Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

o sa vdm :) :lol: daca merg sau nu dupa ce le pun :)) good point

Eu zic ca merg... dc nu pt ca am tot pachetul crom asa ca o intregeste si mai mult

Modificat de TIR
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai la spoilerul ala nu prea sunt schimbari fata de ala stock ... 1700 ron doar pt o diferenta mica, mi se par cam multi bani! parerea mea ! vreau poze cu oglinzile si manerele cromate, aici cred ca e o afacere buna

Link către comentariu

cum se da geamu la oglinzi jos ?:)) ca nu prea imi dau asa bine seama ?:)) ca vreau sa le pun acuma... si imi e frica sa nu rup ceva.

Link către comentariu

Niste jante dragute de 20" :blink:

cimg24758sl.th.jpgcimg24785nz.th.jpgcimg24827bk.th.jpgcimg24801co.th.jpg

Link către comentariu

Ca de obicei vii cu noutati. Super jante. Mi-ar placea niste spinnere pe Passat. Dar...destul de scumpe si s-ar putea sa fac atac de cord daca se intampla ceva la ele, avand in vedere invidiosii din Bucuresti.

Link către comentariu

frumoase! dar cand te gandesti ca deja suspensia la passat este super dura, de simti cea mai mica groapa pe jantele de 16, daca ti le mai pui si pe alea cu talonul mic.. nu prea ii vad functionalitatea! Insa la figuri merge super, si doar pe drumurile bine amenajate, ceea ce la noi lipsesc cu desavarsire

ce se intampla oare cu Tir? poate a stricat ceva pe acolo de nu mai da nici un semn de viatza :D Tare sunt curios cum dau oglinzile cromate :wub:

Si inca o chestie la masina din imagine. Grila frontala, unde vine numarul de inmatriculare este toata cromata.. pe cand la mine, sub numar, e plastic ;) De ce oare? ;)(

Link către comentariu

In primul rand m-ar cam durea sufletul sa fac asta, iar in al doilea...chiar cred ca nu merita. Pe Passat-ul acela alb, dadea chiar urat. Al lui Tir e culoare inchisa, sa vedem daca este altceva.

Link către comentariu

Cand iti vedem folia Groove ? :)

Link către comentariu

Promit ca azi fac poze, si cel tarziu maine dimineata le voi pune aici. Nasol ca masina e destul de murdara, dar...intelegeti si voi, ca doar e o vreme urata.

Link către comentariu

la faza cu montatul, mai degraba i-as plati pe aia din service 2 ore de manopera decat sa ma bag acolo, sa distrug ceva. Ce fel de folie? autorizata?

Link către comentariu

Promit ca azi fac poze, si cel tarziu maine dimineata le voi pune aici. Nasol ca masina e destul de murdara, dar...intelegeti si voi, ca doar e o vreme urata.

Cunosc si eu cand am aplicat folia la GVA era destul de imputita si pe urma plina de zoaie de la geamurile spalate ! :screwy: Ce transparente ai ales ?

@maximusx_r: Da folie autorizata RAR, 3M Panther. :salut:

Link către comentariu

Am ales Panther 20. O sa merg maine la intalnire in Poli. Poate ne vedem pe acolo.

Link către comentariu

eu cand mi-am pus anul trecut, pe fata cea autorizata era de-un singur fel, putin inchisa la culoare! mi-am bagat picioarele si mi-am facut-o toata neagra neagra

Link către comentariu

Din pacate e o poza facuta cu telefonul. Cine a fost azi la intalnire a vazut-o pe viu.

post-5532-1169995161_thumb.jpg

Link către comentariu

Pina la urma si-a luat cineva kit-ul de la Caractere ? Eu am zis insa venea iarna asa ca am renuntat. Cred ca voi comanda de ziua mea, ca se apropie, insa daca si-a luat cineva ar fi frumos sa aud impresii.

Mersi.

Link către comentariu

Seamana cu originalele mele.

Sunt putin mai inchise decat cele originale.

Link către comentariu

pai ... daca vrea careva kit ul de la caractere rog sa mi dea un mail la cata_betty@yahoo.com sa mi spuna exact ce kit , ca s cateva variante cu eleronul , iesirile pt evacuare - dubla sau simpla - etc si cu putzina rabdare poate l iau eu de la pit stop tuning si l pot da cu cateva sute mai ieftin.

Link către comentariu

Inca un B6 cu pachetul V-line arata superb masinuta, cand am vazut pozele am salivat ceva la ele. Ce zici Groove ii sta bine ? :P :P

vline1ho5.th.jpgvline2wg3.th.jpgvline3dh3.th.jpgvline4op7.th.jpg

Link către comentariu

Din pacate am renuntat la ideea de a mai pune ceva pe masina pana nu trece iarna...

Asa ca o sa pun la vara tot ce am pt ea... curand o sa imi vina si jantele pe 18"... si o sa fie cam R-line passatul meu

Link către comentariu

Super Danny. Dar pacat ca nu gasesti si pe culoarea mea, ca sa ma imbolnavesti definitiv.

Link către comentariu

Pe culoarea ta am gasit un Variant cat de cat stock din US, vezi pe celalalt topic unde am mai pus poze. :Driver:

Link către comentariu

parca e facut pentru mine :lol:

stiam eu de ce am vrut-o alba \:)/

Link către comentariu

Cu toate astea insa, nu as mai avea curaj sa-mi fac ceva la masina, la noi in tara. Am vazut cum se lucreaza si nu mai risc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!