Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

ce spuneti de achizitionarea unor pleoape pentru faruri?

si cat m-ar cost vopsirea lor?

Cam asa ar arata

2i8ete.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am eu pe masina asa ceva .

Daca vrei ceva de calitate cumpara de la KAMEI nu panarami de fibra de sticla .

Sunt ele cam scumpe dar merita banii .

Cu vopsitul depinde unde gasesti, de preferat sa vb. la reprezentanta sa vezi daca vopsitorul nu lucreaza si in particular ca daca vopsesti la ei te usuca de bani .

Si neaparat lipite cu solutia cu care vin ele sa ca nu dispara de pe faruri prea usor .

Link către comentariu

pleoapele poti sa le cumperi si de pe ebay..eu de acolo le-am luat si sunt foarte ok cat despre vopsea cauta un service care ar putea sa te ajute cu vopsitul ...undeva in portbagaj in zona rotii de rezerva ai o eticheta ceva serii a masinii printre care se gaseste si codul culorii ...

Link către comentariu

aveti idee daca gasesc si eu asa ceva pe la vrun coleg de pe forum?? 

si ce parere aveti ar merita sa le pun sau pare kitsch??

am vazut ca s-a mai discutat si acum un an dar nu este nici un link de unde le pot lua sau nu mai sunt de actualitate linkurilepost-110380-0-71283800-1370640205_thumb.

post-110380-0-43605100-1370640214_thumb.

Link către comentariu

multumesc @donzdonz dar mi-a mai venit o idee si anume integrarea drl in semnalizarea masinii?? cred ca ar arata mult mai bine.

cum este la cc-ul acesta http://forums.vwvortex.com/showthread.php?5914035-VW-Passat-CC-full-optional-project/page4 (postul 117)

Link către comentariu

asa DA. e mult mai clean si de efect zic eu. doar ca am mai citit pe undeva de solutia asta si am inteles ca pretul nu este prea acceptabil.

Link către comentariu

Cu pret sau fara pret pot spune ca ziua se vad ca niste margele, indiferent ce leduri se folosesc. Am avut asa ceva si am renuntat.

Diferenta nu este data neaparat de led ci mai degraba de faptul ca drl-ul dedicat are oglinda de reflexie in jurul ledului amplificand astfel lumina data de el pe cand un led, oricat ar fi el de led, da o lumina punctiforma de aprox 5 mm si cam atat.

Link către comentariu

deci sa imi cam iau adio de la drl :(

eu sincer as cam vrea sa pun in semnalizre o sa mai caut poate gasesc pe undeva niste leduri ok care sa se vada bine ziua.

sau poate sa mi le faca cineva.

Link către comentariu

si am gasit un eventual vanzator dar mi se par prea scumpe  http://www.jlstuning.com/jlstuning?sort=p.price&order=DESC&page=1

din poze pare sa fie ok si sa se vada bine si ziua dar pretul este chiar mare si nu stiu daca merita

ai avut dreptate @DonzDonz :dry:

Link către comentariu

Nu comentez mai mult dar ziua orice led fara oglinda de reflexie nu va oferi efectul dorit, doar seara/noaptea.

Link către comentariu

te cred @D@ny si nu sunt nebun sa pun daca nu se vad deloc si sa dau 300 euro pe asa ceva. ma gandeam ca gasesc pe undeva la vro 200-300 ron sa incerc sa vad cum este.

eu am vazut acum 2 luni un passat care avea drl la grila de la proiectoare si se vedea chiar foarte bine si era ziua si am zis sa intreb aici poate a facut cineva asa ceva si ce parere au.

Link către comentariu

Alea din grila sunt altceva pt ca au oglinda insa nu sunt ieftine. Ajung pe undeva la 4 mil. Am vazut si eu prin trafic insa nu in detaliu deci nu pot aprecia ce "improvizatie" facuse acolo.

Ceva de efect ar fi cele de audi, montate corespunzator. Se vad f bine dar sunt scumpe 200-250 euro.

Modificat de D@ny
Link către comentariu

atunci o sa incerc sa fac rost ca acelea din grila, ce m-am uitat si eu pe internet sunt unele facute bine si vin direct cu grila respectiva(parca sunt de acolo cum sunt acelea din poza pusa de mine), am vazut si unele care par kitsch si nu vin cu grila, ci le cumperi si le montezi tu.

multumesc d@ny pentru lamurire, acum incep sa inteleg si eu cum sta treaba, daca este sa fac o treaba o fac sa fie de nota 10+

Link către comentariu

• 2 weeks later...

hfq.jpgxvek.jpgam nevoie de un consiliu care far sa cumpar pe negru sau crome?masina este cea din poza.cele negre sunt fabricate de dectane cod.SWV29SGXB  iar cele crom sunt depodfjp.jpgog6.gifc7hr.jpg  farurile depo ma ajung 200 euro cu tot cu curier

Modificat de geoland87
Link către comentariu

Sal.,

Parerea mea e ca daca vrei sa vezi ceva inclusiv pe ploaie ar trebui sa iei faruri OEM nu prostiile astea .

Dar faci cum vrei ca e masina ta .

O seara buna 

Link către comentariu

spui ca sunt prosti?de ce nu sunt bune ca faruri lumineaza-ma un pic

aici se vb de bn   http://www.passatworld.com/forums/74-volkswagen-passat-b6-discussion/306594-anyone-have-these-s5-style-led-headlights-their-b6.html

Modificat de geoland87
Link către comentariu

Sal.,

Un amic cu Passat le-a dat jos pentru ca spunea el ca pe ploaie nu vede nimic .

Acum eu nu am mers cu masina lui ca sa pot face o comparatie intre cele OEM de pe masina mea si astea de la DEPO dar il cred pe cuvant .

O zi buna .

Link către comentariu

nu numai pe ploaie.... nu focalizeaza lumina, ca un far original.... departe de ele... si din punct de vedere al calitatii. Peste ceva timp, vei regreta alegerea facuta.

Nu degeaba sunt asa de ieftine.

Link către comentariu

poate amicul tau nu avea instalatie hid

Link către comentariu

Frate ia farurile si sper sa nu se topeasca / ingalbeneasca cu acele becuri HID (Xenon) in ele .

Din ce stiu eu, nu sunt facute pentru sisteme HID aceste faruri, pentru ca daca erau facute veneau deja cu ele .

O seara buna .

Link către comentariu

poate amicul tau nu avea instalatie hid

da, asta e desteapta rau..... tine cont ca toate sunt chinezarii.... in rest, spor la cumparaturi.

Link către comentariu

Dap sunt foarte destept, Depo si Dectane sunt fabricate de Germani

Link către comentariu

As vrea sa iti spun ca eu am vazut in realitate modelul de la Dectane, ca aspect sunt dragute, omul avea instalatie hid iar eu becuri halogene philips xtreme vision si lumina era aceias numai ca a lui era mai alba... apoi ledurile ziua se vad putin, sa nu te astepti sa se vada ca la audi. 

Link către comentariu

da ms,stiu ca nu o sa se vada ca audi dar un pic de look nu strica,am ales Depo crom astea sunt  

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!