Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Sal,

Hai sa-ti vand un pont .

Decat sa iei o grila de Highline care la mana a doua nu cred ca o vei gasi sub 300 de Ron sau ornamentele alea Cromate de la IN-PRO care costa tot cam in jurul a 300 Ron daca nu si mai mult mai bine iei o grila Bageless de la FK cum este asta de pe masina mea .

Ai o poza atasata .

prelungirea spoilerului fata de unde ai lut-o?? un site sau de as putea lua si eu??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

ertypolys

Sal,

Am luat-o cu ajutorul colegului

volksman
.

Codul ei este :

3C0 805 903B GRU

Link către comentariu

Am nevoie si eu de ajutor, vreau sa imi montez un amplificator si nu stiu pe unde sa trag firul la baterie si a montat cineva sa mi spuna si mie cum a facut .Multumesc anticipat !

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Ma poate ajuta si pe cineva sa-mi spuna cat de complicat este sa schimb semnalizarile din fata? Eu le am acum pe cele portocalii si curand imi vor veni unele negre si as vrea sa fac eu operatiunea. Stie cineva ce si cum?

Link către comentariu

Ma poate ajuta si pe cineva sa-mi spuna cat de complicat este sa schimb semnalizarile din fata? Eu le am acum pe cele portocalii si curand imi vor veni unele negre si as vrea sa fac eu operatiunea. Stie cineva ce si cum?

au un singur surup sub masca de protectie care le tine.. fix pe mijloc :icon_thumright:

Link către comentariu

Multumesc pentru raspunsuri. Am gasit aici. Postez linkul in cazul in care mai doreste cineva sa stie cum se face.

Modificat de rifflections
Link către comentariu

ce parere aveti ? va place cum a iesit ? chiar daca am imbinat doua kituri ( caractere si v-line ) desi multi au zis sa nu fac asta eu sunt detul de multumit de cum a iesit , mai am decat de montat evacuare si pe dreapta si grila fara semn ! de farurile cu dayligth gen audi a4 ce parere aveti ?

post-50106-1267369904_thumb.jpg

post-50106-1267369909_thumb.jpg

post-50106-1267369913_thumb.jpg

post-50106-1267369916_thumb.jpg

post-50106-1267369920_thumb.jpg

Modificat de razvanb
Link către comentariu

Chiar da bine kit-ul (kit-urile) cu jantele astea. Arata bine de tot.

O singura remarca am de facut. Vopseste pragurile in culoarea masinii.

In rest, arata excelent!

Link către comentariu

As dori si eu sa mi schimb toba finala de la un passat b6 105 cai 1.9 cu una de passat b6 2.0 140 de cai si as vrea sa stiu daca se potrivesc de la o masina la alta daca stie cineva .

Link către comentariu

As dori si eu sa mi schimb toba finala de la un passat b6 105 cai 1.9 cu una de passat b6 2.0 140 de cai si as vrea sa stiu daca se potrivesc de la o masina la alta daca stie cineva .

salut as vrea sa intreb care e motivul pt care ai vrea sa schimbi o toba cu alta , ajuta la ceva ? ms

Link către comentariu

Cum zice si colegul mai sus, la ce te ajuta?! :Driver:

Eventual, daca vrei sa realizezi intr-adevar ceva, poti sa schimbi toba finala (cel putin) cu una aftermarket de calitate (gen Sebring, de exemplu).

Parerea mea!

Link către comentariu

Din cate stiu eu, schimbarea tobei la TDI nu te ajuta la nimic....nici macar la sunet daca asta te intereseaza...

Link către comentariu

Imi place mie mult cum arata fata de a mea de la 1.9 parca sunt tevi de logan acolo poate e un fix de al meu totusi nu mi a rasp nimeni concret !

Link către comentariu

pe un passat highline fara faruri adaptive si xenon se potate monta aftermarket bixenon adaptiv si la cat ajunge " o pereche de 4 ochi " ?

Link către comentariu

Trebuie sa fii atent cu ce tip de toba iti pui deoarece am auzit de cazuri care aveau evacuarea intr-o parte, dar si-au modificat si si-au pus evacuare dubla cu tevi pe ambele parti si pe stanga si pe dreapta. Si din cauza ca teava care era in plus (care nu era inainte pe partea respectiva) trecea printr-o anumita zona si deoarece teava se incalzea destul de mult a dus la uscarea unor rulmenti de la roata, cu efecte negative.

Link către comentariu

pe un passat highline fara faruri adaptive si xenon se potate monta aftermarket bixenon adaptiv si la cat ajunge " o pereche de 4 ochi " ?

Vezi aici un tutorial.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2981611

Mie mi se pare destul de complicat, m-am interesat si eu.

Link către comentariu

de acord cu tine, ma rezum doar la xenon....

10x!!!

Link către comentariu

salut , am nevoie de ajutor , mi-am cumparat o grila fara semn pt passatul meu b6 si nu pot o pot demonta pe cea veche din cauza ca intre timp am montat prelungirea aia de bara de la caractere si nu mai am acces la cele doua suruburi din partea inferioara a grilei , daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sau un tutorial dupa vwvortex daca stie cine ! mersi

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Eu am varianta Confortline.La mine grila superioara este din plastic,neagra.Doresc ori s-o schimb cu una originala Highline ori s-o acopar cu cele cromate cu fixare autoadeziva.

tocmai am facut eu schimbul: Cea originala Highline la PBN costa 800 Ron + stema VW 150 ron :) Eu am schimbat-o pe casco cu baiatul de acolo.

Link către comentariu

Eu am scapat si usor si ieftin undeva la 280 ron.Sunt din inox 100% de foarte buna calitate si arata mai bine decat cea de la reprezentanta.Sunt 8 bucati si au banda dublu adeziva!

image030ou.jpg

URL=http://img232.imageshack.us/i/image031cj.jpg/]image031cj.jpg

Link către comentariu

In seara asta am terminat si eu de modificat(din nou) semnalizarile de la masinuta mea... deocamdata nu am reusit sa le inchid definitiv, ca nu stiu sigur ce rezistenta trebuie sa pun ca sa nu imi dea eroare de bec ars...le-am facut o proba scurta..mie imi place cum au iesit..sper sa va placa si voua

http://www.youtube.com/watch?v=NPiTR2-JsVQ

http://img413.imageshack.us/g/dsc05499e.jpg/

Link către comentariu

Eu am scapat si usor si ieftin undeva la 280 ron.Sunt din inox 100%

Ne poti spune si noua de unde le-ai luat?

:cool:

Link către comentariu

@Seby19: 2 intrebari legat de modificarea care ai facuto tu:

1. Noaptea raman aprinse si ledurile care le-ai setat pt DRL ?!

2. Cat te-a costat afacerea si daca esti dispus si pt alti colegi (pe mine m-ar interesa) sa faci o astfel de modificare ?!

Mie imi place cum arata, dar daca ai putea sa faci o poza si pe lumina ar fi si mia ok :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!