Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Florin Mandras

Sunt interesante ca model.

Eu le gasisem pe http://www.okazii.ro/accesorii-auto/ornamente/praguri-inox-luminate-albastru-pt-vw-passat-a65955947 si ma gandeam oare cum se pot conecta pentru a putea ilumina? ... Poate ne ajuta un coleg cu vreo sugetie in acest sens.

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si-a comandat cineva? cele de pe west-mall sunt ok...

Link către comentariu

astea tin locul la cele cu rosu de la praguri? adica sa le pun in locu la celelate? sau astea vin montate in alta parte?

Link către comentariu

In principiu si prin definitie ..pragul este cel peste care pasesti ca sa intri in masina...simplu, nu? :icon_cheesygrin: :icon_thumleft:

Link către comentariu

F l o r i n

Eu le gasisem pe http://www.okazii.ro/accesorii-auto/ornamente/praguri-inox-luminate-albastru-pt-vw-passat-a65955947 si ma gandeam oare cum se pot conecta pentru a putea ilumina? ... Poate ne ajuta un coleg cu vreo sugetie in acest sens.

Multumesc

Se se aprinda la usa deschisa - imi pare cel mai normal asa. Daca aveti lampi cu lumini la picioare, pe fata, va conectati direct la ele sau la lampile de pe usi.

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

pentru o resoftare ce parere aveti si care sunt costurile? am motor 1,9 105 cp BLS

Link către comentariu

@F l o r i n: la noi la HL avem lumini la picioare fata. La Superb am vazut ca sunt aprinse tot timpul, la Passat doar cand e usa deschisa.

Se poate seta sa le avem tot timpul aprinse?

Link către comentariu

heheh nu te-ar deranja sa ai becurilea alea tot timpu aprinse?:D cu toate ca as vrea si eu sa vad cum ar sta in masina doar cu alea aprinse

Link către comentariu

Vezi la Superburile de generatie curenta. Au si LED-uri in clanta interioara a usii si arata excelent... :)

Link către comentariu

@F l o r i n: la noi la HL avem lumini la picioare fata. La Superb am vazut ca sunt aprinse tot timpul, la Passat doar cand e usa deschisa.

Se poate seta sa le avem tot timpul aprinse?

Da, se poate din vcds

Link către comentariu

F l o r i n

Long coding - si le rezolvi.

Link către comentariu

Salutare colegii , am primit noile roti pt masina mea si acum sunt intr-o mare dilema :-( ce culoare sa le fac? :D Alb interiorul si buza polish ? alb interior buza neagra sau negru interior si buza alb ? :D sau astept si de la voi alte idee , nu ma pot decide de nicio culoare :D astept pareri ar fi de MAAAAAAAREE ajutor ! va multumesc

post-102895-0-59895500-1337010775_thumb.

post-102895-0-89876200-1337010791_thumb.

Link către comentariu

Salutare colegii , am primit noile roti pt masina mea si acum sunt intr-o mare dilema :-( ce culoare sa le fac? biggrin.png Alb interiorul si buza polish ? alb interior buza neagra sau negru interior si buza alb ? biggrin.png sau astept si de la voi alte idee , nu ma pot decide de nicio culoare biggrin.png astept pareri ar fi de MAAAAAAAREE ajutor ! va multumesc

Hmmmm,eu as zice un negru!!!!!nu le face in doua culori ca da prea "impopotonata"sa zic asa

Modificat de Paparazzi
Link către comentariu

Cred ca i-ar sta cu negru, si eu zic....alb in combinatie cu negru, perfect!

Link către comentariu

M-am decis si cred ca jantele o sa fie albe cu buza polish :D acum sa vedem ce o sa iasa , in principiu as vrea sa le dau si pe astea :D dar sa vedem cum o sa arate albe :D

Link către comentariu

ce parere aveti de praguri ?

http://www.west-mall...t-b6-p-259.html

Multumesc

Pana la urma a achizitionat vreunul din voi aceste praguri iluminate? M-ar tenta si pe mine.

Link către comentariu

Florin Mandras

Eu unul deocamdata am renuntat ... in primul rand ca nu am nici foot light-uri si nici becuri in usi in asa fel incat se le pot lega.

Ramane insa pe lista de "prioritati"

Link către comentariu

Florin Mandras

Sal.,

Pune si tu niste poze cu ornamentele de prag.

Si eventual un nr. de tel. pe p.m. cu cel ce vinde pe okazii.

Multumesc.

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Florin Mandras

@DRI@N

... sorry man ... eu nu le-am cumparat inca ... doar le gasisem pe okazii si ma intrebam cum se pot instala pe masina.

Merci

Link către comentariu

Sal.,

Pai vezi ca eu am pus o intrebare pe 09.05.12 la anunt-ul dat pe okazii si nu am primit inca raspuns.

O seara buna.

Link către comentariu

ok, am inteles. Erau interesante, mai ales pragurile acelea cu iluminare pe alb.

Link către comentariu

momentan am renuntat la idee

incep cu luminiile in usi pe rosu si la picioare pe albastru

Link către comentariu

Apropo de luminile de la usi, eu am lampa aia jos la fata(panoul) de la usa dar nu se aprinde nimic. Sa fie oare doar reflectorizanta daca nu se aprinde niciun bec?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!