Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

alex_passat

Sal,

Vorbeste cu admin-ul siteu-lui VOINEA de la TCM-TURBO .

Face treaba buna .

Eu sunt multumit .

O seara buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...
Asa cum am promis revin cu cateva poze ale deflectoarelor de vant.

Scuze pentru intarziere.

seko, unde ai pus folia de pe capota si cat te-a costat?

Mi-am comandat si eu deflectoarele de aer si le-am montat. Sunt destul de ok, pacat ca nu au alte culori in ton cu masina. Pe un passat culoare inchisa cum e al colegului alxrro vin foarte bine, insa pe masina mea (albastru deschis) nu au acelasi efect. Oricum, le-am pus mai mult pentru utilitate si mai putin pentru look, sa nu-mi mai ploua in masina cand am geamul crapat si se fumeaza :)

Deflectoarele sunt lucrate destul de bine si se monteaza usor. Nu prea am inteles exact ce e cu clemele alea. Se pun intre marginea deflectorului si marginea exterioara a usii (adica tin presat deflectorul pe cheder), sau au rol de distantiere pentru a nu forta geamul la inchidere?

Ca un mic inconvenient mentionez ca, la rabatare, oglinzile preseaza un pic pe deflector, iar geamul dreapta se inchide putin fortat datorita canalului ingustat. Posibil sa fie nevoie de mici ajustari, o sa incerc sa le mai reglez.

Link către comentariu

ne spuneti si noua unde ati facut comanda de deflectoare si cat v-a costat ? montajul cine vi l-a facut?

Link către comentariu

Deflectoarele le-am comandat de la paravant.ro, linkul se gaseste si in posturile anterioare. Vine prin curier, asa ca mai adaugati 30 ron la pretul de acolo. Le-am montat singur, nu e greu, trebuie doar putina atentie la imbinari.

Am sa incerc sa pun si niste poze cu masina pentru a va face o idee cum vin.

Link către comentariu

Clemele acelea ar trebui sa tina deflectorul presat pe cheder pana se lipeste banda aceea adeziva. Dar eu nu le-am folosit. Daca inchizi geamul dupa ce le montezi oricum or sa stea presate.

Despre oglinzi asa e, dar nu le pliati chiar pana la capat si e in regula.

Despre inchis mai greu geamul nu ar trebui, incearca sa le pozitionezi mai bine. Si, ca o idee pe care o am de la AndyB, incearca sa mai pui inca 2 benzi dublu adezive in afara de cea existenta (care e cam anemica). Mai pune o banda in partea din fata si inca una pe la mijloc. Apoi fixeaza deflectoarele, inchide geamurile si nu le deschide pana a doua zi, ca sa se lipeasca bine.

Link către comentariu

Am sa adaug banda dublu-adeziva si il trag un pic mai sus sa nu mai preseze oglinda pe el. Doar la cel din stanga am problema asta, cel de pe partea soferului sta bine. Oglinzile se rabateaza electric, deci nu am cum sa le ajustez la pliere.

Link către comentariu

multumim pentru poze . astazi imi sosesc si mie deflectoarele

seko spune-mi si mie cum ai reusit sa faci sa se aprinda "ochii de pisica" ? leduri ceva ?

Link către comentariu

seko spune-mi si mie cum ai reusit sa faci sa se aprinda "ochii de pisica" ? leduri ceva ?

Dupa atata timp si atatea pagini in care s-a discutat despre treaba asta...inca mai intrebati cum se aprind ochii de pisica?

Modificat de Seby19
Link către comentariu

Dupa atata timp si atatea pagini in care s-a discutat despre treaba asta...inca mai intrebati cum se aprind ochii de pisica?

nu am intrebarea doar de dragul posturilor. mi se pare doar ca au o lumina alba si ma gandeam ca si-a pus omul banda pe leduri pentru ca asta aveam si eu in cap . care e problema ta ?

Link către comentariu

Pai treaba mea e ca nu cititi inainte de a posta. Nu stiu ce ochi de pisica, care sa aiba lumina alba vezi tu? S-au prezentat si rasprezentat modificarile ce pot fi facute la stopurile de passat...ti le mai spun eu inca o data:

-desfaci stopurile si pui acolo leduri (pt pozitie,semnalizare, ceata etc) apoi le lipesti la loc si le montezi pe masina, tragi fire etc

- cumperi inca un stop de marsarier de la o masina din UK si astfel ai 2 lumini de marsarier, sau iei un stop normal de marsarier, il desfaci, iei partea alba din el(lentila transparenta) si o plantezi in locul celei rosii de la stopul tau de ceata. Lipesti stopul si il plantezi la loc. De aici ai 2 posibilitati. Faci o codare cu vag-com sa ai 2 lumini marsarier sau tragi 2 fire in plus la instalatie.

Lamurit acum?

