Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

F l o r i n

maaaaaa..... lasa frumusetea in pace..... :dry:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Yes Sir ! :)

Mi-a venit o idee ca sa-mi rezolv obsesia cu DRL-urile: LED-uri foarte intense W5W puse la pozitie, ar trebui cu tot cu palaria pe care o avem noi acolo sa dea un efect de DRL, gen Golf 6 DRL la farurile cu halogen

Am cerut si un sfat pe tema asta, la post #827

http://vwforum.ro/topic/64500-leduri-can-bus-si-alte-minuni-cu-leduri/page__st__820

Link către comentariu

75 NOR

am avut ceva de genul pe un golf 5, erau pe argintiu cu leduri

la acel model era un fel de bixenon .... oarecum, pe un singur bec xenon, si semnalizarea cu bec portocaliu integrat in far

La passat nu se pune problema de semnalizarea in far dar cred ca acest model este cu faza scurta cu posibilitate montare xenon am si pe faza lunga halogen

si daca imi permiti o parere personala .... nu merita investitia

am atasat si poze cu farurile la care fac referire

post-64122-0-18183000-1337868526_thumb.p

post-64122-0-99894300-1337868538_thumb.p

Link către comentariu

Nu o sa obtii rezultatul cautat cu leduri, in acel soclu w5w, din pacate!

Oricat de multe leduri vor fi, faptul ca acolo nu ai o oglinda care sa reflecte lumina in toate directiile va fi un dezavantaj!

Link către comentariu

intradevar nu faci mare lucru cu bec cu led in soclu acolo decat sa scapi de culoarea ca de lumanare .

in schimb cele din pozele de mai jos sunt o alta discutie :)

P.S lupa rosie nu e o reflexie

post-32123-0-23718700-1337879803_thumb.j

post-32123-0-09529100-1337879811_thumb.j

post-32123-0-20138000-1337879849_thumb.j

Modificat de iuly1209
Link către comentariu

Astea sunt chiar faine, de unde le-ai luat? :)

Link către comentariu

sunt facute de mine din faruri originale

Link către comentariu

aaa misto, chiar te sti :P

Poate odata o sa apelez la tine si cu stopuri skyline si cu ledurile astea :)

Link către comentariu

Merci baieti...

@iuly1209: misto lucratura, dar ala e farul cu halogen - are pozitia in laterala lupei. Eu am pozitia in interiorul farului, ascunsa sub o palarie de sticla.

Crezi ca se poate face ceva pe acolo ?

Link către comentariu

Iuly - in caz ca ti se arde un led, ce faci?

Ce ai facut cu drl-urile din bara?

Link către comentariu

in cazul in care s-ar arde trebuie desfacut farul si schimbat insa ........ ledurile functioneaza la 80% din capacitatea lor cand sunt aprinse pe intensitatea maxima adica doar pe pozitie fara faza scurta . scad in intensitate cand aprind faza scurta deci functioneaza si mai ''relaxat'' sa spunem plus ca sunt incastrate in radiator solid de aluminiu .

producatorul de leduri este cel mai bun din cati am gasit/testat pe piata . am testat ledurile lor pe masini in regim de taxi si merg de peste 1 an fara sa se arda nici macar unul .

DRL=urile din bara , cele de S6 au fost furate de pe masina . pur si simplu mi le-au smuls din bara cu tot cu grile si taiat firele . am pus bara noua nu am avut ce sa fac .

Modificat de iuly1209
Link către comentariu

Stiu ca arata foarte urat Passat B6 cu acele replici de faruri de mana a treia gen Audi A4 B8 led style,dar totusi m-am gandit ca daca e facut bine ii sta foarte frumos si asa am dat peste asa ceva!cateva pareri,am sa atasez si pe cele care se gasesc pe toate site-urile pentru o comparatie ,dar tare mi-e teama ca tot aftermarket look o sa fie cand se aprind!!!!!

