Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Ms. luminile de bord sunt facute la skodatuning.ro

Diferenta la stopuri este ca sunt 'tinted', nu?

nu sunt tinted . geamurile sunt ca la stopurile stock insa interiorul este negru cu exceptia cilindrului central care ramane cromat . mai este o varianta de R36 la care intradevar geamurile sunt ''tinted'' insa aia nu arata prea bine si am vazut-o destul de rar , nu cred ca se mai fabrica modelul respectiv .

Modificat de iuly1209
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Super pret, pentru luminile de la ceasuri. 100 ron.

Link către comentariu

Este super pret dar problema este ca eu sunt prin italia acuma :( !de aceea am cerut cateva detalii de exemplu ce becuri trebuies si altele!!!!!

Link către comentariu

sunt puse leduri SMD marca OSRAM ca si cele originale . operatiunea in sine nu este complicata insa demontarea este problema .

Link către comentariu

o mica modificare si de la mine, mansonul din alcantara :)

Salut,

Cum te descurci cu intretinerea ? :D

@iuly1209: Super modificari la stopuri, arata frumos :icon_cool:

Ce-mi place mie cel mai mult este RNS-ul :rolleyes:

Link către comentariu

Riddler : momentan nu am probleme cu el, il am montat cam de 1 luna, nu a facut cute sau ceva

Link către comentariu

Inelul cromat vine direct pe manson, sau il aplici dupa?

Am comandat si eu un manson (piele simpla, nu alcantara), si sunt curios cum se monteaza.

Link către comentariu

inelul cromat face parte din nuca, nu se da jos, mansonul vine lipit de inel iar pe sub vine fixat cu o clema, nu e foarte complicat de pus, trebuie doar sa ai putina rabdare

Link către comentariu

salutare......am si eu o mica problema.....am un passat combi din 11.2007.....si grilele centrale bord la aer conditionat sunt cam rupte si vroiam sa va intreb unde pot gasi si daca ma poate indruma cineva.....asta este una din schimbari....dar am multe de schimbat la ea :icon_bounce:

Link către comentariu

:icon_thumright: Ebay.de,gasesti ce vrei pentru passat numai sa fi putin atent la toate detaliile tranzactiei!!!bafta

Link către comentariu

Buna seara!

Sunt nou pe aici si as vrea sa beneficiez de ajutorul dvs. De unde as putea achizitiona aceste "bijuterii". Caut de ceva timp si nu gasesc nimic!

p13.jpg

p18.jpg

Va multumesc!

Link către comentariu

incearca aici www.accesoriiautotuning.ro......cine stie si alt site sa-mi zica si mie....ca si eu vreau sa-mi schimb grila!

Link către comentariu

Este de ajund sa intri pe google scrii in.pro si ti da o firma din germania care face asa ceva,sau poti intra pe ebay.de scrii passat 3c sau b6 cauti si 100%le gasesti la un moment dat!!!

Link către comentariu

Sal.,

Importatorul IN-PRO in Romania este LOGTUNING.

www.logtuning.ro

O zi buna.

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Am un Passat 2.0TDI 140CP. Pentru am-mi pune pune suspensie sport trebuie schimbata atat amortizoarele cat si arcurile? Mai trebuie schimbat si altceva?

Link către comentariu

mosadi14

Sal.,

Ce suspensiea stock are masina ?

Cea normala sau cea coborata cu 15 mm cum scrie in catalog sau cea reglabila electromagnetic ?

Daca o ai pe cea coborata poti pune doar arcurile -35 mm care de fapt vor mai scadea 20 mm deoarece 15 mm sunt deja coborati din fabrica.

De celelalte nu stiu ce sa zic in legatura cu amortizoarele, pentru ca stiu sigur ca suspensia normala are amortizoare cu tija ceva mai lunga fata de ale -15 mm.

De alelalte electromagnetice cred ca nu poti face aceasta modificare .

Dar trimitele celor de la logtuning un mail (ai site-ul in postul meu de mai sus) care sa cuprinda si o scanare a C. Inm. si spunele ca vrei un set de arcuri sport si vezi ce zic.

Sfatul meu este sa cumperi unele KW sau unele H&R ca sunt un compromis destul de acceptabil pentru drumurile noastre (cel putin alea KW) care vb. din propria experienta .

O seara polacuta.

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

masina mea are suspensia normala, masina este cumparata din germania.

o sa le scriu celor de la logtuning sa vedem ce imi spun.

Link către comentariu

am primit raspuns, se pare ca pot schimba doar arcurile (oricum coborarea si ridicarea se face din arcuri).

Link către comentariu

• 2 weeks later...

De curand am schimbat mansonul de la schimbatorul de viteze cu unul din piele naturala. Nu stiu daca tine neaparat de tuning, pentru ca design-ul este la fel ca originalul, dar nici OEM nu e... asa ca am sa scriu sub acest topic. Mansonul l-am comandat pe forum la colegul Cosmin. E lucrat foarte bine iar materialul este de calitate; cu ocazia aceasta tin sa-i si multumesc. Mai jos sunt pozele cu produsul finit, dupa montare.

Am intampinat ceva dificultati deoarece mansonul de piele este mai gros decat musamaua originala a masinii, deci sistemul de prindere pe nuca schimbatorului nu se potriveste. Am incercat sa "tabacesc" oarecum capetele mansonului pe interior, fie cu smirghel sau periate cu lama cutitului. M-am rezumat la a-l prinde de nuca pe interior cu un colier de plastic zimtat ("soricel").

post-70990-0-99931300-1309613907_thumb.j

post-70990-0-23886500-1309613917_thumb.j

post-70990-0-98268100-1309613925_thumb.j

Link către comentariu

• 1 month later...

nu ar strica niste jante ;)

pentru D@ny :P

Modificat de raulv
Link către comentariu

Salutare impatimiti ai tuningului , am si eu o intrebare , se poate monta blow off valve pe passat B6? Passatul meu este TDI 170 cp

Modificat de viktor25
Link către comentariu

Salutare!

Am un Passat B6 1.9TDI / 105CP si m-ar interesa sa fac un chip-tuning.

Cine a facut aceasta modificare asupra masinii imi poate spune cum se comporta masina dupa ce i s-a facut chip-tuning? Scade durata de viata a motorului?

Multumesc!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Scriu pentru prima oară aici sper să nu fie of topic colegul Adi 36 ai pute să postezi un set de poze mai clare cu DLR-ul?

Poze

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salut,

pentru cei interesati. un kit exterior fata-spate-praguri pentru passat B6 sau 3C. au si pentru alte marci pe site.

Passat 3C, B6 tuning

dati click pe poze pentru a le mari.

o zi buna

Modificat de torr100
Link către comentariu

Salutare!

Am un Passat B6 1.9TDI / 105CP si m-ar interesa sa fac un chip-tuning.

Cine a facut aceasta modificare asupra masinii imi poate spune cum se comporta masina dupa ce i s-a facut chip-tuning? Scade durata de viata a motorului?

Multumesc!

Salut,

daca vrei mai multe informatii pentru cum ti se va schimba masina dupa ce ii vei pune chip iti da exact topicul care trateaza acest argument.Sper ca ti-am fost de folos desi cam in intarziere :))

http://vwforum.ro/index.php?showtopic=4594&hl=impresii

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!