Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Sal,

Astia nu cumva umbla cu lucruri CONTRAFACUTE ?

Ca eu am gasit aici cu 23 Euro :

http://www.ahw-shop.de/shop/products/origi...einfassung.html

Cum naiba in Germania e cat e si in Romania este aproape MOKA .

Nu ma mira ca tu ai indoieli cu potrivirea .

O seara buna .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

['@DRI@N' ]

clamele acelea de prindere sunt facute doar sa fie provizorii? daca le lasi la locul lor nu strica muchia geamului sau chederul la contact direct?

ma tenteaza sa cumpar daca sunt calitate buna si pretul este ala rezonabil ce l-am vazut pe site mai sus, dar vreau sa ma conving ca pe langa faptul ca ajuta, nu dauneaza partilor de contact cu geamul, chederul sau rama.

mersi de raspunsuri...

Modificat de tudormara
Link către comentariu

tudormara

Eu am montata paravanturile din toamna trecuta si am lasat clemele acolo .

Nu cred ca se tin provizoriu deoarece au un fel de opritor ca sa nu cada sau sa fie scoase .

Dar nu stiu ce sa-ti zic mai mult .

O seara buna .

Link către comentariu

Adrian este vorba ca este dublu ca si lungime fata de cel original si sigur nu este contrafacut.A venit in cutie dupa codul original , made in Austria daca nu ma insel.Si tipul de la Midocar s-a mirat pentru ca il gasise in Usa la 50 de dolari.Toti de pe forum care si-au luat au dat cam 28-30 de ron.

Si in poza de pe acel site se vede ca iese mult in afara fata de cel original.

Modificat de TheOne06
Link către comentariu

Am cumparat eu paravanturi de unde m-a sfatuit colegul @dri@n.

Arata foarte bine si sunt de calitate.

De montat se baga pur si simplu sub cheder. Au o mica banda adeziva, dar ca sa fiu sigur ca tine (si in urma sfatului colegului AndyB.) am mai pus eu cate doua benzi dublu adezive, una in partea din fata si una pe la mijloc.

Acele cleme nu le-am mai pus, pentru ca dupa ce am pus paravanturile am inchis geamul si acesta le preseaza oricum inspre cheder, plus ca masina a stat nemiscata in soare cateva zile, deci a facut priza destul de bine banda respectiva.

De mers cu geamul deschis, am mers si la 160 de ora si nici nu au miscat, deci indraznesc sa cred ca sunt prinse destul de bine.

Nu cred ca au nici o treaba cu geamul, in sensul ca eu am geamuri electrice cu actionare pe impuls. Daca simt o impotrivire cat de mica se opresc si se retrag un pic. Dar nu au facut asta niciodata, deci geamurile nu sunt afectate as zice eu. In plus la fosta Skoda am avut paravanturi vreme de 2 ani de zile (de fapt le are si acum la 4 ani de cand am vandut-o, deci 6 in total) si nu a fost nici o problema. Si acolo aveam geamuri electrice.

Maine o sa revin si cu niste poze, ca acu' mi-e lene sa mai ies :cool:

Link către comentariu

chiar ar fi bine-venite niste poze... fa te rog si la sistemul acela de prindere sub cheder!

un weekend frumos!

Link către comentariu

fa te rog si la sistemul acela de prindere sub cheder!

Nu e nici un sistem special. Pur si simplu paravanturile se mufeaza, sa zic asa, direct sub cheder. O sa incerc niste poze, totusi.

Daca cineva isi cumpara si are dubii despre montare sa imi dea un mesaj si ne intalnim si il ajut.

Link către comentariu

@TheOne06@ busonul se potriveste la fix? sau e ceva diferenta intre el si cel care il aveai?

Link către comentariu

Cat au costat paravanturile,le-ai luat cumva de pe okazii.ro?

Link către comentariu

este un link catre un magazin mai sus. par de calitate. de aceea sunt si eu interesat si as vrea niste poze "reale" de la colegii care si-au pus exact acele produse. :ceuameni:

Link către comentariu

Cat au costat paravanturile,le-ai luat cumva de pe okazii.ro?

