Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Kit de R-Line gasiti pe pieseauto.ro dar nu este kit Oem.

Tot kit-ul este undeva la 1500ron fara grila.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cel de pe pieseauto, 4tuning sau okz si nu-a OEM sunt niște porcarii de fibra de sticla, subtiri si vin ca naiba pe masina - mai ales pragurile. Le am așa ca știu ce vorbesc

Link către comentariu

Si cele de pe pieseauto.ro tot asa o fii? Grila de R nu se gaseste decat OEM?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Grila R OEM este 2400 Ron, ca m-a batut si pe mine gandul, dar m-am lasat pagubas - evident :(

Link către comentariu

• 1 month later...

A facut cineva modificare de caluti la un B6-2007(BKP) din 140 de fabrica sa ii duca in 170 ?(adica varianta cealalta cu care veneau aceeleasi motare..)

Daca da ....a schimbat turbina ceva ..probleme ..erori ?

Eu am schimbat cutia manuala cu una DSG si am nevoie de ceva cai in plus dar nu vreau sa depasesc valorile date de fabrica .

Multam !!!

Modificat de grasu79
Link către comentariu

am facut eu la Turbocip - TCMturbo . masina merge extraordinar de bine zici ca e pe benzina . fara schimbat turbina fara erori sau alte probleme . si consumul a scazut in conditiile in care ii '' dau '' mult mai tare acum ca inainte .

in alta ordine de idei stie cineva 100% sigur daca bancheta din spate de Break se potriveste la varianta sedan ?

Modificat de iuly1209
Link către comentariu

Salut,stiti cumva daca se poate monta pe CBDC 110 hp cu functia start-stop volant single-mass?Merci

Link către comentariu

am facut eu la Turbocip - TCMturbo . masina merge extraordinar de bine zici ca e pe benzina . fara schimbat turbina fara erori sau alte probleme . si consumul a scazut in conditiile in care ii '' dau '' mult mai tare acum ca inainte .

in alta ordine de idei stie cineva 100% sigur daca bancheta din spate de Break se potriveste la varianta sedan ?

Salut!

Bancheta de break nu se potriveste pe sedan. Gasisem si eu un interior de Sportline dar era de break si nu merge.

Tipul de la dezmembrari spunea ca merge sa faci niste modificari la prinderea banchetei, dar cred ca spunea asta numai ca sa isi vanda marfa.

Link către comentariu

in genere, merg adaptate.... dar, eu zic ca nu merita sa faci astfel de compromisuri, la o masina de acest calibru si plus ca dai o gramada de bani pe un interior.....

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut ! are cineva montat asa ceva?am vrut sa comand de la cineva si mia zis ca ok mi le comanda dar ma avertizeaza ca daca pun xenon pe ele se decojeste negreala pt ca este o firma mai slaba...si fara xenon is moarte pt ca au lupa din plastic...stiti ceva de ele? multumesc.

2959-2-8250017743353114426.jpg

Link către comentariu

In poza arata bine, in realitate nu prea ... Am vazut faruri asemanatoare insa ledurile era f slabe, ziua se vedeau ca niste margele. Nicidecum ca cele de pe audi. Per total: kitch.

Link către comentariu

plus ca ochii tai vor avea de suferit.... lumina pe care o propaga acest tip de faruri, este groaznica. O sa plangi dupa farurile OEM.

Link către comentariu

aham ok multumesc mult de sfaturi! cred ca o sa raman la ceva de genu :http://www.ebay.de/itm/VW-PASSAT-3C-Limo-3-05-SCHEINWERFER-SCHWARZ-LED-LEISTE-/400386948753?pt=DE_Autoteile&fits=Platform%3A3C2&hash=item5d38ebfe91#ht_6907wt_1152 ce parere aveti? aspect+claritate :)

Link către comentariu

intrebarea e alta..daca sunt legale sau poti ramine fara certificat din cauza lor!

Link către comentariu

sunt legale :D am avut si pe passatu vechi cel din poza :)

Link către comentariu

• 2 weeks later...

sunt legale.dc nu ar fi?eu le am montate pe masina de doi ani si nu m-a intrebat nimeni nimic

Link către comentariu

Nu sunt legale, deoarece respectivul model - B5 sau B6 - nu a fost omologat cu astfel de faruri.

Link către comentariu

Iti dau un sfat, si anume ca toate aceste faruri "audi style"pentru Passat B6 sunt foarte foarte oribile, plus de asta ofera o calitate extrem de slaba si costa exagerat de mult, eu cataloghez asa ceva gen "epic fail, taranisme, cocalari", cu scuzele de rigoare.

Link către comentariu

Cuvantul mai delicat si mai diplomatic a fost folosit de Dani si anume kitch. Epitetele tale le-as folosi in cazul celor cu xenoane in farurile cu oglinda (de preferat cu sticla cu striatiuni, precum golf 3) :)

Link către comentariu

Mie imi plac leduriile astea

Link către comentariu

Mda.... daca ar fi atat de accesibile am avea toti cate o pereche... :icon_bounce:

Link către comentariu

mie personal nu imi plac lucrurile astea look 'audi", look bmw <angel eyes> pe vw etc.

gen dacia by renault.

deci -1

Modificat de DonzDonz
Link către comentariu

Nici mie spre exemplu nu-mi prea place si am bani de struguri, tine de gustul fiecaruia.

No offence.

Modificat de Valentin
Link către comentariu

@14 rad fiecare are gusturile lui.personal nici mie nu imi place cum arata si o consider kitch :nono: .asta nu inseamna ca nu iti respectam parerea sau masina(in caz ca ai asa ceva pe ea sau o sa ai).niste leduri in bara fata merg bine mai ales daca se asociaza cu xenon OEM dar acolo mie unul nu-mi place. sustin ideea enuntata de DonzDonz

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!