Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

cu vag-com-ul poti seta sa stea aprinsa faza scurta de exemplu. in modulul confort daca nu ma inseala memoria.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu, nu in modulul confort.

DRL-ul (ca asta este) se activeaza pe 09-Centrala electrica.

Link către comentariu

corect, Florin si multumesc pentru corectie.

mihai, nu e problema ca nu te pricepi tu, te duci la cineva care se pricepe!

Link către comentariu

DRL-urile mele nu sunt in far ca in poza de mai sus, ci sunt in grila proiectorului. Asa au venit, practic am inlocuit grila originala cu cele trimise de dectane, cu leduri de altfel. Au cablaj special, fara improvizatii, conectate la farul din stanga si la sigurantele de langa baterie pe F23.

Link către comentariu

Nu stiu daca am postat unde trebuie, dar pentru cei interesati ca avine iarna... Am cumparat un set de covorase de cauciuc super tari de aici...

http://www.ebay.com/itm/PREMIUM-3D-Gummimatten-GummiFumatten-fr-VW-PASSAT-B6-ab-2005-4tlg-schwarz-/281064369673

Se potrivesc mai mult decat perfect si cel mai impportant nu miros..

Link către comentariu

As vrea sa achizitionez si sa montez un filtru de aer sport! M.ar interesa daca stie cineva cat costa si de unde sa.l cumpar!

Link către comentariu

Eu cand am luat farurile de la dectane nu aveau cabluri. Le.am scos pe cele vechi si le.am montat pe astea cu led si am conectat mufele. Asta a fost operatia si a durat 30 min. Mai mult a durat ca sa dea bara jos si sa o monteze la loc.

Link către comentariu

Lăsa filtrul mașini ca este mai bn

Inviato da mio iPhone usando Tapatalk

Eu cand am luat farurile de la dectane nu aveau cabluri. Le.am scos pe cele vechi si le.am montat pe astea cu led si am conectat mufele. Asta a fost operatia si a durat 30 min. Mai mult a durat ca sa dea bara jos si sa o monteze la loc.

am mai auzit una faruri fără cabluri

Inviato da mio iPhone usando Tapatalk

Link către comentariu

Da maestre. Nu a a avut cablaj. Am luat ce era pe vechile faruri si le.am pus pe astea cu led! Ce ti se pare ciudat!

Link către comentariu

se pot schimba ledurile de la radio rcd 310? din albastre sa fie albe ?

Link către comentariu

da, ca orice led SMD, se poate inlocui. Trebuie dezlipite cele originale si inlocuite cu ce culoare vrei tu.

Link către comentariu

dar sti vreun tutorial sau ceva? ca nu m-as pune sa desfac radio de unu singur 

Link către comentariu

M.am programat la dl. Voinea pt vineri la un chip tuning. Astept cu nerabdare sa vad rezultatele.

Urmatoarea operatie,dau esapementul vechi jos de la catalizator si pun teava inox. Sper ca intr.o saptamna sa fac treaba asta.

Link către comentariu

dar sti vreun tutorial sau ceva? ca nu m-as pune sa desfac radio de unu singur 

Pai daca iti este frica sa il desfaci, in mod sigur nu o sa te incumeti sa schimbi ledurile. Trebuie sa ai o prceizie destul de mare ca sa manuiesti aparatul de lipit si sa efectuezi operatiunea asta care este una migaloasa (ledurile sms sunt f mici ~3mm).

Daca nu ai mai facut asa ceva, eu zic sa apelezi la un electronist sau la cineva care asta face, zi de zi (lipeste fire).

Link către comentariu

Astazi am modificat soft.ul masinii, am trecut de la 140 cp la 170 cp si am dat jos si toba intermediara!Merge super si este duferenta intre ce a fost si ce este acum! Echipa dl. Voinea este extraordinara! Succes in continuare!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Nu afecteaza cu nimic alte componente ale motorului acesta trecere de la 140 la 170? M-ar tenta si pe mine.

Link către comentariu

Daca e facuta cum trebuie si conduci normal -nu iti bati joc de ea - nu are ce sa afecteze

Link către comentariu

Nu afecteaza nimic din punct de vedere mecanic,cat ai electric!

Link către comentariu

Este un coleg cu echipare sport line din fabrica?Ma intereseaza si pe mine ceva coduri dupa amortizoare si arcuri !!!
Multumesc !

Link către comentariu

Eu am, incerc sa ma uit cand schimb rotile de iarna..

Link către comentariu

Si cat te-a costat softarea? Multumesc

Link către comentariu

Pt alexutzu_vl. Trimite.ti un mail dl. Voinea si o sa va spuna dansul despre costuri,cat si despre avantaje si dezavantaje.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Se aprind cand pun contactul si se sting in momentul in care aprind faza scurta, dar vreau sa le fac sa scada intesitatea in momentul in care aprind faza scurta. Daca stie cineva cum sa fac asta, sa ma anunte si pe mine. wink.png

Din pacate mi se par cam slabe ca intensitate, ma gandesc sa caut pe cineva care sa schimbe led-urile la ele.

Mai atasez 2 poze facute mai pe seara.

Am gasit acest post mai vechi si rasfoind mai multe pagini prin forum tot nu am gasit pe cineva care sa spuna exact cum sau prin ce se scade intensitatea acelor leduri atunci cand se aprinde faza scurta. Poate am omis eu ceva, scuze pt reply..dar daca cineva stie i-as fi recunoscator sa-mi indice acum.

Ms :)

Link către comentariu

Cum ai reusit sa pui finalul ala de inox? La mine e putin curbata evacuarea, ar intra oare?

(am dat quote in loc de reply; damn).

Modificat de illusions
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!