A doua problema. dintre cei care si-au modificat semnalizarile si au pus drl in ele, a avut cineva probleme cu "militita"? Va intreb pt ca un amic de-al meu din iasi a fost oprit pt ca avea in bara pe un seat leon niste benzi de leduri albe, chioare, care erau si orientate mai mult in jos decat spre fata datorita inclinatiei grilei pe care erau puse. Nu de alta..dar nu as vrea sa ma trezesc fara certificat din cauza asta

Modificat de Seby19
Link către comentariu

iti multumesc pentru detalii

mi-am montat deflectoarele doar pe fata ... pe spate inca nu pentru ca din greseala am bifat acolo in loc de berlina ...break ... am facut o noua comanda pentru cele de la portierele spate ... 30 ron+50 ron curierul . My bad

in fine .... si mie imi face deflectorul din partea dreapta : se agata putin geamul in el cand vreau sa-l inchid. sper ca am remediat problema.

Link către comentariu

seko17

La pretul asta ai facut tot traseul sau doar dupa catalizator ?

Adica toba intermediara + 2 tobe finale + teava inox + tipsuri ?

Link către comentariu

Numai legatura de la toba intermediara + 2 tobe finale + teava inox + tipsuri.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie, dar nu am gasit ce ma intereseaza, si anume:

vreau sa-mi pun un subwoofer pe masina si nu stiu daca se poate lua semnal direct de la unitatea mp3 (RCD 300 cred) fiindca am inteles ca daca se ia semnal de la boxele spate nu se aude bass-ul clar.

Astept niste sfaturi de la cei care si-au montata asa ceva.

Multumesc anticipat si o seara frumoasa va doresc!

Alin.

Link către comentariu

eu am pus pe masina un powerbox original vw, pret de magazin 250 euro dar " imprumutat ". imi da 50% in plus din puterea initiala a masini si se conteaza astfel " scot acea mufa mare careentula cu intra in blocul motor din partea dreapta cum stai cu fata la motor, am cumplat acea mufa la una de la powerbox si cealalta de la powerbox in locul celei originale in blocul motor "

motorul merge foarte relaxat la 3,500, consumul mi-a scazut fata de cel initial si acum, pot atinge la suflet pedala, fara vreun stress.

un astfel de powerbox, am vazut mai de mult tot pe aici pe vwforum.

ce vreau acum este sa schimb grila fata " complet cu emblema " cu una complet neagra simpla sau combinatie intre plasa si grila "; de altfel, in max. 1 luna, o sa-i pun niste jante complet negre si o sa-i pun folii omolgate fata-spate 35% vizibilitate.

de altfel, as dori sa vad, cum pot face rost de niste triple putin " fumurii " sau eventual cu putin interes din partea mea si rabdare, sa le fac eu insumi cu un spray cu vopsea negru mat, inclusiv la semnalizari.

idei multe, practica mai putina :Driver:

Link către comentariu

Cu orice powebox , chiptuning vrei tu nu o sa ai 50% in plus fata de puterea initiala a masinii.Cat despre powerbox original VW nici nu se pune problema, nu exista asa ceva.De curiozitate ai pus masina pe dino sa vezi cati cai are ?

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

in valcea nu exista dino si crede-ma, ca nu vorbesc doar de dragul de a ma alfa in treaba. fiecare e liber sa creada ceea ce doreste.

Link către comentariu

Ne putem contrazice cat vrei dar nu exista powerbox OEM VW si mai mult de 25-30% din puterea initiala nu iti mareste.Poate cu un chiptuning race sa depasesti 30%.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

un plus de 50% din powerbox pe care l-ai masurat cu ce? De fapt am vazut ca ai scris ca era cu 50% mai mult decat puterea initiala a motorului, care nu ne-ai spus cat e. Daca era 80-90 de cai, atunci da, e perfect posibil. Altfel, e la fel de aberant ca si foliile omologate fata-spate cu 35% vizibilitate care nu exista. Eventual 73% transparenta pe fata, aia e legal in momentul de fata, ca sa nu mai spunem ca din fabrica geamurile au transparenta cam 75%. Te-ai gandit la asta sau nu prea conteaza pentru tine? Ce sens mai are sa pui folii omologate daca oricum nu esti in legalitate?

Modificat de clau_75
Link către comentariu

• 1 month later...

ciao

Am gasit o solutie interesanta pentru montarea "luminilor de zi" pe motor-talk: inele smd in proiectoare. Nu stiu cat or fii de eficiente..

post-5336-0-09043700-1289854347_thumb.jp

Link către comentariu

O solutie perfecta (pentru cei fara xenon OEM) ar fi punerea de DRL gen Audi S6 in locul semnalizarilor si mutarea acestora in locul pozitiilor. Asta intentionez eu sa fac intr-un viitor :)

Link către comentariu

salutare, am si eu o intrebare, vreau sa schimb becurile de pe oglinzi (cele care lumineaza in jos dupa deschiderea usilor) cu unele pe led, intrebarea mea este, dau eroare in bord sau nu este nici o problema ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!