Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Florin Mandras

Asa am si eu ... noi avem doar ochi de pisica acolo ... nu este o lampa. Dar se poate monta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

azi montez si eu ledurile tip banda pe albastru pentru picioare fata+ spate.le voi lega in paralel cu becurile de la numar dupa siguranta.asa am montat si la b5. care inca il mai am si e ok.. intrebarea me e urmatoare... se poate seta de undeva ca atunci cind deschizi sau inchizi masina sa nu se aprinda si faza scurta noaptea? vreau sa se aprinda doar pozitia si sa se ilumineze ceasurile atit...voi ce spuneti? timpul am vazut ca se poate seta din 10 in 10 secunde + sau -.

Link către comentariu

F l o r i n

Andrei, atentie cu instalatia la B6, ca e mult mai complexa ca la B5.... eu iti recomand sa legi luminile la picioare, asa cum sunt de fabrica - adica prin centrala electrica... si frumos era sa-i cumperi lampile OEM cu becuri albe - led ... ce vrei tu... dar nu banda albastra.

CH-LH - se pot dezactiva din centrala electrica, cu VCDS-ul.

Link către comentariu

Asa am si eu ... noi avem doar ochi de pisica acolo ... nu este o lampa. Dar se poate monta.

Ok, mersi pentru raspuns.

Link către comentariu

F l o r i n

Da, cumparati lampile impreuna cu mufa si cabluri - se gasesc fie la pachet, fie originale - la reprezentanta - lampa, carcasa mufa si pini cu cabluri de reparatie. Dupa aia conectare la calculatoarele de usa, activare... si gata treaba

Link către comentariu

Din pacate sunt al dracului de scumpe pentru niste becuri si plastice. Toata operatia ajunge pe la 200 RON, incerc si eu s-o fac, dar inca nu am reusit sa ma motivez suficient :). Efectul este insa frumos, acum depinde pt fiecare daca merita... Daca le-asi gasi prin dezmembrari...

Modificat de Valentin
Link către comentariu

F l o r i n

Da, costa ceva ... dar si cand deschizi usile... :icon_redface:

Eu daca am Highline - am scapat de problema asta... in schimb imi place aia cu asistentu'.... parcangiu.

Link către comentariu

Tot pe la dezmembrari m-am gandit si eu. :icon_bounce:

Link către comentariu

am montat azi totul si am sa va explic cum.....bineinteles ca nu eu ci un tip care a lucrat la reprezentanta w acum e particular. materialele m-au ajuns cam36 roni si manopera cam 80 roni insa merita. in fata am pus banda tip led albastru la picioare in asa fel incit arunca lumina jos fara sa se vada ledurile si fara sa fie deranjanta la ochi. iar la spate firele au fost trase exact prin acelasi canal de cabluri ca cele ce duc sub scaun deci nu ramine nimic la vedere sau spinzurat. omul respectiv s-a uitat pe schema si a legat instalatia aceasta la iesirea din calculator pe pinul ce da curent la pozitie fata( deci in caz de scurt pe un led ceva..calculatorul taie alimentarea si nu imi va merge pozitia doar ca si cum e bec ars) a fost facuta si proba si in bord nu imi da eroare de bec ars(cica daca depasesti un anumit consum pe bec iarasi se aprinde acel martor in bec sau calculatorul taie alimentarea acelui bec pentru protectie). nu este deci siguranta separat fuzibila pentru becuri numar spate cum am avut pe b5! deci a revin la problema...am preferat albastru din cauza ca mi se pare mai asortat cu interiorul in plus nu e o intensitate deranjanta la ochi! cind deschid masina noaptea sa spunem..se aprinde pozitia( 10...20...30 secunde cit e setat) impreuna cu faza scurta si iluminatul ceasurilor bord. deci si aceste leduri la picioare. daca plec si merg noaptea ramin aprinse daca am comutatorul activat pe pozitie sau faza scurta. am preferat asa in loc de lumina alba legata la plafoniere ce se aprind doar la deschiderea usilor. la b5-ul pe care il am la vinzare am pus aceste leduri inclusiv in buzunarul de acte si sertar de sub mp3! se vedea foarte ok si nu era deranjant.acolo am montat si la portiere la minerele deschidere cam ca la superb... insa la asta nu mai ma complic cu asa ceva si sa demontez fetele portiera.

revin aici cu o intrebare....se poate intra cu vag-comul si seta ca faza scurta sa nu se aprinda la deschiderea masinii sau inchiderea eai daca aceasta functie e activata din calculatorul bord? am uitat sa il intreb pe tipul asata ce a montat instalatia. intrebarea e mai els pentru florin.deci vreau sa se aprinda doar pozitiile si cadranul cu ceasurile bord la dezarmare sau armare a centralizatei.

Link către comentariu

Pai Florin tocmai ti-a raspuns cu cateva posturi mai sus, pacat ca nu prea citesti.

