Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Nu e schimbare prea mare. Pragurile...nu stiu daca merita, eleronul e dragut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ce au la reprezentatna ?!... gata mi-am pus spoilerul pe fatza :vaidecapulmeu: e impresionat ce frumos da

Link către comentariu

Tobele nu au legatura cu reprezentanta...

Pune si tu poze sa vedem.

Link către comentariu

Tobele nu au legatura cu reprezentanta...

teoretic da, dar au catalog de pe care poti comanda piese de tuning, intre care si sistemul de tobe. :)

Link către comentariu

Se poate, dar ce include acel sistem. Sunt convins ca-l faci la noi cu mult mai putin si ai si garantie la piese, montaj etc. Asa daca se intampla ceva la sistemul de la ei, iti pot pune in carca montajul, ca nu a fost facut corespunzator.

Eu pana acum nu am auzit de probleme la cei ce pun la noi, am scris mai sus firma, si cred ca e cea mai buna solutie pt cine vrea. Nu cred insa ca merita pus pe diesel. Nu se va auzi cu nimic mai special.

Link către comentariu

Uite ca am luat si eu masina cu noul spoiler de la ABT montat... am facut niste poze da nu se vad ele prea bine...asptept pareri... :P

deja am manerele cromate pt el da nu le pun pana nu imi ajung si oglinzile... urmeaza sa pun si eleronul... si dupaia o sa urmeze bara de r36 cu evacuare milktec :P sa urle bine.

post-2516-1168893021_thumb.jpg post-2516-1168893170_thumb.jpg post-2516-1168893192_thumb.jpg

Modificat de TIR
Link către comentariu

Felicitari. Nu sunt convins ca pe diesel o sa urle bine...Mai intreaba daca merita.

Link către comentariu

Aia da ai dreptate... da oricat sa urle un pic acolo :) Ce zici de spoiler... ?!

Link către comentariu

Este dragut, dar nu mi se pare o schimbare atat de mare, cel putin nu din poze. Oricu, important e sa-ti placa tie si ai de ce sa-ti placa.

Bafta pe mai departe.

Link către comentariu

Aia da ai dreptate... da oricat sa urle un pic acolo :) Ce zici de spoiler... ?!

superb superb!

cat a costat ?

Link către comentariu

1700 RON cam asa ceva a costat... pai da asa e si al meu jante imi mai trebuie :)) nu sunt multe produse ca tuning pt passat nou de la abt doar soiler si eleron

Link către comentariu

asa e numai ca pe negru nu se vedea asa de bine :))

imi place si cromul de langa semnalizatoare

oare badge-ul acela cu ABT de pe grila se poate comanda ?

Modificat de raduking
Link către comentariu

da asa e nu se obs asa bine... apropo masina mea e maro :))

Si eu vreau cromul ala de la semnalizri ca e belea :D cum facem rost de el oare:)) ma interesez eu

Link către comentariu

Cel mai tare e ca la roti am impresia ca are distantiere. Alea iti dau senzatia asta super.

Link către comentariu

1700 RON cam asa ceva a costat... pai da asa e si al meu jante imi mai trebuie :) nu sunt multe produse ca tuning pt passat nou de la abt doar soiler si eleron

mergi la dealer si cere oglinzi cromate (nu doar carcasele ca nu merita - e diferenta mica de pret).

daca se uita la tine ca broasca la bordura, zii ca o sa mergi la constanta la un dealer serios sa faci comanda. :)

si daca tot e maro, ma gandesc ca s-ar preta si altceva la tine: exista niste "aripioare" cromate pentru masca fata, dar de 2-3 ori mai groase. cred ca masina o sa aiba alta imagine, ce zici?

Link către comentariu

eu ma refeream la cromul ala de la semnalizari... ala de unde il fac rost :) chiar nu am vazut pana acuma nicaieri...

Link către comentariu

Justi, ai ceva imagini cu "aripioarele" alea? Suna interesant!

Link către comentariu

Justi, ai ceva imagini cu "aripioarele" alea? Suna interesant!

din pacate nu, dar le-am vazut in catalog.

daca as avea masina inchisa la culoare, ar fi primul lucru pentru care as opta.

Link către comentariu

pai in ce catalog ? pls zimi si mie vreu sa le iau neaparat :lol: e la piese originale ? ma refer la alea de la semnalizari

Link către comentariu

tir, ai dat 1700 ron pe spoilerul din fatza , doar pt prelungirile alea de jos? sau am citit eu gresit :D

Link către comentariu

tir, ai dat 1700 ron pe spoilerul din fatza , doar pt prelungirile alea de jos? sau am citit eu gresit :D

Da atata a facut... spoilerul... scuza-ma ce prelungiri ?:D ca nu imi dau seama de ce vb... A da mi-am luat si carcasele la oglinzi cromate si manerele tot cromate o sa le pun maine daca e soare :D si pun dupaia poze ceva :D

Link către comentariu

Esti convins ca se potrivesc oglinzile si manerele cromate? E totusi o masina serioasa, mai ales culoarea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!