P.S:oricum se vede diferenta intre ele!!!!

post-83335-0-96465000-1337980836_thumb.j

post-83335-0-68585800-1337981030_thumb.j

Modificat de Paparazzi
Link către comentariu

Am si eu o intrebare, la Passat B6 2.0 FSI merita sa fac chip tuning? Are 150 CP stock, si cu chip are 165...e aspirat, nu cred ca se poate mai mult

Dar diferenta asta de 15 cai o sa se vada oare sau mai bine zis, merita facut ?? pretul 250 Euro

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

nu merita.daca e doar pentru 15 cp nu merita.creste puterea doar cu 10%.inchizi climatronicul cand ai nevoie.daca iti dadea 30 cp in plus mergea

Link către comentariu

Cel putin la PowerChip doar 15 cai vad ca se poate, dar cred ca, si altundeva tot atata..

83805299.png

Link către comentariu

petricapedros

salut ce parere aveti de un chiptuning de la TCM la un passat 2006 de 1,9 tdi 105 cp.multumesc

Link către comentariu

petricapedros

Vezi topicul Impresii chiptuning si te convingi rapid.

Eu il am de 2ani si 50k km la TCM fara probleme ,acelas motor ca al tau.

Tuning si alte modificari,

Modificat de toni d
Link către comentariu

petricapedros

multumesc mult cred ca o sa merg la bacau sa fac. masina oricum are numai 63000 pentru ca nu prea am stat acasa .ozi buna

Link către comentariu

Paparazzi dupa cum arata in poze sunt modele diferite ca look dar si ca functionalitate,

cele care imita A4 prima poza pare a fi bi-xenon, celalalt e cu faza scurta pe lupa unde se poate monta xenox am

dar sincer tot am arata ....

Link către comentariu

Ma tot bate gandul sa fac un ciptuning la masina mea, un VW Passat B6 1.9TDI / 105CP, an fabricatie 2009, 162.000km reali.

Vreau sa fac un ciptuning sa ma duc cu ea usor pana la 135CP si eventual sa mai pun un kit de inductie K&N...sau la recomandarea unui amic care a modificat recent un golf IV 1.9tdi 4motion la TCM, care a schimbat intercooler, paletii la turbina, evacuare si un ciptuning pe care acum are aprox.260CP.

La mine nu ar mai fi cazul(zic eu) sa mai schimb intercooler-ul pentru ca este destul de mare, ar trebui sa umblu pe la turbina, evacuare si un ciptuning la care sa ajung undeva la aprox. 200CP.

Numai ca teama mea este ca dupa aceste modificari sa nu fie cazul sa mai schimb cateceva la masina sau mai rau...sa se duca naiba motorul.

Astept raspunsuri din partea voastra.

Link către comentariu

F l o r i n

Da-i un telefon lui Voinea. Sfaturi, solutie si rezolvarea cea mai recomandata.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

I-am dat PM, dar inca nu mi-a raspuns. Daca nu imi raspunde, il voi contacta telefonic.

De cateva zile ma tot gandesc la "operatia" asta asupra masinii :icon_bounce: :Driver: si la eventualele probleme care vor aparea dupa aceasta "operatie :icon_cry: .

Sa nu ma injuri cu husa aia ca nu am mai ajuns sa trimit "money", dar am niste probleme si nu mi-a mai ars de nimic. Oricum urmaresc topicul ala si cand e sa dai alta comanda voi trimite aia.

P.S. M-am dat cu golf-ul amicului si....super senzatia! Vreau si eu...:))

Link către comentariu

200cp doar cu alt ambreiaj, turbo modificat si cred ca si injectoare schimbate.

Link către comentariu

Amicul asta a schimbat intercooler, turbina, evacuare si a cipuit masina si are acum aprox 260cp.

Oricum astept sa imi raspunda Voinea sa vad ce zica, ca doar el e tatic in asa ceva.

Modificat de STOE
Link către comentariu

daca era doar atat de modificat o faceau inginerii de la vw din fabrica asa.sa te gandesti un pic 1.9 tdi cu 200 cp ar fi fost o lovitura de piata.nu sunt expert dar logic ar fi ca fiabilitatea motorului sa scada.nu mai vorbim de ambreiaj.daca e masina de zi cu zi nu cred ca merita atatea modificari.un chip ar fi suficient.masina castiga putere si ramai cu bani.daca vrei sa te duci la curse cu ea atunci merita dar sfatul meu e ca daca te apuci de treaba sa o faci ca lumea

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!