- era bine sa legi luminile interioare acolo unde trebuie, adica direct la centrala electrica, nu la pozitie

- poti dezactiva din vcds aprinderea automata a luminii de intalnire la deblocarea usilor

Link către comentariu

F l o r i n

Nu se aprinde martor de bec ars, cand pui leduri la foot lights... dar pe VCDS ai eroare pe centrala electrica.

Link către comentariu

eu am vrut sa ramina aprinse tot timpul de aceea am vrut legate asa pe becul de la numar!

pina la urma am sa mai meditez poate e bine sa le leg sa mearga doar cind am o portiera deschisa adica in paralel cu becurile plafoniera..insa nu ma deranja lumina la condus noaptea daca ramineau aprinse tot timpul....voi ce parere aveti?

Link către comentariu

De ce nu intrebi INAINTE de a face modificarea? Pentru ca daca o faceai aflai ca poti sa-ti setezi din vcds luminile de la picioare sa ramana aprinse chiar si in timpul mersului si la ce intensitate doresti tu (modificarea intensitatatii cred ca merge doar daca ai becuri cu filament, nu sunt sigur),

Eu daca am Highline - am scapat de problema asta... in schimb imi place aia cu asistentu'.... parcangiu.

Ghinionul tau... :lol: Dupa cum te stiu, vezi sa nu ajungi sa le dai jos, sa le vinzi, dupa care sa le montezi cu mana ta, de placere

Superba masina, by the way. S-o folosesti cu placere si fara probleme!

Link către comentariu

dark_master

Nu stiti pe cineva care are arcuri sport OEM de vanzare?

De cand cu jantele pe 17'', mi se pare putin cam cocotata, iar niste arcuri -30mm parca nu as lua. Arcurile OEM, cele -15mm mi se par un compromis foarte bun.

Link către comentariu

deci in concluzie unde spuneti voi ca ar fi bine de legat luminile de la picioare fata+ spate? centrala electrica?, calculator usi... un fir cu un numar se poate?

Link către comentariu

Ok. Unde s-a spus deja de doua ori merge si a 3-a oara.

Trebuia sa legi luminile interioare in CENTRALA ELECTRICA, in conectorul B, pinul 7.

Plusul de la cele 4 lumini interioare (2 fata, 2 spate) se leaga impreuna la acest pin 7, iar minusul se leaga undeva la masa, unde iti este mai convenabil. Ideal ar fi in stanga mufei obd pt partea stanga

Link către comentariu

ok multumesc..miine am sa merg sa leg asa..

Link către comentariu

binul 7 e liber din cauza ca nu am lumini in oglinzile exterioare la deschiderea portierelor fata.. insa a fost gasit pinul de la martorul usi.. se aprind odata cu becurile plafoniera.. e ok acum..dar greseala e facuta de data trecuta..am bulit ceva la calculatorul retea 3CO 937 049 AJ.. mai exact un integrat TAJ 1020 l-am si comandat costa 18 roni.. sper sa rezolv asa fara sa schimb calculatorul retea.. am intrebat pe FLORIN cit costa unul.. si eventiua sfaturi dar pe mess e mai simplu. adresa mea e prcpandrei

Link către comentariu

F l o r i n

Andrei, pin-ul 7 din conectorul B - culoare neagra - era liber ....... normal - si se baga pin-ul de la lampi, exact in locul liber.

Asta e, asa se intampla cand lucrezi la ghici....

Link către comentariu

scuze da nu eu am lucrat.... acum ce sa fac? faptul e consumat. imi merg acum luminile ambientale fata+ spate odata cu plafoniera deci se deschid cind actionez o portiera....iar daca aprind separat lumina plafoniera din buton nu merg..e ok asa deci. acum ramine sa rezolv ce s-a stricat din neatentie.

Link către comentariu

F l o r i n

Da, nu am zis ca e vina ta..... e vina celui care ti-a facut lucrarea

Link către comentariu

Nu stiti pe cineva care are arcuri sport OEM de vanzare?

De cand cu jantele pe 17'', mi se pare putin cam cocotata, iar niste arcuri -30mm parca nu as lua. Arcurile OEM, cele -15mm mi se par un compromis foarte bun.

Sal.,

Uite aici arcuri sport OEM daca ai pe cineva in Germania :

http://shop.ahw-shop.de/vw-passat-3c-b6/fahrwerk-und-achse/tieferlegungssaetze/tieferlegungssatz-federn-passat-3c?c=1719

O zi buna.

Link către comentariu

Am gasit la FK Automotive un set de faruri interesante, stil Passat B7, cu LED DRL integrat:

http://www.fk-shop.d...03c%20headlight

Totusi, nu se precizeaza niciunde daca sunt pentru halogen sau Bixenon :(. Iar la 289E bucata daca sunt doar halogen...mi se par foarte scumpe

Ceva pareri ?

post-9928-0-09909100-1337849479_thumb.jp

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

F l o r i n

Da - nu-ti bate joc de Passat-ul tau.....

Link către comentariu

Am inteles !

P.S. Exista si pe argintiu :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!