Nu le-am luat de pe okazii, cum spunea si colegul, vezi mai sus ca este indicat un site de catre @dri@n.

O sa pun si poze, dar sunt rupt, tocmai am ajuns acasa, am fost plecat prin tara.

Link către comentariu

Am postat cateva poze cu masina mea care a suferit modificari la evacuare - evacuare dubla realizata la PILOT la Pitesti, stopuri, semnalizare in oglinda si in bara modificate de colegul iuly, vopsitorie negru mat.

post-62245-1279450947_thumb.jpg

post-62245-1279450993_thumb.jpg

post-62245-1279451025_thumb.jpg

Link către comentariu

seko17

Daca poti punele si tu in format mai mare ?

Link către comentariu

Am incercat sa le fac mai mari

Pe capota si oglinzi i-am aplicat folie carbon 3M. Si pe elementele din aluminiu de pe bord si consola am aplicat aceeasi foilie. E rezistenta.

Cred ca aceasta foto e mai concludenta

post-62245-1279453387_thumb.jpg

post-62245-1279453562_thumb.jpg

post-62245-1279453688_thumb.jpg

post-62245-1279454437_thumb.jpg

Link către comentariu

foarte frumos, felicitari, reusita modificare :lol: sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

da-mi si mie te rog un PM cu evacuarea unde ai facuto, la ce firma si cat te-a costat, sau un nr. de telefon. ms :)

Link către comentariu

parca negrul mat de pe capota nu se prea pupa cu masinile negre lucioase. La alte culori parca face o diferenta in bine dar pe negru parca nu merge. Celelalte modificari sunt de efect.

Link către comentariu

Nu stiu unde vezi tu negru lucios...ca masina eu o vad mata.... iar capota e carbon look

Link către comentariu

Asa cum am promis revin cu cateva poze ale deflectoarelor de vant.

Scuze pentru intarziere.

seko, unde ai pus folia de pe capota si cat te-a costat?

post-6389-1279484528_thumb.jpg

post-6389-1279484536_thumb.jpg

post-6389-1279484542_thumb.jpg

post-6389-1279484548_thumb.jpg

Link către comentariu

Nu stiu unde vezi tu negru lucios...ca masina eu o vad mata.... iar capota e carbon look

Io vad negru lucios acolo unde-i masina lacuita. Si capota carbon-look pe o masina neagra arata ca o fatza nebarbierita, ca sa ma exprim mai plastic. E o parere, e personala si nu doresc sa intram in polemici. Am si eu masina neagra, m-am gandit si eu la variante si asta cu capota foliata am taiat-o din agenda.

Link către comentariu

Folia am pus-o eu si m-a costat 150 lei/mp. A intrat cam 3 mp pe capota, oglinzi, bord si grila.

Link către comentariu

alxrro, f faine, de ce nu ai pus si la usile din spate?

Link către comentariu

Asa cum am promis revin cu cateva poze ale deflectoarelor de vant.

Scuze pentru intarziere.

seko, unde ai pus folia de pe capota si cat te-a costat?

Deflectoarele au o singura culoare sau au mai multe modele?

Foarte fain vin pe masina, sa le stapanesti sanatos :rolleyes:

Modificat de razvanik
Link către comentariu

Din cate imi amintesc deflectoarele au doar acea culoare fumurie cum apar in poze.

Pe spate nu am pus ca nu imi placeau cum arata (pana la urma nu poti sa te ... in gusturile omului :) )

Link către comentariu

multumim de poze! arata foarte bine.. zici ca asa e venita masina din fabrica! ma manaca palma sa cumpar si eu pe caldurile astea ca ajuta sa se mai racoreasca.

Link către comentariu

Salut la toata lumea,

Va rog sa-mi recomandati o firma de chip tuning. Am dat vreo 2 search-uri in forum si n-am gasit ... parca nu m-as duce cu Google.

Am B6 din 2006 cu 2.0 TDI, 4M cu 140 CP si as vrea 170 CP.

Are cineva experienta similara?

Se simte diferenta?

Zi buna la toti,

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!