Jump to content

Tuning Passat B6

DANNY VW
 Share

Postare recomandată

Am vazut si eu ca e recomandat sa schimbi atat arcurile cat si amortizoarele pentru o configuratie sport. Din acest motiv eram curios daca la suspensia sport de la vw difera doar arcurile sau si amortizoarele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• @DRI@N

106

• TIR

73

• GRooVe

72

• Riddler

70

Top Posters In This Topic

Posted Images

Intrebare pentru cei ce si-au pus filtru sport K&N.

Este vreo diferenta sesizabila de putere? Prin acest filtru trece mai mult praf? Afeceaza cumva functionarea motorului?

Link către comentariu

dark_master

Poti sa-ti montezi arcuri sport pe amortizoarele originale ale masinii fara probleme dar doar cu o conditie :

Arcurile sa fie facute in acest scop sa functioneze atat cu amortizor stock cat si cu amortizor sport .

Eu am K&W pe masina si in 20000 km nu am absolut nici un fel de problema.

Cu amortizor stoc vei avea o suspensie semisport iar cu cele sport (recomand amortizoare doar cu ulei si nu cele gaz ulei sau doar gaz) vei avea o suspensie sport .

Nu recomand acele amortizoare din paranteza de mai sus deoarece am avut o asemenea suspensie pe un MK4 si nu ma tinut mai mult de 3 luni amortizoarele (deh romanica noastra plina de gropi).

mosadi14

Sal,

Eu mi-am pus filtru de aer sport de la K&N .

In prima faza am pus model-ul conic cel facut pecial pentru 2.0 tdi 140 - 170 cp dar a trebuit sa renunt la el deoarece dadea eroare debitmetrul de aer .

Astept sa gasesc pe cineva care sa-mi faca o tubulatura pentru el si-l montez inapoi ca fara ea este debitmetru prea aproape de filtru si de aia facea figuri .

Acum am filtru de aer tot de la K&N dar este model-ul panel (sau pe romaneste se pune in carcasa in locul celui original).

De diferenta nu pot sa zic decat ca masina urca mai repede in ture, si demareaza ceva mai repede decat cu cel stoc .

Praf nu pot sa zic ca intra deoarece in primul an de folosire cand l-am demontat arata aproape ca si nou (doar l-am aspirat) .

Acum daca faci km foarte multi intr-un an de zile (ajungi la 2-3 schimburi de ulei) este indicat ca filtrul sa fie curatat la fiecare schimbare a uleuilui chiar daca pe el spune sa fie curatat la 30000 de mile .

La praful din tarisoara noastra nu recomand folosirea fara curatare a acestor filtre mai mult de 15000 km .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Inteleg ca aceste filtre se curata, nu se schimba? Si cum se curata?

Link către comentariu

Se curata cu un kit de curatare care este produs de fiecare producator de filtre in parte .

Kitul contine o solutie de curatat si un ulei special cu care se unge bumbacul din compozitia filtrului .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

salut , as vrea sa va cer o parere : pe spate am bara versiunea r gt cu cate doua tipsuri pe fiecare parte , iar pt fata mi-am comandat bara completa caractere design exact cu arata in prima pagina din acest link . inca nu a sosit si sunt sceptic la cat de mult pot potivi aceste doua elemente din pachete diferite . oare va arata rau ? astept parerile voastre ,mentionez ca am jante pe 18 late care au schimbat imaginea masinii foarte mult !

Modificat de razvanb
Link către comentariu

arata ff rau :icon_thumright: sigur... sunt alte linii de nu au legatura una cu alta.

Link către comentariu

problema e ca nu gasesc nicaieri o bara de fata verisunea rgt ..am gasit decat la magnatuning ..dar e din fibra de sticla , mi-e cam frica sa imi pun una din fibra de sticla ..ce pot sa fac in situatia asta? stii cineva un site de unde as putea sa coman bara rgt de fata ..ca cei de la reprezentante au spus ca trb sa cumpar tot pachetul rgt care e vreo 7000 ron ! daca as gasii pana marti pot anula comanda apoi nu se mai poate , asa ca daca puteti sa ma ajutati , va rog ! mersi

Modificat de razvanb
Link către comentariu

@razvanb: poti pune o poza cu bara ta spate ?! :)

Subscriu la cele zise de colegul TIR... nu`i bine sa amesteci kit-urile de tuning intre ele, ca o sa iasa o mare "varza" :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

imi pare rau dar nu stiu cum sa pun poze pe forum ,am incercat si imi spun ca sunt prea mari adica depasesc capacitatea limita admisa de forum ! daca scieti pe google la imagini passat 3c r gt va apar mai multe poze si cu bara fata si spate ! totusi ma poate ajuta cineva sa imi spuna o adresa de unde sa cumpar o bara de fata versiunea r gt

