Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

mie tot kitul de la caractere mi se pare mai frumos. V-line-ul arata beton pe masina alba...insa daca e neagra ca a mea ce faci ? fagurele pe la caractere arata belea pe o masina neagra.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Inca un posesor de kit Caractere din SUA foarte fericit dupa spusele lui. :beerchug:

dsc03772xa4.th.jpgdsc03774jx8.th.jpgdsc03775gs7.th.jpgdsc03778ms5.th.jpgdsc03781ex8.th.jpgdsc03783uo2.th.jpgdsc03788yy6.th.jpgdsc03793ts5.th.jpg

Link către comentariu

Pai asta cred ca e cel mai tare kit pt B6. Se vad modificarile. La celelalte...prea mici, la preturi exagerate.

Link către comentariu

in romania nu cred ca e bine venit un tuning la B6 dupa ce ca sunt ele joase daca schimbam bara fata cu alta mai joasa cred ca tre sa ne apucam de arat

Link către comentariu

da sa stii Ovidiu ca ai dreptate ;) eu am arat putzin cu spoilerul ;) trebuie sa ma duc sa il revopsesc pe sub el

Link către comentariu

Ti-am zis inca de la inceput k nu merita tuningul in Romania.

Link către comentariu

adevarul e ca nici nu am fost atent :)... data viitoare o sa fiu

Link către comentariu

chiar nu este nici o firma serioasa in ro sa se ocupe de tuning? este pacat :)

Link către comentariu

O fi, eu cel putin nu am gasit-o. Am schimbat bara de fata de vreo 2 ori pana sa ajung la cea cum am comandat-o.

La vopsit...nu ti-o vor scoate la culoare never. D-asta m-am si linistit cu tuningul. Am trecut prin asta si nu mai vreau.

Cat despre faza cu atentia...e relativa.

Nu ai cum sa fii atent la toate gropile, bordurile si diferentele de nivel din trafic.

Link către comentariu

Problema voastra o am si eu. Ceea ce propune caractere e foarte frumos, dar mi se pare ca prea jos. Mai ales ca mai merg si la ski si pescuit cu masina. Ceea ce propun delerii imi place mai mult ca idee ( doar lame, nu spoilerul cu totul), dar e enorm de scump ( cu vopsit si montaj sare de 2000 E ). Intrebarea e daca face altcineva ceva asemanator.

La motor a facut cineva ceva ? Rezultate, probleme? Eu am facut chip tuning la SKN in Germania si merge mult mai bine. Zici ca e alta masina. Sper sa nu crape ceva.

Link către comentariu

la cati CP ai ajuns? ( de la cat la cat)

De la 140 ar trebui sa am 190 iar cuplu de la 320 la 425. Nu sunt foarte sigur ca lucrurile stau chiar asa, dar oricum masina merge mult mai tare ca inainte

Link către comentariu

Consumul e la fel. Ideea e ca nu mai trebuie s-o forjezi sa accelerze repede.

Link către comentariu

La cati km ai facut asta si cati km ai acum?

E interesant ca ai ajuns de la 140 la 190. Eu am vb cu Voinea si-mi spunea ca de la 170 ajung la 200.

Modificat de GRooVe
Link către comentariu

I-am facut modificarea pe la 8000 Km si acum am 11000. Pe lista SKN ei au pentru motorul 2.0, 2 variante- una de 170 CP si una de 185, variante pe care ei le considera safe. Eu am intrebat daca pot face mai mult de varianta 2 si au zis ca daca masina nu are filtru de particule pot sa faca 190. La cele cu filtru de particule numai 185. Inca o data spun ca nu sunt sigur ca masina are chiar atatia CP, dar pana la urma nici nu prea ma intereseaza fiindca merge mult mai bine. As fi curios sa vad cum sta langa una cu 170 CP de fabrica. Referitor la lamele de care am intrebat mai sus, stie cineva ceva?

Link către comentariu

Daca esti curios cum sta langa una de 170...spune-mi... :)

Link către comentariu

Am mai scris in acest topic. Probleme cu garda la sol. "Meseriasi" care habar nu au sa vopseasca macar la culoarea masinii si credeti-ma ca am incercat in multe locuri recomandate.

Probleme cu Politia.

In cazul in care ai lovit bara, praguri sau ce altceva ai mai schimbat la masina, va dura f mult pana vei primi unele noi. Service-urile gen PBN, PBV nu se vor baga niciodata la repararea unor astfel de masini...si tot asa.

Dar nemultumirea cea mai mare e de la cei care nu se pricep si totusi se baga sa faca tuning.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Alt B6 dragutel :P

b6passatvw9qj2cd3.th.jpgb6passatvw10fv2ov8.th.jpgcimg3929gw0ot3.th.jpgcimg3934pg7ee0.th.jpg

Link către comentariu

In afara de jante, nu are altceva. Exact ce spuneam si eu. Doar asta se preteaza la o astfel de masina.

Link către comentariu

In afara de jante, nu are altceva. Exact ce spuneam si eu. Doar asta se preteaza la o astfel de masina.

Are si "smoked" headlights :wub:

Link către comentariu

mda... alea sunt de pe vwvortex... si passatul ala are ceva modificari mai multe... am citit multe topic-uri despre el...

Link către comentariu

Cine stie care sunt importatorii sau distribuitorii din romania pt tunerii germani ai vw-abt/kamei? in principiu momentan ma intereseaza doar elementele cromate, spre exemplu http://www.autovit.ro/html/6/5/9/8/486598.php

Daca cineva are de vanzare orice tine de subiectul topicului rog sa posteze sau sa-mi dea un mesaj pe privat.M-ar tenta si un chiptuning dar din ce am auzit e mai bine sa mai astept ceva timp sa se stranga destula experienta, la 2.0 tdi 140cp sunt multe cazuri in care turbina a cedat mult prea repede...

Link către comentariu

Incearca la Nurvil RM Valcea . Ei parca importa ABT.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!