Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Sa inteleg ca sunt mai bune din plastic? Credeam ca fibra e la "putere"... Multumesc de informatii oricum... :emthup: :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Despre ce fibra vorbiti?

Ma uit si eu dupa ceva jante aliaj pe 16", dar acum imi permit doar ceva la max 500 Euro setul. Asa ca variantele sunt ori SH originale ori replica.

Ce parere aveti de replicile de aici ? Merita oare avand in vedere ca nu vreau jante pe 17" (pe original modelul acesta este doar in 17")?

Link către comentariu

Arata bine jantele alea ... dar tot replici sunt.

Eu unul iti recomand original --> daca ai sa cauti vei gasi si original pe 16" pana in 500 euro setul.

Cauta si in sectiunea de vanzari a forumului sau daca vrei discuta cu colegul meghitz ... si el aduce jante originale.

Bafta

Modificat de Florin Mandras
Link către comentariu

aici in germania cu 500 euro iti cumperi jante de 16 originale..te cazi din picioare... eu unu am fost si m-am interesat de jantele de la noul passat si ma costa 600 euro echipate cu cauciucuri rulate cc 6,7 mii km. mi se pare ok....

Link către comentariu

Multumesc de sfaturi.

@Florin Mandras: Stiam de colegul meghitz, am vazut ce aduce si ramane ca si optiune. Are niste jante de audi care s-ar potrivi si la mine dar inca nu stiu cum ar arata (nu prea vreau chestii kitsch).

@grig_sorin: E o idee si cu Germania, am un prieten care sta langa Munchen si socrul lui lucreaza la un service auto ... sa vedem cat ar costa trasportul sau daca in luna mai vine el in Romania. Oricum nu cred ca anul asta sa trec la anvelope de vara mai devreme de luna mai :(. Ai idee pe ce site-uri sa caut jante genul cum ai spus tu?

Si eu am dubii legate de replici. Dar imi place mult modelul si nu se gasesc pe 16" OEM. Am contactat pe cel care vinde jantele replica si l-am intrebat daca jantele au certificat CE, certificat ISO/TUV (unul dintre motive era si datorita faptului ca atunci cand faci asigurare CASCO te poate intreba de asa ceva). Daca inainte de asta raspundea la email-uri, acum brusc tacere. Spune multe acest lucru.

Modificat de mars01
Link către comentariu

stau prost cu munca acum..in sensul ca avem foarte mult de munca si cand scap..magazinele sunt inchise..mai da-mi din cand in cand cate un semn...o sa incerc cand am timp sa ma duc la magazinul acela (un fel de magazin de tuning si piese auto plus altele ce tine de masina) si le iau revistele unde sigur au si adresa web. La mine aici sunt oameni care cara lucruri in tara cu 1 euro / kg. Cu siguranta sunt astfel de oameni in fiecare oras..

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut lume,cam cat costa un kit pentru passat b6 Bi-xenon? nu stiu cum e,sau trebuie cu tot cu faruri...? :D si de unde pot sa cumpar ceva calitate nu chinezarisme

Modificat de VPX
Link către comentariu

Pe langa faruri care trebuie schimbate va trebui sa mai adaugi calculatoarele pentru acestea, senzorii de nivel de pe bascule, spalatoare de faruri. Nu e deloc usoara modificarea, nu mai vorbesc de preturi. Uite aici cateva dintre piese.

Link către comentariu

Salut , am un passat 2008 Sportline si as vrea sa ai pun urmatoarele chestii :

- grila highline sau r36

- nav rns 510

- comenzi volan

- posibil si insertii cu lemn

are cineva idee de unde pot achizitiona?

De asemeni as vrea si pachet crom exterior

Link către comentariu

Achizitia poti sa o faci incepand de aici de pe forum. Poti incerca si la dezmembrari.

Mai ai varianta la reprezentanta, vorbesc de pachetul crom.

Cam tot ce vrei tu ajunge la peste 1.500 E. Crezi ca merita investitia?

Navigatie gasesti si cu 500 E, ce faci cu resttul care sunt foarte scumpe?

Grila noua costa in jur de 2.000lei... deci sari lejer suma aproximata de mine.

Comenzi si insertii cauta pe eBay. Crom nu recomand decat nou, este greu sa gasesti ceva impecabil.

Modificat de theo
Link către comentariu

cu pachetul crom exterior trebuie schimbate si chederele...deci f scump

Link către comentariu

ma gandeam la ceva mai convenabil ! second , cromu sare din schema. Grila sper sa o gasesc la maxim 3-400 lei , volan cu comenzi la 50 E , si navi poate si mfd2 ! sa vedem , daca are cineva ceva de vanzare astept PM

Link către comentariu

Planul tau nu este realizabil iar targetul de pret este mult subevaluat!

Link către comentariu

Ma intereseaza si pe mine unde pot gasi o prelungire pt bara fata de la abt si cat m-ar costa?multumesc anticipat

Link către comentariu

theo . unde ai vazut tu numai grila la 2000 lei??! la vw in italia cea de highline mi-au cerut 180-200€ .

Link către comentariu

tocmai , adica o poti gasi la 100 E Sh !

Link către comentariu

Pai si cea de R de ce nu ai intrebat?

Eu nu de highline ziceam...ca astea sunt pe toate drumurile.

Modificat de theo
Link către comentariu

Pai asta ziceam si eu, dar vad ca-mi bat gura de pomana.

Multi vad putini...hai sa spun cunosc. Eu ziceam de R-Line, nu cea de R36 care este cu totul altceva...

Deci cea de R-Line merge perfect, nu merge cea de R36...

Modificat de theo
Link către comentariu

Sal.,

Mai baieti grila asta pusa de casper_bdc in link nu este de R-LINE ci de R36 care nu e nici pe departe una si aceeasi,

Grila de R-LINE se potriveste pe bara stock pe cand cea de R36 nu, si trebuie cumparata si bara fata de R36.

Asa arata grila de R-LINE:

post-20331-0-95983600-1330596475_thumb.j

Si e finisata Brushed Aliminium la fel ca cea de R36.

Pretul pentru ambele este de 410 Eur in ETKA.

Codurile ar fi astea:

R-LINE = 3C0 853 651 P - 3Q7

R36 = 3C0 853 651 AB - 3Q7

3Q7 reprezinta codul nuantei de finisare Brushed Aluminium.

O zi buna.

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

poate acum se vede

jante.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ciudat, link-ul postat trimite catre alta poza, nu inteleg ce se intampla

jenti111.jpg

Uploaded with ImageShack.us

gata, al doilea link este corect.

as vrea sa pun jantele din imagine, pe un B6, negru

ce parere aveti?

Link către comentariu

Sal.

S-ar putea sa se potriveasca.

Nu stiu ce prindere are T4 din acest motiv am zis ca s-ar putea.

Oricum jantele din poza sunt de B6 si sunt pe 18" .

Sfatul meu sa nu iei replici ca se indoaie destul de usor.

O zi buna.

Link către comentariu

ms mult, de achizitionat, le-am achizitionat, cu tot cu masina din poza,aseara, si sunt pe 16, iar pe interiorul lor este stantat MADE IN ITALY, cred ca pana la urma fac o proba sa vad cu ii sta

Link către comentariu

Prinderea este aceiasi ca la T4 la Passat B6, 5*112. Sunt frumoase jantele, sa le porti cu placere. :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!