Link către comentariu

Ce ai tu pe masina nu cred ca are legatura cu R-GT ci mai degraba cu pachetul V-line pentru Passat.Uite doua poze : prima este spatele V-line iar a 2 de la R-GT.

post-5720-1264359537_thumb.jpg

post-5720-1264359553_thumb.jpg

Link către comentariu

stie cineva unde gasesc si eu butoane pentru consola de langa schimbator, ca acela de ESP? unde sunt spatiile acelea de se pot monta si alte butoane, gen autoholder, parktronic, etc?

as vrea sa inlocuiesc un spatiu din acela cu un buton la care sa cuplez senzori de parcare pentru fata

multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Link către comentariu

Exista 2 variante:

1. Ori le cauti pe ebay (Exemplu -> [url="http://cgi.ebay.de/VW-Passat-3C-B6-CC-Schalter-Taster-Autohold-Anfahrhilfe_W0QQitemZ180458874371QQcmdZViewItemQQptZAutoteile_Zubeh

Link către comentariu

Doresc sa achizitionez acest produs http://shop.altuning.ro/index.php?s=10&amp...52&p_id=974. As vrea sa-mi spuna cineva daca stie de calitatea acestui produs,de durata de viata tinand cont ca se fixseaza cu autoadeziv si exista posibilitatea dezlipirii?

Link către comentariu

ms riddler, cred ca o sa comand de la reprezentanta :icon_thumright:

Link către comentariu

daniel_steaua

Daniel poti lua ornamentele acelea de la IN-PRO fara griji

Eu am montate pe grila de sub nr. si de 2 ani de cand le am nu am avut nici un fel de problema cu ele .

Link către comentariu

Se potrivesc bine pe canturile grilelor vechi sau imbraca total fiecare grila in parte?Poti sa-mi spui cum se monteaza?

Modificat de daniel_steaua
Link către comentariu

salut , vreau sa va spun ca mai nou mi-am pus un sistem de navigatie din acela replica care se potriveste la fis , unitatea e absolut noua dar vreau sa va spun ca in 24 de ore m-am saturat de ea , sincer sa va spun consider ca nu merita deloc,dvd il folosesti odata si apoi gata ,navigatia e oarecum ok desi nu prea am dc sa o folosesc ca nu am drumuri lungi,tv nu merge decat in orasele mari si mai costa si o gramada de bani ... etc ! aviz celor care au de gand sa isi cumpere asa ceva

Link către comentariu

daniel_steaua

Alea de sub numar se potrivesc 100 % .

Nu ai luft-uri sau locuri unde sa se vada partea neagra a grilei pe care se lipesc .

De montat este foarte simplu cred ca in 10 min nu ai ce face .

Ai la ele o solutie de degresare cu care stergi suprafata inainte de lipire dupa care le lipesti .

Ai grija lasa solutia sa se evapore inainte de a le lipi .

Sfatul meu ori cauti un loc cald (garaj sau o hala) in care sa faci operatia ori o lasi mai in colo cand se incalzeste cat de cat afara .

Link către comentariu

aveti grija daca va puneti dvd in masina la condus pt ca eu am scapat ca prin urechile acului de a lovii masina din cauza ca ma uitam la dvd ...asa ca vreau sa imi iau inapoi un mp3 original si sa imi mai recuperez din banii investiti si sincer sa fiu sa o dau pt ca nu ma pot obijnui cu ea...acum sa vedem daca gasesc pe cineva care sa imi dea un mp3 orig si sa ne intelegem...

Modificat de razvanb
Link către comentariu

salut intentionez sa imi pun jante pe 19 225/35/19 numai ca am suspensie normala, momentan am pe 18 cu 225/40/18.. si masina se comporta foarte bine.. ce parere aveti ??

post-12391-1264681877_thumb.jpg

post-12391-1264681909_thumb.jpg

Link către comentariu

Doresc sa achizitionez acest produs http://shop.altuning.ro/index.php?s=10&amp...52&p_id=974. As vrea sa-mi spuna cineva daca stie de calitatea acestui produs,de durata de viata tinand cont ca se fixseaza cu autoadeziv si exista posibilitatea dezlipirii?

Stiu eu grila originala de b6 dar e cu locas pentru senzori!!!

Modificat de Veron
Link către comentariu

razvanb

Sal,

Am eu un RCD 500 cu MP3 si magazie de 6 cd-uri in el .

Daca il vrei da-mi un PM sa vedem cum facem .

Eu il dau ca am montat RNS 510 .

Link către comentariu

Stiu eu grila originala de b6 dar e cu locas pentru senzori!!!

Si eu am senzori!

Link către comentariu

daniel_steaua

Sal,

Mai omule tu ce vrei de la grila asta ?

Sa schimbi partea incercuita cu rosu in poza 1 ?

Sau sa adaugi pe ea ce este incercuit cu albastru in poza 2 ?

post-20331-1264708662_thumb.jpg

post-20331-1264708675_thumb.jpg

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!