Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Niciodata nu e prea tarziu. Oricum iti multumesc pentru ajutor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...
  • Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Buna seara , Sunt nou pe aici si as avea o intrebare unde pot gasi o grila ca aceasta cu tot cu partea de jos .http://www.wantitall.co.za/VOLKSWAGEN-VW-B6-2005-2010-PASSAT-CHROME-GRILLE-GRILL-KIT-2006-2007-2008-05-06-07-08-09-2009-10-2005-5-KOMFORT-TURBO-WAG__B001R5CMSU Astept raspunsurile voastre . Multumesc

Link către comentariu

razvandkk

Sal.,

In primul rand citeste postul meu nr. 1064 si ai sa vezi de unde poti lua ce ai gasit tu in link-ul postat de tine .

In al doilea rand grila aia nu e schimbata ci sunt aplicate pe ea ornamente cromate facute de cei de la IN-PRO .

La fel si cu grila de sub numar .

Iar panaramile alea care sunt lipite pe grilele unde vin de fapt proiectoarele sunt niste benzi care se gasesc in orice bazar auto din Ro.

O zi buna.

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ceva modificari pe care le-am facut in ultima vreme :

trim-uri consola centrala custom

RNS510

iluminat ceasuri bord culoare alb

Jante interlagos 18''

Stopuri Passat R36 cu cele de pe interior modificate

Nu am putut pune poze cu lampile fata cu led si DRL pt ca sunt prea puternice si ies ca niste pete in poze , nu se vede nimic pe aparat . Model nou unicat pt moment .

si mai urmeaza cate ceva .....

felicitari , super tare masinutza am vazut-o live ... astept si eu un set de DRL modelul nou ....

Modificat de LightsTuning
Link către comentariu

Cum ai reusit sa modifici ceasurile de bord ?

Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva...Am gasit o grila Highline dar nu are senzori , se pot face gaurile acelea undeva la vreun service stie cineva ca sa stiu daca cumpar aceasta grila. Multumesc

Link către comentariu

Grila cu senzori? de parcare? poate atunci te referi la bara

Link către comentariu

Eu am deja senzori fata dar vreau sa-mi schimb grila ... si am gasit la cineva dar nu are gaurile alea pt senzori grila intelegi ?

Link către comentariu

E cam greu sa gauresti cromul. Iti recomand sa schimbi grila cu alta cu gauri

Link către comentariu

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

eu mi-am luat-o de pe un site de la noi si m-a costat vreo 140-150 ron, cu tot cu cromul de la proiectoare, daca te intereseaza let me know

Link către comentariu

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

ma intereseaza unde as putea gasi bandouri cromate pt bara spate noi sau sh

caut de ceva timp fara niciun rezultat

Link către comentariu

Eu am cumparat de la Porsche Bucuresti Nord cu 196.6 lei (TVA inclus) bucata acum aproape 3 luni.

Codul pt ornament crom stanga bara spate: 3C5807459A 2ZZ.

PS: este pentru sedan, nu pentru variant (daca este vreo diferenta intre ele).

Modificat de mars01
Link către comentariu

multumesc de cod mars01 dar totusi mi se pare cam scump, daca erau ambele merita, o sa mai caut la sh

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Super pret, pentru luminile de la ceasuri. 100 ron.

Mai stiti ceva de skodatuning.ro? Situl da eroare ori nu mai exista.Vreau sa schimb ledurile din bord.

Link către comentariu

fratilor....mi-am schimbat si eu g

rila astazi....fara emblema.....am facut comanda la OEMPLUS.RO.....de grila cu senzori.....si mi-a trimis azi grila fara senzori....si sa ma duc eu sa-mi dau gauri.....este o firma f f f f neserioasa si mincinoasa.....ieri am vb cu cel care mi-a trimis-o de 2 ori si m-a mintit ca are gauri de senzori,cand am vazut-o azi mi-a picat fata :(( :sly: am mai dat si 680 ron pe ea ...ca cica este originala....originala pe dracu.....oricum nu vreau s-o gauresc ca se alege praful de ea in 2 luni si asa trb sa ma gandesc la o solutie sa-mi scot senzorii prin alta parte:)) poze in curand!!RO%20flag.gif

Modificat de 80tns
Link către comentariu

80tns

Da ce ghimpe ai luat bai frateeeee.

Cauta si tu cu google ca gasesti cu bani mai putini.

Problema e acum sa o dai pe cea fara gauri.

Ce marca e grila ?

Link către comentariu

cica originala din thailanda :)).....oricum.....daca vreti sa luati ceva de pe net mai bine mergeti sa vedeti despre ce este vb......sau poate nu este toata lumea la fel!! am cautat frate so pe google....dar am crezut ca cei de la oemplus chiar aduc lucruri originale si de calitate.....dar totul este o chinezarie acoperita de un nume cu renume care se ocupa de asa ceva.......vroiam sa-mi iau si un volan nou de la ei.....bine ca nu l-am trecut la comanda:))

Link către comentariu

Nu se gasesc mai ieftine pe nicaieri prin tara? La DLR - uri ma refer...

Link către comentariu

jantele super tari......trb sa-mi caut si eu ca arata beton......si lumnile la bord ,de asemenea! bravo

Link către comentariu

apropo de DRL-uri i-a uitati-va aici http://www.jlstuning...d-drl-version-3

Nu se gasesc mai ieftine pe nicaieri prin tara? La DLR - uri ma refer...

vor fi mai ieftine ... momentan sunt facute manual 100% de asta si pretul . ar fi si nr mare de leduri care ridica pretul in jur de 210 buc . in magazin sunt pe la 6 ron bucata ceva echivalent insa mai slabe ca putere.

mai ieftine sunt ceva chinezesti cu 5 leduri pe la 150- 200 euro . doar drl nu si semnal in grila de la proiector .

Modificat de iuly1209
Link către comentariu

Nu inteleg...6 lei bucata de led? Ca nu am vazut nicaieri...Nu am nici cea mai mica idee

Link către comentariu

ma refeream la faptul ca sunt multe leduri in interior si din cauza asta si pretul mare . faceam o comparatie cu pretul de magazin/led

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!