Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Eu am varianta Confortline.La mine grila superioara este din plastic,neagra.Doresc ori s-o schimb cu una originala Highline ori s-o acopar cu cele cromate cu fixare autoadeziva.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai curand ai schimba-o cu una de Highline. E din fabrica si arata mai bine. Iar lipiturile, eventual, doar pentru grila cea mica de sub numar. Parerea mea.

Link către comentariu

salut intentionez sa imi pun jante pe 19 225/35/19 numai ca am suspensie normala, momentan am pe 18 cu 225/40/18.. si masina se comporta foarte bine.. ce parere aveti ??

salut referitor la jantele pe 19 cred ca o sa arate super eu am pe 18 si arata f bine , dar totusi am o nemultumire ..ca nu avem drumuri pt ele ...daca iti pui asteptam poze ! in principiu eu cred ca daca iti momntezi 19 si ai grija de ele si de masina e totul ok

Link către comentariu

salut referitor la jantele pe 19 cred ca o sa arate super eu am pe 18 si arata f bine , dar totusi am o nemultumire ..ca nu avem drumuri pt ele ...daca iti pui asteptam poze ! in principiu eu cred ca daca iti momntezi 19 si ai grija de ele si de masina e totul ok

eu ma gandesc sa nu cumva sa fie vreo problema k am suspensia normala... ori sa fie prea cocotata masina.. ori sa imi atinga sau ceva.. ..

Link către comentariu

O intrebare pt posesorii de jante pe 18", chiar va descurcati ok cu ele? poate mergeti doar pe autostrada sau nu sunteti din Buc? Eu vreu sa trec doar la 17" si am ceva temeri. Nu stiu cum o fie cu 19" dar parca e cam aiurea ca la fiecare groapa, sant, in asfalt sa trebuiasca sa treci cu vit. 1 peste ele (cum fac adesea poseseorii de Jeep-uri nici macar SUV-uri :lol: JENANT pt ei). Daca mergeti prin zona de nord e greu si cu 16"... ce sa mai zic de 19" !

Modificat de catanexus
Link către comentariu

daniel_steaua

Sal,

Hai sa-ti vand un pont .

Decat sa iei o grila de Highline care la mana a doua nu cred ca o vei gasi sub 300 de Ron sau ornamentele alea Cromate de la IN-PRO care costa tot cam in jurul a 300 Ron daca nu si mai mult mai bine iei o grila Bageless de la FK cum este asta de pe masina mea .

Ai o poza atasata .

post-20331-1264767405_thumb.jpg

Link către comentariu

O intrebare pt posesorii de jante pe 18", chiar va descurcati ok cu ele? poate mergeti doar pe autostrada sau nu sunteti din Buc? Eu vreu sa trec doar la 17" si am ceva temeri. Nu stiu cum o fie cu 19" dar parca e cam aiurea ca la fiecare groapa, sant, in asfalt sa trebuiasca sa treci cu vit. 1 peste ele (cum fac adesea poseseorii de Jeep-uri nici macar SUV-uri :) JENANT pt ei). Daca mergeti prin zona de nord e greu si cu 16"... ce sa mai zic de 19" !

pot sa zic k vreo 6 7 luni cat le-am tinut pe masina pana a dat iarna.. nu am avut probleme.. nu sunt strambe deloc. merg destul de atent intradevar sunt jante originale, iar cele de 19 nici nu ma gandesc sa fie replici :(

Link către comentariu

Iti multumesc ptr sfat.Pe masina ta arata super!Pe masina mea nu stiu cum o sa arate tinand cont ca nu am asa multe elemente de tuning si nici nu intentionez sa pun.Caut in continuare o grila de pe Highline second dar nu gasesc.

Link către comentariu

Interesanta grila,de unde ai luat-o si cam cat face?

Link către comentariu

klaus_cluj

Sal,

Am luat-o acum un an si am dat 500 ron .

Acum cred ca gasesti cam cu 400 - 450 ron .

Asta depinde si de unde o iei .

Eu am luat-o direct de la importator-ul FK in Romania .

Link către comentariu

Eu am luat-o direct de la importator-ul FK in Romania .

Si care ar fi acela, o adresa, un tel, web ... ceva, se poate?

Multumesc!

Link către comentariu

Am uitat sa specific ca am si senzori de parcare asa ca aceea grila de care am eu nevoie trebuie sa contina si doua gaurele pentru senzori.

Link către comentariu

alxrro

Eu am luat-o de aici :

www.fk-tuning.ro

Daca or mai fi si alti importatori, asta e .

Link către comentariu

e la 100 euro(+TVA,presupun),din plastic ABS negru;inseamna ca , cromarea/nichelarea ai facut-o tu?

Link către comentariu

klaus_cluj

Nu am facut nici un fel de cromare .

Am luat-o gata cromata .

Aia la 100 Eur estea cea neagra cele cromate sunt putin mai scumpe 120 - 130 Euro parca .

Link către comentariu

Stie cineva de unde pot cumpara acea banda cromata dintre geamul fata si geamul spate?

nedenumit.jpg

Link către comentariu

In poza pusa de tine, este un Passat B5.5

Ma indoiesc ca au facut pt Passat B6 astfel de "benzi" :banghead:

Link către comentariu

Exista sigur pt. ca am vrut sa imi cumpar si eu(de pe ebay.com sau motors) dar majoritatea nu trimit in Romania.Uite aici

Link către comentariu

Am vazut acum ceva timp la un coleg de pe forum si era B6

Link către comentariu

nu cumva e un autocolant? sigur e crom?

Link către comentariu

salut , am vazut si eu aceste ornamente cromate pe un b6 dar sincer sa fiu mie nu imi place deloc cu arata ..dar daca u vrei asta e... dar de vanzare nu am vazut pe nicaieri asa ceva ...drept e ca nici nu m-am uitat foarte atent !

Link către comentariu

Atunci o sa astept si eu sa vad unul pe viu sa nu fac o investitie proasta!

Link către comentariu

Sincer si mie imi par a fi putin kitchoase... Mai bine bagi banii in altceva(chiar daca nu sunt nu stiu cat de scumpe).

Link către comentariu

nici mie nu imi plac acele benzi cromate, parca ar fi ca la "romii" aceia care umbla cu masini de anglia ;)

Link către comentariu

imi trebuie si mie ornamentul nichelat care vine peste grila centrala din bara aia cu semnul de la vw , imi trb decat ornamentul ca al meu e spart iar momentan nu am bani sa imi cumpar una fara semn (care are inclus si grila fara semn si ornamentul care vine peste ea)

are cineva asa ceva pe acasa ...ma refer la cei care si-au pus grila fara semn ..

app ..mi-a sosit prelungirea pt bara fata de la caractere..in maxim o sapt (mai astept putin sa treaca zapada asta) o montez si revin cu poze ...acum sa vedem daca se potriveste fata cu spatele ca spatele e versiune vline si fata caractere ...

Modificat de razvanb
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!