit xenon AM omologat in EU implicit nu au voie sa le fabrice.sa mai dau bani pe alt kit nu stiu daca are rost,imi pare rau ca nu merg astea care le am si sa le vand e greu pentru ca e plin netul de ele.o sa ma orientez spre niste halogene plus(sau cum se numesc ele) si sper sa lumineze macar satisfacator.'ditamai" masina si in loc de faruri are lumanari,aici au cam zbarcito astia de la vw.multumesc de sfaturi si o sa dau jos kitul pana una in alta sa nu mai arda si altceva.

Asa pateam si eu la inceput. E din cauza droserelor, sunt praf. Eu aveam d-alea mai mari imbracate in aluminiu gen. Apoi le-am schimbat cu unele slim pe care le-am bagat direct in faruri. Nu stiu exact marcile, dar acum nu mai am probleme de genul.

Link către comentariu

Eu am pus pe proiectoare xenon AM si se aprind o data, pe urma nu se mai aprind, ba lumineaza bine,pe urma fâlfâie. Am tot schimbat droserele, apoi becurile si tot degeaba. Am vb.cu cineva pt niste becuri HB4 si alte drosere.

Link către comentariu

Eu am pus pe proiectoare xenon AM si se aprind o data, pe urma nu se mai aprind, ba lumineaza bine,pe urma fâlfâie. Am tot schimbat droserele, apoi becurile si tot degeaba. Am vb.cu cineva pt niste becuri HB4 si alte drosere.

si pe proiectoare am. Acelasi model slim ca cele de pe faza scurta si nu am probleme.
Link către comentariu

Ale mele sunt slim si degeaba cred ca nu sunt bune/compatibile pt passat pentru ca le-am avut un an pe mondeo mk2 si nu am avut nici o problema,au functionat impecabil.o sa ma intorc la becuri normale sau mai bine zis ceva ultra vision de la philips sau cum s-or numi.alea stoc nu imi lumineaza deloc zici ca merg cu pozitiile.mai nou am inteles ca sunt becuri H7S special facute pt farurile cu lupa ,daca cineva ma poate lamuri care e diferenza intre h7S si h7 pentru ca eu nu inteleg.imi pare rau ca nu sunt stabile pentru ca vin asa bine pe masina de mor de ciuda dar nu imi convine sa iau alt kit si sa o iau in freza :tuktuk:  multumesc pt raspunsuri,salutari

Link către comentariu

• 6 months later...

Salutare,

Am tot cautat pe net de nebun kit r-Line care sa vina ok pe masina(sa se prinda in sistemul original al masinii) si intr-un final am gasit. Pretul este mai mult decat rezonabil fata de originalul de 2000 euroi(sau cat o mai fi acum). Ideea este ca oamenii nu trimit decat 5 seturi minim. Pretul ar fi undeva putin peste 1000ron.

Este cineva interesat? Ne gasim mai multi care sa comandam? Pretul cred ca poate scadea cu cat suntem mai multi.

Materialul folosit este poliuretan(rezistent, flexibil, nu e casant)

Ceva pareri? Daca doriti pot trimite linkuri catre produse

Link către comentariu

Pragurile - http://www.alibaba.com/product-detail/for-Passat-B6-body-kits-side_547613438.html

http://www.alibaba.com/product-detail/B6-R-line-PU-side-skirts_706370322.html

Spate - http://www.alibaba.com/product-detail/PU-R-line-car-bumper-rear_706062129.html

Fata - http://www.alibaba.com/product-detail/PU-R-line-car-bumper-front_706013282.html

Siteul producatorului - http://jcsportline.net/en/product-detail-1281.html

La ce m-am uitat eu si am analizat, arata la fel ca originalele. Fata si pragurile pleaca de undeva de la 260$. Cu totul nu cred sa sara de 350$. Sunt muuuuult mai ok decat alea de fibra cu GRP care se gasesc in romania.

Link către comentariu

@ Ten2

Sal.,

Vezi ca prelungirea fata este 1000 Ron OEM la magazinele de piese auto .

Spune cat a cerut pe prelungirea fata si cat este transportul, la care mai adaugi taxele vamale ca nu vin din UE .

Ai grija sa nu te pacalesti .

O zi buna .

Link către comentariu

@dri@n,

Prelungirea fata OEM este 1000, Pragurile sunt cam 2200 fiecare :), iar cea spate depinde de configurare dar tot in jur a 1200 bate. Fa un calcul si iti iese cam 70 mil :)) asta in cazul in care ai noroc sa le iei ieftinache.

Ce propun eu mai sus duce undeva intre 1000 si 1500 tot chitul. Transportul si vama le imparti la 5, cam asta ar fi ideea....ce zici se compara ? :) Mai gandeste-te ca mai tre sa pui si vopsitul, si clipsurile(multe se sparg la demontarea celor actuale)...De la chinezii astia ai rezolva totul pana in 20 mil asa cu exagerare...Si nu vin ca prostiile astea din fibra care se si sparg usor si vin ca dracu pe masina(am avut si stiu ce zic).

Oricum, i-am scris acum la chinezoiaca si va anunt imediat ce imi raspunde de pretul exact si alte info ce-mi mai poate da :)

Modificat de Ten2
Link către comentariu

Ten2

Din ce stiu eu pragurile costa 2200 set-ul nu bucata .

Uite aici topicul facut de mine cu codurile si preturile la pachetul R-Line OEM :

http://vwforum.ro/topic/102456-codurile-de-piesa-pe-original-al-pachetului-r-line-pentru-passat-3cb6/

Doar ca in ETKA care o am instalata acasa am preturile in RON in loc de EURO si sunt preturile exacte care le practica reprezentantele din Romania .

Orcum astept sa cumperi tu sa vad cum stau pragurile pe masina si poate ma bag si eu la un set .

Sa ai grija sa-ti dea si bucatile de la baza usilor (alea care le ai tu negre acum) .

O zi buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Bucatile alea negre nu sunt. Dar se pot vopsi cele existente.

Link către comentariu

Sal.,

Alea care le ai tu acum nu o sa reziste prea mult .

Se vor scoroji in maxim 1 - 1,5 ani pentru ca cele de R-LINE sunt netede nu cu acei zgrumturi pe ele .

O zi buna .

Link către comentariu

Daca se lucreaza intr-un atelier dedicat, se pot netezi relativ usor si vor rezista fara probleme! Eu asa le am de mai bine de doi ani ... nici o modificare!

Link către comentariu

Inseamna ca cei din reprezentanta VW Galati dau buleala la vopsit, sau nu stiu sa le pregateasca cum trebuie de vopsit .

Apropo :

Cum le-ai netezit ?

Link către comentariu

Nu le-au slefuit ci le-au adus la fata cu un material folosit in procedeul de vopsit, nu ii cunosc denumirea ... un fel de kit, cred...

Oricum, de cand le-am facut, nu si-au schimbat deloc aspectul!

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!